Gönderen Konu: oral min reçete  (Okunma sayısı 405 defa)

Harbi Getto

• Full Member
Ynt: oral min reçete
« Yanıtla #15 : 17 Eylül 2024, 18:01:14 »
DHT'yi o kadar baskılamak yerine saçları kurtaracak kadar baskılamak daha doğru olmaz mı? Saçlar bir gün dökülecek zaten önemli olan süreci yavaşlatmak süreç sonunda ölmek ya da eksik kalmak değil

Conor Mcgregor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 17 Eylül 2024, 18:13:55 »
Türkyiede bazı eczanelerde pflizer marka minoxidil var fakat 4000 tl civarı ücret istiyorlar o yüzden kapsül işi daha mantıklı.
Loniten i satan eczane var mı ??

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #17 : 17 Eylül 2024, 18:18:54 »
Loniten i satan eczane var mı ??
var sordum ben 4 k para istediler,kargoda yapıyorlarmış.

Conor Mcgregor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Eylül 2024, 18:30:36 »
Herhangi bir eczanede bulunabilir mi ? Yoksa bazı ecanelerde mi bulunuyor ? Sorduğunuz 2.5 mg 60 tablet mi ? Maddi açıdan sıkıntım yok alabilirim yeterki olsun.

you

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Eylül 2024, 20:57:17 »
DHT'yi o kadar baskılamak yerine saçları kurtaracak kadar baskılamak daha doğru olmaz mı? Saçlar bir gün dökülecek zaten önemli olan süreci yavaşlatmak süreç sonunda ölmek ya da eksik kalmak değil
erken yaşta diffuse için yüksek doz dutun iyi olcağını düşünüyorum ona göre başladım. 14 ay fin aldım ama hiçbir şey yapmadı. shedding phase bile olmadı. anında dut 1.5mgye başlamadım yani eğer öyle algılandıysa.
kaldı ki sakat bırakıcak ya da öldürcek bir ilaç değil. dediğiniz şeye en yakın oral min.
eğer ingilizce biliyorsanız dut/finin ömür boyunca işe yarama potansiyeline sahip olduğuna ait bir video önerebilirim.

you

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 17 Eylül 2024, 20:58:11 »
nasıl alıyolar acaba, baya baya kaçak dimi

Harbi Getto

• Full Member
« Yanıtla #21 : 17 Eylül 2024, 22:13:11 »
erken yaşta diffuse için yüksek doz dutun iyi olcağını düşünüyorum ona göre başladım. 14 ay fin aldım ama hiçbir şey yapmadı. shedding phase bile olmadı. anında dut 1.5mgye başlamadım yani eğer öyle algılandıysa.
kaldı ki sakat bırakıcak ya da öldürcek bir ilaç değil. dediğiniz şeye en yakın oral min.
eğer ingilizce biliyorsanız dut/finin ömür boyunca işe yarama potansiyeline sahip olduğuna ait bir video önerebilirim.

Video öneriniz güzel olur
7 gün 1,25 Fin
1x8 %5 minoxilin+Dermaroller
Biotin, Demir(+C vit) ve D3
Ketoral Şampuan

you

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 18 Eylül 2024, 00:20:53 »
Video öneriniz güzel olur
3 video yolladım size iki ayrı kanaldan, bir tanesine zaten aşinasınızfır diye düşünüyorum.

Harbi Getto

• Full Member
« Yanıtla #23 : 18 Eylül 2024, 00:24:01 »
Hocam bir de işe yaramayan bir ilacı neden 14 ay kullandın ? Hiç mi etkisini görmedin yoksa etkisi seni tatmin etmedi mi? Ölüm ve eksiklikten kastım cinsel organı öldürmek ve kısırlık aslında
7 gün 1,25 Fin
1x8 %5 minoxilin+Dermaroller
Biotin, Demir(+C vit) ve D3
Ketoral Şampuan

İLİZAROV

• Hero Member
  • İnstagram - cugasvl
« Yanıtla #24 : 18 Eylül 2024, 00:26:19 »
Herhangi bir eczanede bulunabilir mi ? Yoksa bazı ecanelerde mi bulunuyor ? Sorduğunuz 2.5 mg 60 tablet mi ? Maddi açıdan sıkıntım yok alabilirim yeterki olsun.
Fulya eczanesi 4k

you

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Eylül 2024, 00:49:28 »
Hocam bir de işe yaramayan bir ilacı neden 14 ay kullandın ? Hiç mi etkisini görmedin yoksa etkisi seni tatmin etmedi mi? Ölüm ve eksiklikten kastım cinsel organı öldürmek ve kısırlık aslında
bi işe yaramayan bir ilaç olduğunu öğrenmek için uzun süre vermen gerekir zaten. bunlar mucizevi ertesi gün saçların canlansın ilaçları değil. uzun süredir hasar görmüş saç uzun sürede toparlar sabır lazım. 1-1.5 sene verilmesi lazım. kısırlık yaptığına dair araştırma eklerseniz sevinirim, merak ediyorum ben de.

Conor Mcgregor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 18 Eylül 2024, 09:48:22 »
Fulya eczanesi 4k
Googleda bir sürü fulya eczanesi var .Hangisinden bahsediyorsun ?Telefonu varsa atabilir misin ? İl dışına gönderim var mı ?

gonnastaythere

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 18 Eylül 2024, 12:40:36 »
bi işe yaramayan bir ilaç olduğunu öğrenmek için uzun süre vermen gerekir zaten. bunlar mucizevi ertesi gün saçların canlansın ilaçları değil. uzun süredir hasar görmüş saç uzun sürede toparlar sabır lazım. 1-1.5 sene verilmesi lazım. kısırlık yaptığına dair araştırma eklerseniz sevinirim, merak ediyorum ben de.
Saç durumunuz şu an nasıl?

you

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 18 Eylül 2024, 13:06:25 »
Saç durumunuz şu an nasıl?
saklayabiliyorum uzun sacla, cocuklugumdan beri ince saclarim var. kalinlastirsa yeter, yogunluk cok kotu degil. hairline yerinde.

Facebook Twitter Instagram