Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70320 defa)

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun.Donör resmi var mı bir de arka manuel mi mikro motor mu

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dhi ilemi ekildi hcm bu arada hayirli olsun guzel gozukuyor ins.
Teşekkür ederim evet dhi

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun.Donör resmi var mı bir de arka manuel mi mikro motor mu
Teşekkür ederim, resimleri attim önceki sayfalarda var.

felsefesiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Enseden rahat 1500-2000 daha çıkar bence. 3 numara ve üstü tutarsan hiç belli olmaz manuel alımda.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Enseden rahat 1500-2000 daha çıkar bence. 3 numara ve üstü tutarsan hiç belli olmaz manuel alımda.
Teşekkür ederim. O kadar çıksa keşke sanmam ama bakalim.. Zaten kısa tutmayi istiyorum dediğiniz gibi iz belli olmaz sanırım.

Mystique

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ekiminiz.. herşey iyi duruyor.  bende hakan hocaya yaptırıcam inş bu yaz.. paylaşımlara devam takiptyeyim gry09 :)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ekiminiz.. herşey iyi duruyor.  bende hakan hocaya yaptırıcam inş bu yaz.. paylaşımlara devam takiptyeyim gry09 :)
Teşekkür ederim gelişme oldukça resim ekleyecegim merak etmeyin.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilen saçlar kabukların içinde minicik duruyor ilk ekildigi gun gibi hatta çoğunun sadece ucu var uzamiyor
Kabuklar dokulunce görünmeyecek kadarlar sanki kafama takıldı bilgisi olan var mi? Genelde kabuk dokulunce herkesin ekilenler 3 numara tras olmuş gibi ortaya çıkar bende sadece uçları var gibi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
İlk kabuk dokumunde oyle oluyor 17 18 19 20 ci günlerde sok başlamaya yakın uzuyor bır mıktar suan normal oyle görünmesi
Global Moderator

Ewrez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ooo reiss hayırlı olsun 10 numara olmuş

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk kabuk dokumunde oyle oluyor 17 18 19 20 ci günlerde sok başlamaya yakın uzuyor bır mıktar suan normal oyle görünmesi
Sağol cevap için hintel, sanki kabuk dokulunce sac teli olmayacak gibi geldi o derece yani..

bananeci

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ya bu bebentol kremi kafadan nasil cikariyorsunuz duruluyarak arkadaslarr

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ya bu bebentol kremi kafadan nasil cikariyorsunuz duruluyarak arkadaslarr
Duş başlığını çıkarttım ben, direkt hortumdan tazyikli olmayacak şekilde suyu açıyorum. Elimi dokunmadan kreme suyu tutuyorum yaklaşık 1-2 dk krem akiyor, sonra elimle tampon yaparak az daha yok ediyorum. 2 kere sampuan yapıyorum bas çek yaparak yine.

bananeci

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
 Yani krem tamamen cikiyomu hocam yikama biter bitmez kafanda beyzliklar gozukuyomu

Facebook Twitter Instagram