Açıkçası ben de 3400 kök olduğuna pek inanmıyorum. Önden bakıldığında ön çizgi de bir bozukluk olmadığı için aslında güzel ve genelde insanlar önden görüyor ama sonuç olarak tepeden ve yanlardan bakalırsa pek başarılı bir ekim olduğunu ben de düşünmüyorum.
Hocaya göre daha bekle abi 2 ay sonra çok daha farklı bir görüntü çıkacaktır diyor. Evet bazı gelişmeyen saçlar daha çok gelişerek belirgin hale gelecektir ama daha fazla saç çıkacağına bir inancım çok kalmadı.
Hocaya göre kendinin bir suçu yok, alanın açık olması ve uzun zamandır kel kalmasından dolayı kan dolaşımından dolayıymış ve artık saç olduğu için ikinci ekimde olmazmış.
zaten en baştan iki ekim üzerinde anlaşmıştık ama bunu telafi etmek için birşey yapacak mıdır ya da ne yapılabilir ki? alınabilecek kök sayısı da belli sonuçta, bende bilmiyorum.
Arkalar için sakaldan alsanız biraz dedim onu ben ancak 3. ekimde alınacak saçlar azaldığında yapıyorum gibi birşey dedi ama maalesef artık 3.ekime ayırabileceğim iznim kalmadı , iki yeter diyorum.
Gerçi şu var düşünen arkadaşlara da hala öneririm, bana yöntemi inandırıcı ve etrafta uygulananlara göre mantıklı gelmişti.
ama maalesef bende bu ekimde çok başarılı olmadı
Umarım ikinciye beklenenden çok daha iyi bir sonuç çıkartır.