Yüz şekli çok çok önemli dedikleri gibi. Bir uygulama vardı ben oradan yüz şeklime bakıyordum. Benim de Jason Statham gibi yüz şekli oblong. Bir sürü simetrik yüz şekli var. Simetrik yüz şekli, ensede çıkıntı olup olmamadı, yüzde sivilce ve ben gibi bir sürü etmen olur. Boy uzunluğu veya spor da etkili ama sporcu olmayanlar negatif mi etkileniyor? Zaten kellik diğer bu etmenlerle beraber değerlendirilir ve sonuç yakışıklısın veya değilsin.
Mesela Albert Hammond Jr. vardı şarkıcı/gitarist Albert Hammond'un oğlu ve aynı zamanda The Strokes grubunun üyesi. Onun saçı kıvırcık ve fazla dökülmemiş uzatınca belli de olmuyor ve yine de yakışıklı. Dökülme azsa uzatırsın bağlarsın vs vs. farkedilmez. Ha Jason Statham veya Bruce Willis gibi tamamı ya da çoğu döküldüyse o zaman dediğim etmenlere bakarsın yoksa işin zor. Ekim gerekli mi bence değil kaldı ki ekime para verip mutsuz olan insanlar da var. Herkes Trump gibi mi olacak adam ektirmiş ve şanslı biri. O saça ekimden sonra sahip olmak isteyen bir sürü insan vardır. Ben ekim diye biliyorum tabi protez ise onu bilemem ama proteze de hiç benzemiyor 👍