Konuya yorum yapmak istememiştim
Şimdi yorumum yanlış degerlendirilebilir yeni hakan hocanın ekibine ekim yaptırdığım icon savunuyor doye düşünebilirsiniz ancak kendi "kişisel görüşüm"ü belirtiyorum
Ekimle ilgili vertexi hiç saymamak lazim 800 greft hakkini vermiş gibi duruyor.
Geriye kalan 2568 greft ise orta ve ön bölgeye ekim yapılmış.
Ön çizgi ekim saçı gibi duruyor biraz daha kalın çünkü kendi saçınız da zayıflamış olabilir ekim sırasında kullandığınız bir takviye var mıydı ?
Onu biraktiysaniz donemsel etkisi geçmiş olabilir.
Bence kötü bir sonuç gibi durmuyor sonuç olarak tum başına dağıtılan 3368 greft var ekimden önceki saçınız bence zayıflamış gibi de duruyor
Genel duruma bakasak sonuç seni tatmin etmemiş olabilir yada çekilen açılara göre biz yorum yapıyoruz.
Ekim öncesi resim duvardanda tanıdığım üzere klinikte profesyonel fotoğraf Makinesi ile çekilmiş
Ekim sonrasi ise muhtemelen cam kenarında çekilmiş.
Flaşlı çekilen fotoğraflar her zaman icin5 daha dolgun görünüyor bence
Son sozume gelecek olursak burada ekimin fiyatına gore yorum yapmak doğru degil ekimin oncesi ve sonrasına gole yorum yapmak lazim
Takviye sadece xpecia aldım devam ediyorum, resimler de flash yok ve ıphone 8 ile çekildi, kendi saçım dökülmüyor incelme yok bunu baştan beri yazıyorum dökülme sorunum yok şuan
Saç taranmıyor hocam başka bişeye bakmaya gerek yok Zaten önlerde bende saç varken 2550 greft daha eklendi hatta saç çizgisi yapılmadı sık olsun diye ekilen saçın yarısı çıkmadı neredeyse
Abi Şu forumda en iyi ben seni anlayabilirim, benim ilk ekimim fiyaskoydu 6000 greftin %55-60 ı çıktı diyebilirim ve psikolojisini çok iyi biliyorum birinci yılın hemen bitiminde hakan hocanın ekibinde düzeltme ekimi yaptırdım ve ağlamamak için zor tuttum kendimi donörümü ilk ekimi yapan merkez mahvetmiş ve alamadığı greftler , kırdıkları greftler sivilce yapıp iz bırakmış.
Senin ekimine gelecek olursak demek istediğim şey ilk çekilen resimle son çekilen resmin ışığı ve açısı ve merceği aynı olmadığı için yanıltıyor olabileceğiydi.
Belkide ben taraflı yorumluyorumdur bilmiyorum detaylı resim atabilirsen daha iyi yorum yapabiliriz mümkünse başka birine çektir hatta.
ışık altında ve normal ışıktaki açılardan,
Hakan hocayla görüşmeyi denedin mi peki? Her harikulade hakan hoca gerekli ilgiyi gösterecektir diye düşünüyorum.