Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70305 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugun ilk yikama yapilan gunden hesap edersek 8. Yikama yapacağım gun ve kabuklar duruyor. Endişe etmeye baslasam mi? Sanki losyon yumusatmiyor kabuğu
Dökülecek gibi durmuyor bayada bastirmama rağmen..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
8 günde herkesin kabukları durur endişe edicek bir durum yok 10 günden sonra temızlemeye başlarsın yavas yavas 11 12 13 de tamamlanır.
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
8 günde herkesin kabukları durur endişe edicek bir durum yok 10 günden sonra temızlemeye başlarsın yavas yavas 11 12 13 de tamamlanır.
Tesekkurler cevap için hintel.

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
konu takip

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10. Yikama günüm bugun sadece yakin cekim şakak atıyorum. Saçlarım ince telli ve benzer durumda olan kişiler kendi durumu ile kiyaslayabilir.bugun 2 yikama daha yapacağım kabuklar tam dokulunce resim atarız

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ooo reiss hayırlı olsun 10 numara olmuş
Tesekkur ederim evrez. Senin ki kadar dogal ve iyi olur umarim.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuktan sonra saçlar resmen bit kadar görünüyor resmi atma sebebim bu, cok yavaş uzuyor sanirim henuz takviye almadim. 1. Ay sonunda xpecia almaya başlayacağım bunun disinda hic bir şey kullanma düşüncem yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
1 ay beklemene gerek yok xpecia alman için.
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 ay beklemene gerek yok xpecia alman için.
Sivilce sorunu olabilir diye düşündük gerçi ne kadar etkisi var bilemem ama aklimda kalmasın diye 6 ay kadar almayi düşünüyorum.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
15. Gün

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
15. Gun verteks(800greft ekildi)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilenler cok fazla görünmüyor aşırı derecede küçük siyah duruyorlar büyüme cok yavaş. 10 gun sonra daha net anlaşılabilir.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun hocam. iş yoğunluğundan ara ara araştırıp karar verdiğim sonra tekrar fırsat bulup araştırdığım saç ekime artık kesin kararımı verdim. daha önce gittiğim birkaç saç ekim merkezinde 4000 gref ekim için görüşmüştük.   bu grefe hakan bey olursa bütçemi biraz aşar  ama 12000tl kadar gözden çıkardım.  yani 3000 grefe kadar ona da ektirebilirim.  şuan takip ettiğim saç ekim merkezleri

Hakan doğanay
zekeriya kul
hisar hastanesi
serdar görkem

kararımı kesin vermişken bir an önce ektirmek istiyorum. 5.000-6.000TL olursa seneye ikinci seansı da yaptıracağım. tavsiyesi olan varmı

Facebook Twitter Instagram