Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70221 defa)

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi konusunda bunca yıldır çalışılıyor olunmasına rağmen çoğu doktor / klinik standardizasyon konusunda sıkıntı yaşıyor. Özellikle Türkiye'de bu iş hepten sıkıntılı. Bence  saç ekimine ilişkin en büyük problem de bu, hangi doktoru / kliniği seçerseniz seçin amiyane tabirle "patlayan" 3 - 5 ekimi rahatlıkla gösterilebilir ve bu da piyangonun size vurmayacağının bir garantisi olmadığı anlamına geliyor. Bu iş ne yazık ki hala bi yere kadar bir zar atma meselesi ve arada sırada 1 geliyor. Bunun nedeni nedir bilemiyorum, artık o gün ekimi yapan kişinin psikolojisi mi bozuk, greftlerin dışarda kalma süresi mi uzun, ortam sıcaklığı mı problemli, kişisel faktörler mi devrede ve hastaya özel değerlendirme yapmakta mı sikıntı yaşanıyor bilinmez ancak şu bir gerçek ki doktorların ve kliniklerin bu konuda alması gereken yol daha fazla. Burada doktorun avukatlığını yapmak da çözüm değil çünkü bu bir süreç yönetimi meselesi el melekeleriniz değil mesele, tüm süreci kontrol altına almalısınız. Tüm tesisi, tüm ekibi, yetkinlikleri, eğitimleri, malzemeleri, ekipmanı, psikoloiiyi vs vs. Olaya bu şekilde yaklaşılmıyor şu anda.

Hakan Doğanay saç ekimi konusunda en yetkin kişilerden biri ancak -yanlışım varsa düzeltin- süreci yönetme konusunda daha önce yaşadığı acı tecrübeler bildiğim kadarıyla bir krizle sonuçlandı ve yabancı forumlarda bu konu çok tartışıldı. Uzun zamandır pozitif yaklaşımı ve çalışkanlığı artı hasta ilişkilerinde açık sözlülüğüyle yine listenin üst sıralarında. Eminim gerekirse iadeye kadar yardımcı olacaktır. Benim temennim ise patlayan ekimlerde -bu topic konusu ekimi kastetmiyorum zira daha zaman var- işlerin neden kötüye gittiğinin açık yüreklilikle paylaşılması. Çünkü ekim merkezleri operasyon öncesi "sıfır hata" yaklaşımıyla hizmet satıyorlar ancak iş patlayan ekimlere gelince laf "arada bir olabiliyor"a dönüyor. Niye olabildiğini bilmemiz gerek ! Ne yazık ki hala bilemiyoruz, düzgün bir açıklama ve izah yok çünkü.

👏👏👏  👍
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2018, 23:09:42 Gönderen: black06 »

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
7 8 9 ay hıkayemı komık yorum olmus usta  ;D..4 ayda hıc bır ekımın sonucunu kestıremezsin.esas o zaman coklu greftler cıkmaya baslıyo ve sac kalınlasıyor..
burda yunus emareye katiliyorum 4 ay da belli oluyor ekimin sonucu 4 ayda hiç saç cıkmayıp belirli bir seviyeye gelmeyen saclar 1 yıl da geçse de tatmin edici olmuyor.ben burda 4 ayda saclar cok geriden gelip de daha sonra cok iyi sonuç hiç gormedim

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
8.ay rezalet sonuç

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
140. Gün neyse şimdi de o sayılır aylardır bu işte terslik var
Bu tutmadı dememe rağmen hocanın asistanları herşey yolunda muhabbeti yaptı alın son 3.5 aydır ne çıkış var ne hacimlenme var, zaten kısıtlı donör alanım vardı 3350 greftin 1500 tanesi çıkmışmıdır bilmiyorum. Zaten artık klinik bile aramıyor burdan görmüşlerdir
En son hoca ile konuşacağım 9.ay da artık sonuç bu

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarının dipleri pek görünmüyor ama goruldugu kadarıyla  öyle çokta kötü durmuyor.biraz daha sabret derim  kalınlaşmalarla ve uzadığı zaman istediğin sonuca yaklaşır sen 12 yi bekle!

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eğer ekimin patladığını düşünüyorsan saçlarını kazıt çıkan saçlar sayılabiliyor çok rahat, ben bu ekimin çok başarısız olduğu düşünmüyorum, lakin senin beklentini doktorun doğru anlayamadığını görüyorum, anlasaydı 800grefti arkaya değil öne ekebilirdi.Beni yanlış anlama lütfen, ne kötü ekimler gördüm hakkını araması gereken ama bu ekim bence o kadarda kötü bir ekim değil.eğer gerçekten kötü olduğunu düşünüyorsan dediğim gibi saçları kazıt ekilen saçlar rahatlıkla sayılabilir, kafandaki soru işaretlerini atarsın. kötüyse de gider delilleriyle hakan doğanayla konuşursun.

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Mesajları okuyunca açıkçası çok şaşırdım. Arkadaş saç ektirmiş ve bu ekilen saçtan memnun kalmamış. Ve bunu dile getirmiş.

Olaya acıtasyon yapma diyen mi dersin, ince mesaj veriyor para iadesi alıp, gidip her yerde saç ektirip ekimi beleşe getirecek diyen mi dersin :D

Vay arkadaş ne kadar komplo teroisi seven insanlar çıktınız. :D

Bir insan bir şeyi illa sizin fikirlerinize göre mi beğenip değerlendirmek zorunda. 

Biri çıkıp o kadar para verdin 200 tl uçak bileti ver git. demiş :D adam sanki bilmiyor gitmeyi. Gitse ne olacak. Klinik  daha erken biraz daha bekleyelim diyecek :D

Nasıl böyle kafalara erişebiliyorsunuz anlamak imkansız.

Olay çok basit. Bu arkadaş ekimden memnun kalmamış. Sebebi ise 3300 greft ile Hakan hocanın çok daha iyi işler yaptığı konular forumda mevcut.

Hakan hocaya değilde, Herhangi bir ekim merkezine gitse, arkadaş daha ucuza aynı sonucu alabilirdi. Sizce bu ekim 3000 Euroluk bir Ekim mi şimdi?

Küçük bir ekleme: Bende Hakan hoca yada Ekibine saç ektirmeyi düşünüyorum.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Malesef başarısız bir ekim olmuş. Para iadesi istemelisin mutlaka.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Başarısiź ekim olmamış diyen arkadaşlar bu forumda hocaya göre mi yorum yapıyorsunuz arkadaş önce sonra foto atmis ayni uzunlukta saclar buna başarılı denmez ekim öncesi ile fark yok benim gözümde dürüst konuşmak gerekirse o kadar zahmeti göz önüne alırsak

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bu ekimin sonunda 8.ay da ben saç tarayamıyorum, neden saç ektirir insanlar? Ufacık rüzgar esse şu resimde ki halimin bin kat kötüsü bir görüntü oluşuyor.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bu ekimin sonunda 8.ay da ben saç tarayamıyorum, neden saç ektirir insanlar? Ufacık rüzgar esse şu resimde ki halimin bin kat kötüsü bir görüntü oluşuyor.

saç ekim sonucu; eski görüntüne göre saçlarının daha sık ve gür olmalı ön tarafın hiç değilse profilden bakıldığında taranabilir ve saç olduğu görüntüsünü verebilmelidir. tepeden bakıldığında ön sık olmalı, ortalar açıklığa göre seyrek görünebilir veya verteks seyrektir.

forumda diğer ekimcilerin olumlu sonuçlarını görünce imreniyor. Hakan hocanın ve ekibinin ekim sonuçlarını ve kendi kafama da baktıkça (105.gündeyim) karamsarlığa kapılıyorum.

resimlerinize baktığımda ekiminizin başarılı sonuçlandığını düşünmüyorum. tahminim (asistanlar) klinik 12. aya kadar bekleyelim diyecektir.
Hakan hocanın ise gereken neyse yapacağını düşünüyorum.

Başarısız bir saç ekiminde giden donör, geçen zaman, verilen emek, çekilen eziyet, harcanan para, uçup giden hayaller ve cabası  :(

geçmiş olsun gry09

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finas kullandınız mı yoksa başka arkadaş ike mi karıştiriyorum?

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mesajları okuyunca açıkçası çok şaşırdım. Arkadaş saç ektirmiş ve bu ekilen saçtan memnun kalmamış. Ve bunu dile getirmiş.

Olaya acıtasyon yapma diyen mi dersin, ince mesaj veriyor para iadesi alıp, gidip her yerde saç ektirip ekimi beleşe getirecek diyen mi dersin :D

Vay arkadaş ne kadar komplo teroisi seven insanlar çıktınız. :D

Bir insan bir şeyi illa sizin fikirlerinize göre mi beğenip değerlendirmek zorunda. 

Biri çıkıp o kadar para verdin 200 tl uçak bileti ver git. demiş :D adam sanki bilmiyor gitmeyi. Gitse ne olacak. Klinik  daha erken biraz daha bekleyelim diyecek :D

Nasıl böyle kafalara erişebiliyorsunuz anlamak imkansız.

Olay çok basit. Bu arkadaş ekimden memnun kalmamış. Sebebi ise 3300 greft ile Hakan hocanın çok daha iyi işler yaptığı konular forumda mevcut.

Hakan hocaya değilde, Herhangi bir ekim merkezine gitse, arkadaş daha ucuza aynı sonucu alabilirdi. Sizce bu ekim 3000 Euroluk bir Ekim mi şimdi?

Küçük bir ekleme: Bende Hakan hoca yada Ekibine saç ektirmeyi düşünüyorum.
şimdi sende donor olmadıkça istiyosan 1000000 euro ver ekimin olacağı şey belli, beklenti bu yüzden çok önemli, arkadaş arka tarafa 800greft ektirmiş o yüzden onu çıkarıyorum tamamen. 1500saçlık 1000 sakallık bir ekimi var yani arkadaşın, incelen bir yere geniş olarak dağıtılmış. ekim başarısız olabilir olmaz demiyorum, fakat bunu bilimsel ölçütlere göre değerlendir o zaman, fiyatına göre ekimi değerlendirmek saçma. Ben arkadaşa hakkını aramasın demiyorum,ama rezalet denecek kadar birşey de yok ortada.Arkadaş daha farklı bir yere gitse, donör bölgesi mahvolabilirdi, daha kötü bir sonucu da olabilirdi, bunu bilemeyiz.
Bunu konudan bağımsız söylüyorum nw3 adamlar 3500grefti ön tarafa ektiriyor sadece, gerekli değil diye sonra 1klık touch up yapıyolar ön tarafa, anca yakalıyolar kaliteyi, bazı arkadaşlar ise 5 bin greftle nw5-6 kafanın kapanmasını umuyor. 5bin greftle nw5-6 nın kapandığı ekimler sadece kalitesiz fotoğraflarda olur, başka ihtimali yok.
Bu arada hakkınızı aramanızı öneriyorum, gerekiyorsa ekilen greftleri saydırın ve para iadesi alın. Sonra da bizi bilgilendirin lütfen.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada sakallarda çıkış oranı çok daha fazla yanı sakal olmaSa çok çok daha kötü olacaktı

Facebook Twitter Instagram