Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70195 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tam 1 sene oldu, 5-6 ay arasında gelişme olmadığını, umudum azaldı diye yazdım, konuyu baştan sona takip edenler bilir, ekim başarısız oldu, 9. Ayda hoca ile görüştük hoca istersen ekim ile telafi edelim, istersen ücretini de veririm sen mutlu ol demişti, 10. Ay da ağır bir trafik kazası geçirdim hoca ile görüşemedim bu yüzden, şimdi tam 1 sene oldu, dün hocaya resim attım ve mesaj yazdım, hoca sadece istediğin zaman gel yazmış hepsi bu, resimleri atıyorum maalesef yarısı çıkmadı bu benim ve çoğu kişinin fikri Zaten..

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle saçların kesinlikle kötü görünmüyor.Bunu teselli etmek için söylemiyorum.Gayet iyi.
Tabi siz,saç ektirmeden önce bir hayal kuruyorsunuz,sonuç istediğiniz ve beklentiniz doğrultusunda olmayınca hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.Doktor ile görüşmelisiniz bence.Her doktor iyi ya da kötü sonuçlanan ekimlerinin arkasında durmalıdır.Duracaktır da.Mutlaka sizin hayal kırıklığınıza çözüm getirecektir.
Para iadesi mi olur,tekrar bir ekim mi planlar orası görüşmenize bağlı.Fakat bir şeyler düşünmesi şart.Sonuçta beklentinizi anlattınız ve doktor da bu doğrultuda bir planlama yaptı.Memnun değilseniz çözümünü de bulmalı.Her şey gönlünüzce olsun.Tekrar söylüyorum.Saçlarınızın bu durumu bence hiç kötü görünmüyor.Biraz daha sık olsa süper olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bencede açıklığına göre görüntü kötü değil bu ekim olmamış diyemem ama sen mutlu değilsen onu bilemem bir sıklaştırma daha yaparsan çok çok güzel olur.
Global Moderator

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçlar biraz toparlamış ama memnun olmamakta haklısınız çok daha iyi olması gerekirdi.hakan doğanay benim epey beğendiğim bir ekimci ama özellikle sakal kılının biraz nankör olduğunu düşünüyorum sizinde ekiminize baktığımız zaman sakalı anımsatan herhangi bir çıkış gözlemlenmiyor malesef.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yaklaşık 2600 greft ekilen ön kısımda saç tarama şansım yoksa tabiki memnun olamam, ful kel olsaydım başarılı derdim ama yaklaştırıp bakarsanız seyrek şekilde çıktığı belli zaten, beklentimiz saçın ön kısmını taramaktı olmadı, ayrıca burda makas hilesi de var, daha sık görünsün diye önler kısacık arkaya doğru daha uzun..

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok geçmiş olsun..malesef iyi bir görüntü yok..kaza geçirmişssin bunun icin de geçmiş olsun..hayat-ı tehlike atlatmışsın.. bence saçın için   üzülmelisin ama daha sonra kendine bir daha sans verip sakal yada gogusden sıklaştırma denemelisin...hakan hoca nin bu tavrı icin de bir nebze olsun rahatlaman olmuştur diye düşünüyorum, hastalarını yanlız bırakmadığını bilmek güzel..Senin için güzel şeyler olur umarım

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence açıklığınıza göre kötü bir sonuç değil ben doğallığı beğendim bunun üzerine bir sıklaştırma ile harika olur.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yaklaşık 2600 greft ekilen ön kısımda saç tarama şansım yoksa tabiki memnun olamam, ful kel olsaydım başarılı derdim ama yaklaştırıp bakarsanız seyrek şekilde çıktığı belli zaten, beklentimiz saçın ön kısmını taramaktı olmadı, ayrıca burda makas hilesi de var, daha sık görünsün diye önler kısacık arkaya doğru daha uzun..

Tüm ekimi anlatan yorum bu olmuş bence ... 2000 küsür öne ekilen greft ve saçı tarayamayan hasta ... Geçmiş olsun . Sonuçta Hakan bey para iadesi veya revizyon teklif ettiyse kendisi de ekimi başarısız bulmuş ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gry09 kendisi durumu özetlemis sonucta 12 ay gecmis..... Ahali olarak moral bozucu yorum yapmaya gerek yok....

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam sizce ekilen sakallar çıktı mı peki?

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
En azından doğal duruyor, geçmiş olsun.

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hocam kaza için de saçlar için de geçmiş olsun seninle aynı dönem de ekim yaptırmıştık hatırlarsanız ben 2.ye tekrar yaptırdım 2 hafta önce

ATASAGUN

• Yeni üye
  • *
Geçmiş olsun ama düzeltilmeyecek gibide değil.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekime olmamış demek adaletsiz bir tavır olur bence açık alan fazla greft sayısı alana göre düşük sonuç çok doğal saç yönleri çok profosyonel 2 seans yapılması gereken bir kafa ve ekim öncesi saçlar çok cansız kendi saçlarıda dökülmüş bu arkadaşın 2 bir sıklaştırma ile bu sonucun üzerine enfes sonuç olur.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekime olmamış demek adaletsiz bir tavır olur bence açık alan fazla greft sayısı alana göre düşük sonuç çok doğal saç yönleri çok profosyonel 2 seans yapılması gereken bir kafa ve ekim öncesi saçlar çok cansız kendi saçlarıda dökülmüş bu arkadaşın 2 bir sıklaştırma ile bu sonucun üzerine enfes sonuç olur.

Merhaba 3400 greft ektirip ön bölümü tarayamasaydınız siz kendiniz beğenir miydiniz?
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram