Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70308 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum sen bu uzamalara neden taktın bu kadar  Hepsi dökülücek bunların sonucu degiştiricek bir anlamı yok stressiz sekılde hiç bişeye kafanı yormadan sürecini geçirmeye bak.
genelde ektirenlerin saçları daha hızlı uzamıştı ondan beslenmiyor mu ki diye düşündüm. aslında unun dışında takıldığım şey yoktu. beklemeye devam ediyorum artık. bir de yağlı saçlara şampuan önerisi olan var mı? saçları eskisi gibi yıkayamıyorum elim alışmadı halen tampon yapar gibiyim..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Revita önerirrim ben başka bişey önermem deriyi harıka temizler kan dolaşımını hızlandırır.
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Revita önerirrim ben başka bişey önermem deriyi harıka temizler kan dolaşımını hızlandırır.
nerden alıyorsun hintel? sipariş veriyim ben de

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Googleye revita yazarsan ürünün distiribütörü var ordan sıparıs ediyorum ben arayıp kapıda ödeme yada hangi eczanelerde satılıyor diye sorarsan sana en yakın eczaneyi söylüyorlar revita verdikleri 110 idi galiba küçügünün fiyatı büyügü kiloluk o daha pahalı. Ben küçügünü kullanıyorum 5/6 ay gidiyor bana. 2 günde 1 kullanıyorum.  kafanda biraz bekletmelısın 4 /5 dakika kadar. Baya ferahlatıyor insanı ben çok memnunum içeriğide tam istediğim özelliklere sahip ve bence bir şampuandan fazlasını karşılıyor beklenti olarak. Araştır sende

Ürün resimdeki benim kullandığım.
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2018, 18:38:08 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Googleye revita yazarsan ürünün distiribütörü var ordan sıparıs ediyorum ben arayıp kapıda ödeme yada hangi eczanelerde satılıyor diye sorarsan sana en yakın eczaneyi söylüyorlar revita verdikleri 110 idi galiba küçügünün fiyatı büyügü kiloluk o daha pahalı. Ben küçügünü kullanıyorum 5/6 ay gidiyor bana. 2 günde 1 kullanıyorum.  kafanda biraz bekletmelısın 4 /5 dakika kadar. Baya ferahlatıyor insanı ben çok memnunum içeriğide tam istediğim özelliklere sahip ve bence bir şampuandan fazlasını karşılıyor beklenti olarak. Araştır sende

Ürün resimdeki benim kullandığım.
tamam teşekkür ederim biraz araştırayım.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
dostum merhaba,
sakal alınan bölge ne alemde toparladı mı? herhangi iz vs bir durum var mı

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gry09 ozelden mesaj attim okurmusunuz

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dostum merhaba,
Merhaba sakal 48 saat sonra toparlamıştı. Yani bugun 27. Gun yaklaşık 25 gündür iz vs görmedim. 2kere makine ile traş oldum ben jilet ile kesmem ama ışıkla baktim iz görmedim. İçin rahat olsun sakaldan aldiracaksan.

bananeci

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
 Sok basladimi hcm

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Revita hepsi burada n11 de var ozellikle botanik eczanede fiyati da uygun sahtesi olabilir mi yoksa guvenilir mi buralardan almak

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sok basladimi hcm
Şok 22. Gün başladı. Özellikle sakallar kalin olduğu için gözüme çarpıyor..27. Gun bugun bakalim insallah az dökülür hepsi gitmez.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Revita hepsi burada n11 de var ozellikle botanik eczanede fiyati da uygun sahtesi olabilir mi yoksa guvenilir mi buralardan almak
Ben dağıtan firmayı aradim botanik ecza sahte satıyor olabilir mi dedim. Hayir bizzat ben veriyorum rahatlikla alin dedi.en uygun botanik eczada sanirim. 205 ml 130tl orada. 2. Bir fikrim bioderma yağlı saçlar için sampuani denemek. Bioderma da krem vs ne alsak cok faydasini gördük ailece o yuzden güvenilir geliyor ürünleri..

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
dostum merhaba,
Merhaba sakal 48 saat sonra toparlamıştı. Yani bugun 27. Gun yaklaşık 25 gündür iz vs görmedim. 2kere makine ile traş oldum ben jilet ile kesmem ama ışıkla baktim iz görmedim. İçin rahat olsun sakaldan aldiracaksan.
bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben dağıtan firmayı aradim botanik ecza sahte satıyor olabilir mi dedim. Hayir bizzat ben veriyorum rahatlikla alin dedi.en uygun botanik eczada sanirim. 205 ml 130tl orada. 2. Bir fikrim bioderma yağlı saçlar için sampuani denemek. Bioderma da krem vs ne alsak cok faydasini gördük ailece o yuzden güvenilir geliyor ürünleri..
evet en uygun botanik tesekurler

bananeci

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yeni foto varmı hcm

Facebook Twitter Instagram