Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70191 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba. Formundan oldukça çok şey öğrendiğim için ekimimi paylaşma kararı aldim.
Ekim 2 gün sürdü. Donor alan iyi olmadığı için zarar vermemek adına az alindi. Sakal iyi olduğu söylendi bin greft daha çıkarmış.mevcut cizgiden baslanip sıklastirma oldu benim istegim ile 800 greft kadar da vertekse ekildi. Normalde orayi sonraya biraksak da olur dedi hakan hoca. Ancak ben hafif de olsa kararsin istedim. Tahminim bu isi bitirmek için 2500-300 grefte daha ihtiyacim var. 1000 tanesi sakalda hazir ancak gerisi nasıl olacak seneye ense durumuna bakilcak. Göğüs killari da alternatif olarak duruyor. Resimleri 1-2 gun sonra eklerim sebebi henüz resimleri almadim hastanede yatıyorum ve yarin yola çıkacağım.uykum yokken konuyu acmak istedim.
Ayrıca ilk gün kökler tutmadi sürekli atıp durdu hem hakan hoca hem hemşireler aşırı uğraştı mahcup oldum baya. 2 kere ekmis kadar yoruldular ve güler yuzleri eksik olmadı. İlgi alakadan ötürü cok memnunum. Ekilenler çıkarsa asıl ozaman memnun olacağım tabiki.
Sürece gelince aylik resim ekleyecegim. Hadi bakalim Hayırlısı..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Işık altında hastanede ilk resim öncesi sonrası resimleri 1-2 gune atarım dedigim gibi.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun hakan doğanayın internette büyük alanları gayet doğal kapattığını görmüştüm.sakal fazla uzunken hoş durmuyor ama kısayken gayet kapatıcı oluyor

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim. Ense zayif o yuzden sakala basvurduk 2. Ekimde göğüs de alınabilir belki. Tahminim 2500 daha ekilse bana yeter. Hocaya inancım tam inşallah ekilen çıkarsa 2. Plani yaparım.cok uzun olmasina ihtiyacim yok. Önleri tarasam arkasi cok daha kisa olsa da olur. Eskiden o tarz yapıyordum.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Karşıdan ful ışık altında.bugunluk bu kadar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
1 seneden fazla araştırma yaptıktan sonra  sonunda senınde ektırdıgını gördüm ve buna çok sevindim çok güzel görünüyor ekım ınsallah sonucuda seni çok mutlu eder hayırlı ugurlu olsun geçmiş olsun
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2018, 02:11:16 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 seneden fazla araştırma yaptıktan sonra  sonunda senınde ektırdıgını gördüm ve buna çok sevindim çok güzel görünüyor ekım ınsallah sonucuda seni çok mutlu eder hayırlı ugurlu olsun geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim hintel inşallah ekilenler çıkar kendi sacimda vardi ekilen kadar... harmanlanirsa idare ederiz. Fotolari ekleyince daha sağlıklı yorumlar alirim sanirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim hintel inşallah ekilenler çıkar kendi sacimda vardi ekilen kadar... harmanlanirsa idare ederiz. Fotolari ekleyince daha sağlıklı yorumlar alirim sanirim.

suan için daha net olan 2 ci fotograf ta benim gördüğüm baya sık bır ekim oldugu  sanırım cm'2 de 45 civarı bır sayı var tabı tahmın bu :)
.çok temız duruyor düzenli bir ekim daha detaylı fotograflarını paylaşınca yorum yaparız tekrar
Global Moderator

croc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam, sabırsızlıkla ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarını bekliyoruz.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bi ekim öncesi fotolarını açıklığını vertexi hatta sakalı da bekliyoruz varsa

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugun gece yuklerim resimleri 11 gibi yikama olacak yola çıkacağım.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun umarım mutlu edecek bir sonuç alırsıız, ön çizgi farklı olmuş, merak ediyorum sonucunu.

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun sakallar karisik mi ekildi yoksa belirli bir yere mi ekildi

Facebook Twitter Instagram