Saç Ekimi Sonuçları
.
abi birlikte baslayalim, nur ecz kardesligi 2.5mg oral min
1,25 mg likten başla ki vucud adapte olsun 2,5 başlamak çok iyi değil ya
ya abi kalbim dursa nolucak senin güzel canın sağolsunemin değilim hala almaya, dut için biraz zaman vermem lazım
Normal tansiyon ilaçları 20-40MG arasındadır minoxidil ise sadece 1.25 mg yani 1.25 kullanacağınızı varsayarsak kalp durması, ritim bozulması imkansıza yakın. Görebileceğiniz en yaygın yan etki diğer yerlerde kıllanma artışı veya ödem olur.
gerçekten düzgün br yerden tedarik edebilsem alıcam da yok abi ödem beni daha çok korkutuyor ama yaygınlığı ne derece bilmiyorum
Benim tecrübem şöyle. Sıvı minoksilde damlalık ile kullanma ile bu kapsülü kıyaslarsam.Sıvı minoksilde damla hesabı kullandığımda, günde 1 kapsül olarak kullandığıma göre daha yüksek fayda gördüm. belki de 2 kapsül kullanmam gerekiyordu bilemiyorum. Kendi hesabıma göre 3-4 damla 2,5-3 mg a denk geliyordu. Ben tercihen damlalık usulü devam ediyorum. Tabi düzenli kullanım disiplinimi kaybettim o ayrı mevzu
2.5MG kullanan kişilerin yorumlarını okudum özellikle yüzlerinde ödem artışı yaşayan çok fazla insan gördüm ama 1.25'de bunları yaşayan pek yok.
4 damla 10mg yapar bilginiz olsun... yani 4 adet 2.5mg tablet/kapsul....