Gönderen Konu: Oral minoxidil güncelleme (Cerrahpaşa nur eczanesi)  (Okunma sayısı 9384 defa)

FatihAYYILDIZ

• Jr. Member
  • **
Ynt: Oral minoxidil güncelleme (Cerrahpaşa nur eczanesi)
« Yanıtla #300 : 28 Aralık 2024, 17:31:21 »
Androgenetik alopesi teşhisi konmuşmuydu? Eğerki konduysa dutasterid ve oral minoxidil etkisidir ancak vitamin bazlı bir dökülmeyse aldığınız vitaminler etki etmiş olabilir

Ailede genetik bir saç dökülmesi yok. Doktora gittiğimde biri genetik dedi diğeri vitamine bağlı dedi. Bence her ikisi de mevcuttu. Sonuçta ne kadar erkek tipi saç dökülmesi durdurulsa da, vitamin olmadıktan sonra çok kaliteli bir saç çıkacağını ummuyorum.

gonnastaythere

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #301 : 01 Ocak 2025, 08:39:54 »
Ailede genetik bir saç dökülmesi yok. Doktora gittiğimde biri genetik dedi diğeri vitamine bağlı dedi. Bence her ikisi de mevcuttu. Sonuçta ne kadar erkek tipi saç dökülmesi durdurulsa da, vitamin olmadıktan sonra çok kaliteli bir saç çıkacağını ummuyorum.
oral mini nereden temin ettiniz?

FatihAYYILDIZ

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #302 : 01 Ocak 2025, 08:45:29 »
oral mini nereden temin ettiniz?

Cerrahpaşa Nur Eczanesi. İnstagram üzerinden whatsapp hatları var. Oradan ulaşabilirsiniz. Şu anda 1.25 mg 100 adet hap olan kutunun fiyatı 300 TL. 2.5 mg 100 adet hap olan kutunun fiyatı da 400 TL. Bir de kargo ücreti alıyorlar. En son 100 TL'ydi. Ama zam gelmiştir kargoya.

Kamerü

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #303 : 09 Ocak 2025, 13:53:53 »
Şunu merak ediyorum oral minoxidil kullanıp bıraktın diyelim donör bölgelerde dökülmeye başlar mı
  • Yaşınız 34

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #304 : 09 Ocak 2025, 23:12:22 »
Şunu merak ediyorum oral minoxidil kullanıp bıraktın diyelim donör bölgelerde dökülmeye başlar mı
Hayır.Sadece zayıf olan minoksidille tutunan saçlar gider.

Facebook Twitter Instagram