Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70206 defa)

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bunun ekim öncesi yokmu yani hiç saçı yokmuymuş bu arkadaşın şimdi  :) 2700 tl ha  ;D gelde gülme.

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bunun ekim öncesi yokmu yani hiç saçı yokmuymuş bu arkadaşın şimdi  :) 2700 tl ha  ;D gelde gülme.

Abi adam onu demiyor.bak diyor ben buraya yığınla para verdim ki riskleri minimize edim diye.yoksa adam da biliyor 2500 tlye ekilen yerin şans işi olduğunu.Adam demiş ki hakan hocaya giderim saçlarım yüzde 90 çıkar işimi şansa bırakmıyım.Olay bu hala adamı teselli peşindesiniz.Bu ekim nerden bakarsanız bakın olmamış.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam iyice baktım diyecek çok şey var ama diyemedim. Nacizane tavsiyem 2. Bir ekim düşünüp iyi araştırıp desteklerle tamamlamanız bu süreciniz içinde üzgünüm insallah herşey gönlünüze göre olur

hybekimi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
olmamış ne yazık ki doktorun böyle bir sonuca birşeyşer düşünüp maduriyetini gidermesi lazım.Beklemek nasıl zor birşey hepimiz biliyoruz hem paran hem zamanın gitmiş.

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yani yorumları okuyorum da hakkaten inanılır gibi değil. Bu Ekim olmamış yani daha hala önceki saçların mı düküldü 1 seneye çok şey değişir gibi yorumlar bence dalga geçer gibi oluyor. Gry09 de kocaman adam herşeyin farkındadır. Burası tarafsız bi forum değil mi bu bazı doktorları savunma mekanizmasının olması gerçekten yakışmıyor. Biz saç ektirenin duymak istediklerini değil olanı kibar bi şekilde karşı tarafı kırmadan söylemekle yükümlüyüz bence. İnşallah daha iyi olur birçok faktör var ekimi etkileyen gününde değildi Ekim’i yapanlar belki bilemiyorum. Hakan hoca bu durumu telafi eder inşallah. Etmeli yani.. sıkma abi canını nasip diyelim.. birdahaki ekim daha güzel olucaktır  inşallah

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hadi diyelim ki donördeki saçlar çok kötüydü. Bu adam bunları alırken görmüyor mu 50 tane aldın 50 si de kötüyse kalk kardeşim benim işim para değil senin saçın oluru yok de bitir ekimi İnanın dönüşü 3 kat olur Ekimciye. Nerdeyse ektiren kişi suçlu çıkacak....

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Musolini harika yorum yapmışsın hocam takdir ettim herkes tarafsız olmalı ve olanı uygun dille konusmalıdır

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tarafsız yorum yapan herkese teşekkür ederim evet forumda son zamanlarda fanatikler türedi, doktora göre yorum yapıyorlar, bu saçı arenamed ekseydi o arkadaşlar ne işin var orada çıkmayacağı belliydi derlerdi, artık saymıyorum 9. Aya geliyoruz size 2 resim atıyorum ön kısım da 100 tel falan çıkmıştır sayabilirsiniz

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben eski resmini atacağım ve sen utanarak özür dileyeceksin sonra gelde gülme derim sana

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çıkmadığı için ön çizgiye ekilen sakal tellerini konuşmadık bile o ayrı bir konu olur..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yani yorumları okuyorum da hakkaten inanılır gibi değil. Bu Ekim olmamış yani daha hala önceki saçların mı düküldü 1 seneye çok şey değişir gibi yorumlar bence dalga geçer gibi oluyor. Gry09 de kocaman adam herşeyin farkındadır. Burası tarafsız bi forum değil mi bu bazı doktorları savunma mekanizmasının olması gerçekten yakışmıyor. Biz saç ektirenin duymak istediklerini değil olanı kibar bi şekilde karşı tarafı kırmadan söylemekle yükümlüyüz bence. İnşallah daha iyi olur birçok faktör var ekimi etkileyen gününde değildi Ekim’i yapanlar belki bilemiyorum. Hakan hoca bu durumu telafi eder inşallah. Etmeli yani.. sıkma abi canını nasip diyelim.. birdahaki ekim daha güzel olucaktır  inşallah
Teşekkür ederim değerli yorumun için

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son olarak, hoca paraya değer veren birisi değil, yani özünü bilemem ama bana yansıttığı bu, düzgün bir insan, hocayla ilgili bu kısmı daha öncede demiştim ancak
En garip kısmı şu; her ay mesaj atan resim isteyen asistanlar vardı isimlerini ben burada yazmayacağım, 2 bayan.. bunlar bu siteyi de takip ediyor okuyor, 8. Ayı bekleyin diyorlardı neredeler acaba? Ne arayan var ne soran, saçlar çıksaydı hemen arayıp resim isterlerdi watsapta falan paylaşmak için, kısacası herşey ektirene kadar sonra en kral klinikte olsa siZi unutur
9. Ay dolunca hoca ile konuşacağım demiştim
Rehberim silindi numarası kimde varsa yazarsa sevinirim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tarafsız yorum yapan herkese teşekkür ederim evet forumda son zamanlarda fanatikler türedi, doktora göre yorum yapıyorlar, bu saçı arenamed ekseydi o arkadaşlar ne işin var orada çıkmayacağı belliydi derlerdi, artık saymıyorum 9. Aya geliyoruz size 2 resim atıyorum ön kısım da 100 tel falan çıkmıştır sayabilirsiniz

Günlük hayatta Topik kullanıyormusun?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Günlük hayatta Topik kullanıyormusun?
Hayır, özel günlerde sadece düğün vs.. ekimden sonra şapka bile takmadım zarar gelir diye,

Facebook Twitter Instagram