Gönderen Konu: Serdar Gökrem 20-01-2018  (Okunma sayısı 20176 defa)

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Serdar Gökrem 20-01-2018
« : 24 Ocak 2018, 23:26:12 »
Edit; 2. Ekimim ;https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5719.0

Benim kellik baya ileriydi hatta uzun yıllar bana olmaz diye cesaret de edemedim. Norwood 6 hatta 7 ye de az kalmıştı.
İlk başta bu sene saç klonlama denen şeyi araştırdım gördüm ki palavraymış. Sonra DHI araştırmaya başladım ama ankarada forumda da sormama rağmen bulamadım.
Konhair yapıyor ve kime sorduysam genelde ektirenler de memnun ama orası da kapalı kutu, alım ve ekimi yapanlar doktor değil ve size kimlerin geleceği meçhul.
Serdar hoca manuel alım yaptığı ve genelde herkesin ortak fikri donör bölgesini öldürmediği için tercih ettim.
2 ya da gerekli görürsem 3 ekim dedi.
Ekim öncesi fotoğrafları paylaşıyorum

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serdar Gökrem 20-01-2018
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2018, 23:33:57 »
Malzeme fazla olmadığı için şakakları kapatmayalım dedim ama aslında ön çizgiyi biraz daha aşağıda düşünmüştüm, şimdi çok yukarıda yahudi takkesi gibi kalmış   :D Arkanın düz olmamasını yuvarlak olmasını ben istedim bence doğal durmuyor ama tabi saçlar uzamaya başladığında bu nasıl duracak bilemiyorum. Şu halime bakarak kel halim kesinlikle daha karizmaydı diyorum ama inşaAllah ekilenler tutar da uzamaya başladığında doğal durur.
ikinci ekimde ön çizgini biraz daha indiririz dedi hoca.
Sağ tarafı kan dolaşımını bozmamak için almamış, o kısmını ikinci ekimde alacak.
İlk yıkama 2 gün sonra pazartesi yapıldı ancak tepedeki kararmalar kan dolaşımının çok iyi olmadığına işaretmiş, şimdilik ben söyleyene kadar sen yıkama dedi. Günlük fotoğraf istedi.
Bugün 5.gün oldu. Fotoğrafları paylaşıyorum.
Sizlerin de yorumlarını ya da tavsiyelerini beklerim.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2018, 03:24:38 Gönderen: fatcha »

swordhkn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2018, 23:43:00 »
Hayırlı olsun

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2018, 00:20:21 »
Gönlünüzce bir sonuç dilerim. Hocanın ekimleri her zaman ilgimi çeker. Doğru bir karar vermişsiniz. Açık alanda favorimdir kendisi. Ekiminizi takipteyim.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2018, 00:30:35 »
hayırlı olsun
kaç greft ekim yapıldı biliyor musunuz?

Reis 12

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2018, 00:32:53 »
Hayırlısı olsun. Bende serdar hocaya ekimi yaptırdım.
Üç ekim yapılır senin kafana. yeter ki, donör problem çıkarmasın.
Pişman olma forumda bir kaç arkadaş var senin gibi ama sonuçları çok güzel olmuş. Sadece zamana ihtiyacın var

croc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2018, 01:58:17 »
Hayırlı olsun hocam, bu forumdaki tecrübelere göre Serdar hoca fazla açıklıklarda gayet başarılı. Bence de doğru tercih yapmışsın, inşallah gönlüne göre olur. Berdan arkadaşımın dediği gibi, sadece biraz zamana ihtiyacın va

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2018, 03:32:11 »
Teşekkürler, inşaAllah güzel bir sonuç olur ileride ben de merakla bekliyorum bakalım.
Tam net rakam veremiyorum ama tahmini 3400-3500 arası sanırım.
2 köklü 2 grefti de ilk gece uyurken başıma sarılı banta feda ettik  :'(
Sayı az olunca 4 kök bile çok değerli oluyor :D

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2018, 12:28:25 »
hayırlı olsun ben ekiminizin planlamasını beğendim realist bir ön çizgi ,sorum şu hocanın perkutanla iğneli teknikle ektiği söyleniyor mesela bende slit kullandı hoca, sizde  bu şekidle mi oldu yoksa  perkutanmı kullandı

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2018, 17:26:00 »
Perkutan ve slit farkını bilmiyorum.
Biliyorsunuz zaten alımları kendisi yapıyor 0.8 ya da 0.9 manuel punch bildiğim kadarıyla. İlk başta bazı köklere göre kalınlığı belirliyor.
Ama ekimi hemşireler yapıyor, bildiğim kadarıyla slit.
İnternetten baktığım kadarıyla perkutan dediğinizde ince uçlu bir iğne olması lazım kanal açımında ama bu kanalların açılmasında yatay kanallar açıldı.
Umarım ikinci ekimime geliştirir dediğiniz tekniği kullanıyorsa :)
ama benim canımı sıkan bir konu var ben de size onu sorayım.
Bugün hoca daha iyiye gidiyor yıkama yapmaya başla dedi ve ilk yıkamayı yaptım. Yıkarken tutmamış bir kök daha kökü ile birlikte çıktı :(  ama şu kafamdaki karartılar hiç de iyi görünmüyor.
Hoca kan dolaşımı o bölgelerde iyi değil ama yüzeysel korkulacak bir durum yok dedi.
Ama forumda benimkinden biraz daha ileri kararmış birisi paylaşmış az önce ona çok ciddi yorumlar yapılmış.
Sizce durum nedir? o Kararan bölgelerdeki saçlar gidici mi yoksa şimdilik normal bir durum mu?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2018, 17:32:53 »
hoca sonuçta doçent doktor o yüzden biz ne desek daha iyi biliyordur.sizinki bana çok sıkıntılı görünmedi o paylaşım yapan arkadaş kime ektirmiş söylemedi .sizinki koyu kabuk gibi duruyor morarma görmedim ama yine de takipte kalın o bölgeleri losyonu bekletin yedirin iyice yıkamadan

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Ocak 2018, 17:37:31 »
Çoğu ekimcinin kabul etmeyeceği bir hastasınız . Merakla takip edeceğim .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Ocak 2018, 17:38:57 »
Hayırlı olsun serdar görkem nw7 lerde güzel kapatıcılık saglıyor
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Şubat 2018, 21:03:47 »
Bugün 14. Gün 2 hafta oldu. Genel olarak kabuklar dökülmüş olsa da siyah alan kötü bir kabuk bağladı. 2-3 gün pansuman yaptı hoca yarın akşam tekrar gidicem ama sanırım işe bu kabuklarla başlamak zorunda kalacağım :( Umarım o bölgeye ekilen saçları kaybetmem ama hoca endişe etme onlar 4 mm aşağıda diyor bakalım inş.
Sizin yorumlarınız nedir?
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2022, 22:57:13 Gönderen: Hintel »

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Şubat 2018, 21:12:03 »
Hoca öyle diyorsa saygı duymak lazım bence o bölgede greft kaybı kaçınılmaz olsa bile hoca oraya tekrar ekim yapıp duzeltecektir bu tip bir durumu ilk kez gördük Serdar hocadan bakalım hep beraber göreceğiz sonucu . Başı kötü başladı ama sonu iyi olur inşallah hocam
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram