Seyran06 her kes başarılı sonuç alıyor demiyorum söylediklerimi yanlış anlamışsın yada ben doğru anlatamadım.açık alanlarda yani çıplak tüy bile olmayan deriye yapılan ekimler genelde tutuyor yani saç çıkma yüzdesi her zaman çok daha yüksek oluyor.bunu bile başaramayanlar yoğunlukta ama serdar gökrem gibi birinin açık alanlarda ektiklerinin çıkması çok büyük bir başarı değildir çünkü sıradan bir ekimci değil adı üst düzey doktorlar arasında yer alıyor gayet normal yani bana göre çok çok daha iyi olması gerekiyor ama kendi ekim yapmadığı için bunun biraz zor olduğunu düşünüyorum.
Birde kim cesaret edebilir böyle bir ekime demişsin evet haklısın çoğu kişi cesaret edemez çünkü başarısızlıkla neticelenme ihtimali çok yüksek bir ekim ve bence serdar gökreminde cesaret etmemesi gerekiyordu çünkü bu işin üstesinden başarıyla kalkabileceğine hiç inanmıyorum.
Mesela bu ekimi bir zekeriya kul yapsaydı açık alan olduğu için çok daha başarılı olurdu.
Ben seni anladim ama sen beni anlamamakta direniyorsun, benim sana soylemek istedigim olay şu; az greft ile donöre zarar vermeden iyi bir kapaticilik sağlamak, arkadaşın ekimi de iki ekim olacak sekilde planlanmis ve iki ekim olmadan surecin basinda olmayacak diyip insanlarin moralini bozuyorsun, bi dur süreç sonuçlansın ondan sonra basarisiz olmuş dersin. Zekeriya Kulun boyle bir ekimi var mi? Varda ben mi bulamadim? Bir de Zekeriya Kulun bu donör ile bu ekimi kabul edecegini hic sanmiyorum bilen arkadaslar da söylesin Zek bu ekimi kabul eder mi?
Kisaca süreç bence gayet iyi ilerliyor, donör guzel toparlamis ikinci ekimle de guzel bir kapaticilik saglanir.