Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70224 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
mevcut saçlarında kayıp oldumu gry09? alana göre greft sayısı düşük 2 ekim olarakmı planlanmıştı ?  karaları bağlayacagın kadar kötü bir durum yok aslında tabi sen mutsuzsun ona bişey diyemem finasterid kullanıyormuydun ? var olan saçlarını güçlendirmek adına ekimden sonra ?

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şimdi sende donor olmadıkça istiyosan 1000000 euro ver ekimin olacağı şey belli, beklenti bu yüzden çok önemli, arkadaş arka tarafa 800greft ektirmiş o yüzden onu çıkarıyorum tamamen. 1500saçlık 1000 sakallık bir ekimi var yani arkadaşın, incelen bir yere geniş olarak dağıtılmış. ekim başarısız olabilir olmaz demiyorum, fakat bunu bilimsel ölçütlere göre değerlendir o zaman, fiyatına göre ekimi değerlendirmek saçma. Ben arkadaşa hakkını aramasın demiyorum,ama rezalet denecek kadar birşey de yok ortada.Arkadaş daha farklı bir yere gitse, donör bölgesi mahvolabilirdi, daha kötü bir sonucu da olabilirdi, bunu bilemeyiz.
Bunu konudan bağımsız söylüyorum nw3 adamlar 3500grefti ön tarafa ektiriyor sadece, gerekli değil diye sonra 1klık touch up yapıyolar ön tarafa, anca yakalıyolar kaliteyi, bazı arkadaşlar ise 5 bin greftle nw5-6 kafanın kapanmasını umuyor. 5bin greftle nw5-6 nın kapandığı ekimler sadece kalitesiz fotoğraflarda olur, başka ihtimali yok.
Bu arada hakkınızı aramanızı öneriyorum, gerekiyorsa ekilen greftleri saydırın ve para iadesi alın. Sonra da bizi bilgilendirin lütfen.

Think e kısmen katılıyorum özellikle beklenti konusunda lakin işin maliyet konusunda yorumu komik kaçıyor arkadaşlar. Kusura bakmayın greft başı 1€ ücret ülke şartlarına göre gayet yüksek bir meblağ. Karşı argüman ucuz bir yerde ektirirse arkadaşın donoru mahvolabilirdi sacları hiç cikmayabilirdi. E zaten adam bu riskleri minimize etmek için Hakan Hocanın kapısını çalıyor.

« Son Düzenleme: 18 Eylül 2018, 21:41:35 Gönderen: Hintell »

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bir şey merak ediyoum. Aynı hoca, aynı yöntem, +sürekli artan tecrübe. Bu sonuçlar nasıl çıkıyor anlamıyorum. Diyeceksiniz ki herkesin bünyesi, donörü aynı mı. E hocanın maksimum yapabileceklerinin bir sınırı var diye düşünüyorum o zaman. Bende Hakan hocaya temmuzda ekim yaptırdım ve beni ürkütmekten başka hiç bir işe yaramıyor bu durumlar. Kaldı ki ben Hakan hocaya daha önce de ekim yaptırmış, kısmen tatmin olmuş biriyim.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Konuya yorum yapmak istememiştim
Şimdi yorumum yanlış degerlendirilebilir yeni hakan hocanın ekibine ekim yaptırdığım icon savunuyor doye düşünebilirsiniz ancak kendi "kişisel görüşüm"ü belirtiyorum

Ekimle ilgili vertexi hiç saymamak lazim 800 greft hakkini vermiş gibi duruyor.
Geriye kalan 2568 greft ise orta ve ön bölgeye ekim yapılmış.

Ön çizgi ekim saçı gibi duruyor biraz daha kalın çünkü kendi saçınız da zayıflamış olabilir ekim sırasında kullandığınız bir takviye var mıydı ?
Onu biraktiysaniz donemsel etkisi geçmiş olabilir.
Bence kötü bir sonuç gibi durmuyor sonuç olarak tum başına dağıtılan 3368 greft var ekimden önceki saçınız bence zayıflamış gibi de duruyor

Genel duruma bakasak sonuç seni tatmin etmemiş olabilir yada çekilen açılara göre biz yorum yapıyoruz.
Ekim öncesi resim duvardanda tanıdığım üzere klinikte profesyonel fotoğraf Makinesi ile çekilmiş
Ekim sonrasi ise muhtemelen cam kenarında çekilmiş.
Flaşlı çekilen fotoğraflar her zaman icin5 daha dolgun görünüyor bence

Son sozume gelecek olursak burada ekimin fiyatına gore yorum yapmak doğru degil ekimin oncesi ve sonrasına gore yorum yapmak lazim

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi yorumum yanlış degerlendirilebilir yeni hakan hocanın ekibine ekim yaptırdığım icon savunuyor doye düşünebilirsiniz ancak kendi "kişisel görüşüm"ü belirtiyorum

Ön çizgi ekim saçı gibi duruyor biraz daha kalın çünkü kendi saçınız da zayıflamış olabilir ekim sırasında kullandığınız bir takviye var mıydı ?
Bence kötü bir sonuç gibi durmuyor sonuç olarak tum başına dağıtılan 3368 greft var ekimden önceki saçınız bence zayıflamış gibi de duruyor

Genel duruma bakasak sonuç seni tatmin etmemiş olabilir yada çekilen açılara göre biz yorum yapıyoruz.
Ekim öncesi resim duvardanda tanıdığım üzere klinikte profesyonel fotoğraf Makinesi ile çekilmiş

Son sozume gelecek olursak burada ekimin fiyatına gore yorum yapmak doğru degil ekimin oncesi ve sonrasına gole yorum yapmak lazim
[/quite
Takviye sadece xpecia aldım devam ediyorum, resimler de flash yok ve ıphone 8 ile çekildi, kendi saçım dökülmüyor incelme yok bunu baştan beri yazıyorum dökülme sorunum yok şuan
Saç taranmıyor hocam başka bişeye bakmaya gerek yok Zaten önlerde bende saç varken 2550 greft daha eklendi hatta saç çizgisi yapılmadı sık olsun diye ekilen saçın yarısı çıkmadı neredeyse

byburkay

• byburkay
  • Hero Member

Son sozume gelecek olursak burada ekimin fiyatına gore yorum yapmak doğru degil ekimin oncesi ve sonrasına gole yorum yapmak lazim
Takviye sadece xpecia aldım devam ediyorum, resimler de flash yok ve ıphone 8 ile çekildi, kendi saçım dökülmüyor incelme yok bunu baştan beri yazıyorum dökülme sorunum yok şuan
Saç taranmıyor hocam başka bişeye bakmaya gerek yok Zaten önlerde bende saç varken 2550 greft daha eklendi hatta saç çizgisi yapılmadı sık olsun diye ekilen saçın yarısı çıkmadı neredeyse

Abi Şu forumda en iyi ben seni anlayabilirim, benim ilk ekimim fiyaskoydu 6000 greftin %55-60 ı çıktı diyebilirim ve psikolojisini çok iyi biliyorum birinci yılın hemen bitiminde hakan hocanın ekibinde düzeltme ekimi yaptırdım ve ağlamamak için zor tuttum kendimi donörümü ilk ekimi yapan merkez mahvetmiş ve alamadığı greftler , kırdıkları greftler sivilce yapıp iz bırakmış.

Senin ekimine gelecek olursak demek istediğim şey ilk çekilen resimle son çekilen resmin ışığı ve açısı ve merceği aynı olmadığı için yanıltıyor olabileceğiydi.
Belkide ben taraflı yorumluyorumdur bilmiyorum detaylı resim atabilirsen daha iyi yorum yapabiliriz mümkünse başka birine çektir hatta.
ışık altında ve normal ışıktaki açılardan,

Hakan hocayla görüşmeyi denedin mi peki? Her harikulade hakan hoca gerekli ilgiyi gösterecektir diye düşünüyorum.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
mevcut saçlarında kayıp oldumu gry09? alana göre greft sayısı düşük 2 ekim olarakmı planlanmıştı ?  karaları bağlayacagın kadar kötü bir durum yok aslında tabi sen mutsuzsun ona bişey diyemem finasterid kullanıyormuydun ? var olan saçlarını güçlendirmek adına ekimden sonra ?
Hayır kayıp yaşamadım, saç dökülmesi yok bayadır,xpecia hariç bir şey kullanmadım, ilk ekimdeki amaç saçların ön kısmını rahat taramaktı şuan bu hedeften oldukça uzağım yani yazmıyorum ama bir abim 2750 tl ye saç ektirdi nw7 kendisi ve saçları inanılmaz ince o bile tarıyor önünü artık bişey demeye gerek yok

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada hocanın ne gerekiyorsa yapacağından kuşkum yok, hocaya söyle diyen arkadaşlara lafım;1 ay sonra görüşeceğim.

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarını ön görünüş ve önden geriye doğru elinle gerdirerek foto arabilir misin

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim sana tavsiyem şudur. Kesinlikle 11 ve 12. Ayı bekle. Çünkü benim saç ekimim patladı. Ama son aylarda saçların kalınlaşması ile 9 ve 10 aydan biraz daha fark edilir bir görüntü oldu. Gene yeni bir saç elimine ihtiyacım var. Ama şuan da senin durumun benden çok daha iyi ve eminim ki 11 ve 12. Aylarda daha memnun edici bir sonuç olacaktır. Çünkü ben kendime hüsran oldu dedim. Aradan 2 ay geçince hüsran dediğimden daha iyi oldu. Evet çok fire verdi ama biraz daha içim rahat oldu. O yüzden kesinlikle bekle. Kaybın olmaz. Sonucu gör. Eğer bir fark görmezsen git hakkını ara.
Ama benim yaptığım gibi net ve yakın bir şekilde fotoğraflarını da buraya yükle dediğim aylarda.
Açık söylemek gerekirse eski saçlarının arasında çok daha dolu olması lazımdı. Ama anlaşıyor ki kendi saçlarında dökülme meydana gelmiş. Nereden anladım dersen, son halinde saçlar daha canlı ve biraz daha kalın gözüküyor. Ekim bölgesinde saç çıkışlarını görüyorum. Kendi saçların büyük ihtimalle döküldü. Onlar zayıf ve biraz kıvırcıktı. Dökülmeye yakın öyle oluyorlar çünkü. Sararır biraz da. Çünkü tüy formuna geçiyor. Dediğim gibi sen sadece ay ay fotoları at. Hiç olumlu veya olumsuz düşünme veya yazma. Sonuca göre zaten biz değerlendiririz ve sen değerinderirsin.
Bunu ben kendim tecrübe etmiş biri olarak diyorum. Kafadan konuşmuyorum. O yüzden sabret kardeşim.

Ek olarak sonuç 12. Ayda da kötü olursa zaten sen yeni ekimini yaptırmak için 12. Aydan sonrayı beklemelisin. Şuan paranı geri iade alsan şuan ekim yaptırmaman gerekiyor. Zaten bekleyeceksin.

O yüzden değişen bir şey olmayacak. Forumdan takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla daha önceleri başarısız olmuş bir ekimin ücretini zaten iade etmiş Hakan Hoca. Byburkay kardeş gibi bir muhabbet içine de girmedin henüz Hakan Hoca ile. O yüzden biraz daha sabretmeni defaatle söyledim kardeşim.

Ayrıca bazı arkadaşlarda demiş. Saçlarını geri doğru tarayarak fotoğraf çek diye. Bende öyle yaptım. Çok fire verdiğinden çok boşluk gözüküyordu. Hala öyle. Geri doğru tarasam çok boşluk oluyor. Ancak saçlar biraz daha hacimlenince uzattım ve aşağı taradım. Yine seyrek ama çok dikkat çekmiyor.
Sende en yakın ve net halde bu şekilde fotoğraf çekip yükleyebilirsin. Yıl sonunda kıyaslama yaparız.
İnan ki şuan bir şey demek için erken.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2018, 20:54:59 Gönderen: Angmar »

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim sana tavsiyem şudur. Kesinlikle 11 ve 12. Ayı bekle. Çünkü benim saç ekimim patladı. Ama son aylarda saçların kalınlaşması ile 9 ve 10 aydan biraz daha fark edilir bir görüntü oldu. Gene yeni bir saç elimine ihtiyacım var. Ama şuan da senin durumun benden çok daha iyi ve eminim ki 11 ve 12. Aylarda daha memnun edici bir sonuç olacaktır. Çünkü ben kendime hüsran oldu dedim. Aradan 2 ay geçince hüsran dediğimden daha iyi oldu. Evet çok fire verdi ama biraz daha içim rahat oldu. O yüzden kesinlikle bekle. Kaybın olmaz. Sonucu gör. Eğer bir fark görmezsen git hakkını ara.
Ama benim yaptığım gibi net ve yakın bir şekilde fotoğraflarını da buraya yükle dediğim aylarda.
Açık söylemek gerekirse eski saçlarının arasında çok daha dolu olması lazımdı. Ama anlaşıyor ki kendi saçlarında dökülme meydana gelmiş. Nereden anladım dersen, son halinde saçlar daha canlı ve biraz daha kalın gözüküyor. Ekim bölgesinde saç çıkışlarını görüyorum. Kendi saçların büyük ihtimalle döküldü. Onlar zayıf ve biraz kıvırcıktı. Dökülmeye yakın öyle oluyorlar çünkü. Sararır biraz da. Çünkü tüy formuna geçiyor. Dediğim gibi sen sadece ay ay fotoları at. Hiç olumlu veya olumsuz düşünme veya yazma. Sonuca göre zaten biz değerlendiririz ve sen değerinderirsin.
Bunu ben kendim tecrübe etmiş biri olarak diyorum. Kafadan konuşmuyorum. O yüzden sabret kardeşim.

Ek olarak sonuç 12. Ayda da kötü olursa zaten sen yeni ekimini yaptırmak için 12. Aydan sonrayı beklemelisin. Şuan paranı geri iade alsan şuan ekim yaptırmaman gerekiyor. Zaten bekleyeceksin.

O yüzden değişen bir şey olmayacak. Forumdan takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla daha önceleri başarısız olmuş bir ekimin ücretini zaten iade etmiş Hakan Hoca. Byburkay kardeş gibi bir muhabbet içine de girmedin henüz Hakan Hoca ile. O yüzden biraz daha sabretmeni defaatle söyledim kardeşim.

Ayrıca bazı arkadaşlarda demiş. Saçlarını geri doğru tarayarak fotoğraf çek diye. Bende öyle yaptım. Çok fire verdiğinden çok boşluk gözüküyordu. Hala öyle. Geri doğru tarasam çok boşluk oluyor. Ancak saçlar biraz daha hacimlenince uzattım ve aşağı taradım. Yine seyrek ama çok dikkat çekmiyor.
Sende en yakın ve net halde bu şekilde fotoğraf çekip yükleyebilirsin. Yıl sonunda kıyaslama yaparız.
İnan ki şuan bir şey demek için erken.
Bekliyorum Zaten fark olacağını düşünmüyorum ama bir Umut diyelim, çok yakın bir abim saç ektirdi Aydın da 2750 tl ve nw7 aynı hafta ektirdik benimle kıyaslarsak efsane oldu saçları şaka gibi ama şaka değil

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bekliyorum Zaten fark olacağını düşünmüyorum ama bir Umut diyelim, çok yakın bir abim saç ektirdi Aydın da 2750 tl ve nw7 aynı hafta ektirdik benimle kıyaslarsak efsane oldu saçları şaka gibi ama şaka değil

bahsettiğin arkadaşın fotoğraflaını atabilirmisin.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

bahsettiğin arkadaşın fotoğraflaını atabilirmisin.
Yarın iZin verirse atacağım

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Ekilen sayı Saç kalitesi ve donör kalitesi saç kalınlığı sizinle aynımı o arkadaşın? ve 2750 tl ye yaptırdığı yerin her ekimi okadar başarılı mı?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilen sayı Saç kalitesi ve donör kalitesi saç kalınlığı sizinle aynımı o arkadaşın? ve 2750 tl ye yaptırdığı yerin her ekimi okadar başarılı mı?
Kendisi nw7 saç kalitesi benle aynı biri daha iyiyse ben iyiyimdir, 3 bin ekildi ve saçlarını tarıyor bu sene de saç sakal aynı yere 3 bin daha ektirecek arka ortadan geriye doğru, resim Atacam alabilirsem aklımda sizde değerlendirme yaparsınız. Ayrıca 43 yaşında kendisi..

Facebook Twitter Instagram