Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70311 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun hocam. iş yoğunluğundan ara ara araştırıp karar verdiğim sonra tekrar fırsat bulup araştırdığım saç ekime artık kesin kararımı verdim. daha önce gittiğim birkaç saç ekim merkezinde 4000 gref ekim için görüşmüştük.   bu grefe hakan bey olursa bütçemi biraz aşar  ama 12000tl kadar gözden çıkardım.  yani 3000 grefe kadar ona da ektirebilirim.  şuan takip ettiğim saç ekim merkezleri

Hakan doğanay
zekeriya kul
hisar hastanesi
serdar görkem

kararımı kesin vermişken bir an önce ektirmek istiyorum. 5.000-6.000TL olursa seneye ikinci seansı da yaptıracağım. tavsiyesi olan varmı
Teşekkür ederim. Ben de uzun süre araştırma yaptım ve yaklaşık 5 sene önce ilk defa mail attığım kişi olan Hakan beyi tercih ettim. Manuel alım olması da etkendi benim için. Henüz yolun başındayım memnun kalirsam seneye ne çıkarsa sac sakal 2. Ekimi yaptıracağım. Araştırma yapmışsınız zaten. Yazdiklariniz arasında benim kafama sadece serdar bey yatmıyor. Bu şahsi fikrim kötülemek için yazmadim sadece ben de araştırma yaparken kendisini elemistim.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sagolun cok araştırma yapinca da karamsarlık artiyor😊.  İzmir kliniklerini de eklemistim hatta muayene oldum ama icime sinmedi. hakan bey kafama daha da yatmaya basladi. randevu telefonu varsa alabilirmiyim. birde gorusmeden kac gun sonra ya ekim gunu veriyor

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sagolun cok araştırma yapinca da karamsarlık artiyor😊.  İzmir kliniklerini de eklemistim hatta muayene oldum ama icime sinmedi. hakan bey kafama daha da yatmaya basladi. randevu telefonu varsa alabilirmiyim. birde gorusmeden kac gun sonra ya ekim gunu veriyor
Mesaj attim size.

Yusuf hunkar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Doğanay İstanbul’da ekiyor mu?? Yoksa Antalya’ya   gitmek şart mı?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Doğanay İstanbul’da ekiyor mu?? Yoksa Antalya’ya   gitmek şart mı?
Bu konuda fikrim yok ama artik hep Antalyada diye duymuştum. Tl

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme sakince başladı. 2 gündür 4-5 tel sakal kılı dökülüyor. Diğerleri de gidiyor mu henüz anlamadım ama sakal aşırı kalin onu farkettim.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
22. Gun balkonda

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön orta kisimda minicik cok ekilen sac var uzamdi bir türlü ins tutmuşlardır..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Verteks 800 greft.. 22. Gun

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Telefon kafayi yamuk çıkartmış:) lg g3 ile cektim. Dökülen tellerin resmini attim. Resimler de gün ışığında.. Normalde daha iyi duruyor. Artik aydan aya atarim. Beklentim buyuk değil ama ekilen tutar umarim. Ekilen saçların yarisi resmen yuvada duruyor uzamadi bir türlü. Bir de bu uni baby sampuan kafa derimu yumuşattı derim soyulur gibi oldu.

bananeci

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bazıları uzamıyor sanki demi hcm bende 24 25 dhi ektirdimavaş senceoksa hızımı y sonradan uzuyacakmı y

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bazıları uzamıyor sanki demi hcm bende 24 25 dhi ektirdimavaş senceoksa hızımı y sonradan uzuyacakmı y
Yavas uzayanlar var evet baya..koklerin tutmasi onemli suan uzama hizina takilmiyorum. Insallah kokler tutmustur.

bananeci

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yani hcm bir artısı veye eksisi varmı sizce az veya cok uzamasının bır avantaj veya dezavantajmı

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yani hcm bir artısı veye eksisi varmı sizce az veya cok uzamasının bır avantaj veya dezavantajmı
Daha önce yavas uzuyor,uzamiyor diyen kisiler uzun vadede sorun oldugundan bahsetmedi. Ekim yaptirdigim yer de bünye ile alakali demisti. Sorun olduğunu dusunmuyorum ben.başlarda yavas uzuyor sonra artıyor uzama hizi sanirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dostum sen bu uzamalara neden taktın bu kadar  Hepsi dökülücek bunların sonucu degiştiricek bir anlamı yok stressiz sekılde hiç bişeye kafanı yormadan sürecini geçirmeye bak.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram