Saç Ekimi Sonuçları
14.günüm.Şok dökülmeyi bekliyorum.
Hocam hayırlı olsun:) temiz bir ekim olmuş, Ankara için Şahin Bey doğru bir karar oldu bence, başarılı bir ekim sonucu olacak gibi görünüyor. Alım işlemini de Şahin bey kendisi mi yaptı?
saçlar ateş ediyor kardeşim çok iyi görünüyor . Şok dökülmeye kadar keyfini çıkart 😃
Maşallah çok güzel görünüyor
Çok estetik bir görüntü oluşmuş Şahin beyi tekrar tebrik etmek gerekir umarım çıkışlarda bu şekilde devam eder. Donörle ilgili tereddütün varmış ama son durumda güzel görünüyor zaten 6.aya kadar daha toparlıyor için rahat olsun
Hocam hayırlı olsun, cok temiz ve güzel gözüküyor, sonucun da iyi olacak inşallah
Teşekkür ederim hocam.Şu aralar şok dökülmem başladı.İnşallah 3-4 ay sonrada görüntü güzel olur
20.günümdeyim…Şok dökülmem ufak ufak devam ediyor.Takviyeler;Evocapil serum sprey sabah akşam 5 fıs,Evocapil şampuan 2 günde 1 yıkama,Evocapil plus tablet vitamin sabah akşam 1,Günde 1 corasprin,Hafta 2 d vitamini.
eczaneyi zengin etmişsin kanka😀😀
😀😀Yok dostum d vitamini hariç hepsini set olarak merkez verdi.Bir ay dolunca değişecek şampuan vitamin vs.
Kabuk alımı dokuz günde yapılmış galiba ben gecen cuma günü yaptırdım bekliyorum su an aynı yerde yaptırdık