Beyler oralle kendimi tehlikeye atmak istemiyorum diyenler Nur eczanesine dediğim formülasyonu yaptırsın;Minoksidil%15,Finasteride%0,1,Azelaik asit%5,Retinol %0,025(Tretinoin Alternatif olarak seçilebilir.) daha fazla emilim ve hızlı etki isteniyorsa Dermaroller 0,5 1,5 mm arası kullanılabilir, bunu oralden daha güvenilir yapan topical sistemik emilimin orale göre çok daha yavaş olması.Bu da güvenilir değil ama orale göre daha güvenilir bir tercih yukarıda yazdığım formülasyon.Çözücüler (Propilen Glikol ve Etanol),daha iyi bir eczane biliyorsanız kazıklanmayacağınız bir yer olmalı oraya yaptırın.Ama Türkiyede en iyi seçenek Nur eczanesi araştırmalarım sonucu diğerleri kol gibi kazık fiyat çekiyorlar. Beyler bide aklımda bazı sorular var bu Nur eczanesi bu formülasyonları hazırlarken çözeltinin tam çözülmesi için gerekli ısıtma işlemlerini su banyosu felan yapıyor dimi ? Manifold kardeş sen bu eczaneyle yakınsın bi sorma şansın varsa güzel olur en azından içimiz rahatlar.
"gunaydin formulasyonu inceledim
ancak ben prensip olarak en fazla %7 minoxidil koyuyorum formulasyonlara bunun da nedeni daha once mavi su ve benzeri urunleri yapanlar bu oranlarla maalesef insanlarin ölümüne sebep oldular Allah muhafaza...bu arada minoxidil magnetik karistiricida 70 dereceye isitiliyor evet keza azelaik asitte isi istiyor. cozucu olarak pg ve alkol yanisira propanediol bulunmakta ki cok daha saglikli bir cozucu. trichosol
ve ya trichofoam baz kullandigimizda ise pg ve alkol kullanilmiyor trichosol direk ısısız cozuyor minoxu cunku" koba kardeş eczanenin bana gönderdiği cevap bu şekilde