Saç Ekimi Sonuçları
sakaldan alınan greft ile enseden alınan greft arasında fire farkı varmı acaba ?
Alıntı yapılan: Hintell - 25 Mart 2018, 19:18:27normal soktan kurtulanlar .. kurumus derı ucundakıde ...Kayip mi peki bunlar hintel?
normal soktan kurtulanlar .. kurumus derı ucundakıde ...
Alıntı yapılan: gry09 - 26 Mart 2018, 00:12:52Alıntı yapılan: Hintell - 25 Mart 2018, 19:18:27normal soktan kurtulanlar .. kurumus derı ucundakıde ...Kayip mi peki bunlar hintel?Yok dostum kök derının altında endişelenme
66. Gundeyim halen gunluk 1-2 sakal teli dökülüyor bu sok dokulme bitmeyecek mi? Normal mi halen dokulmesi?
Alıntı yapılan: gry09 - 30 Mart 2018, 07:15:5666. Gundeyim halen gunluk 1-2 sakal teli dökülüyor bu sok dokulme bitmeyecek mi? Normal mi halen dokulmesi?dostum ben 75. günde bile şok dökülmesi devam eden gördüm. geç dökülmenin dezavantajı saçlar uyuma safhasına geç giriyor ve çıkışlarda bir o kadar gecikiyor. çıkması anlamında herhangi bir sıkıntı yok için rahat olsun ama çıkışların gecikince moral bozma.
Ben 15 cı aydayım bende de gunluk 1/2 saç dökülüyor
1 ay sonra başlar kararmalar henüz erken .elinizi ekim bölgesine sürdüğümüz zaman nasıl varmı dikensi batmalar.
Alıntı yapılan: Ağabeyli - 25 Mart 2018, 13:27:011 ay sonra başlar kararmalar henüz erken .elinizi ekim bölgesine sürdüğümüz zaman nasıl varmı dikensi batmalar.Erken kararma başlaması iyi birşey mi