Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70235 defa)

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018
« Yanıtla #241 : 24 Ağustos 2018, 23:03:47 »
Neden böyle düşündün ? Sence çıkmışmı arkadaşın saçları?
sloocer hocam, sen çok tecrübeli ve akıllı bir arkadaşımıssın, verilen ince msj. çok net değilmi, bundan öte ince msj plurmu?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #242 : 24 Ağustos 2018, 23:04:08 »

Acaba  neden böyle düşündün sence patlamışmı gerçekten saçları? Bukadar ajitasyon sence doğalmı?

Acıtasyonluk bşr mesaj okumadım ben, şuan için memnun olmadığını 10.aya kadar bekleyeceğini şuanki durumdan ise memnun kalmadığını belirtmiş. Şahsen bende memnun kalmaz idim bu sonuçtan Dhi ile ekimde 7.aydan sonra çokta bşr beklentiye girmemekte  haklı Arkadas. Sizce olmuş mu bu ekim?
Neden iyi sonuç alamamış orası tartışılır tabi, kişinin metabolik yapısı, greft Saglıgı vs. Ama bu ekimin iyi sonuçlanmadığı çokta yoruma açık bir durum değil bence. Bu ekim olmamış

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #243 : 24 Ağustos 2018, 23:14:03 »
Her ekimin kalitesi tartışılabilir, hiçkimse ayrıcalıklı değil. Fakat  50.günden sonra  ektirenin yaklaşımı aklımda ciddi soru işaretleri belirmesine sebep oldu.  Yani sorulara verilen cevaplara baktınızmı? Kendisine Hep bir mağduriyet  alanı yaratma çabası. Millet 60.günde   şok dökülmeyi henüz tamamlarken,   kendisi 60.günde daha   kararmalar başlamadı diye şikâyet ediyor. Herşey ortada ama anlayana...
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

boşnag

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #244 : 24 Ağustos 2018, 23:46:01 »
Gry arkadaşım, öncelikle senin niyetin saç ektirmek değilmiş, 3.000 küsur euro verip, saçınının olmadığını gözlemleyip forumlarda kulis yapıp merkezi sıkıştırıp paranı iade almakmış. Bu şekilde 3-4 merkeze daha ekim yaptırınca her merkezde %20 sonuç alsan olayı bitirirsin.Sonuçta %80 başarı yapar 4 ekim merkezi ekim sonucunda.  Bir konuyu atlamamak lazım donörde hiç bir şey kalmaz, ense tamamen bom boş kalır ama önlerde baya saçın olur. Sanırım senin stratejin bu, doğru anladıysam.
Yuh ya daha neler duycaz artik boyle birseyi nasil dusunebilirsiniz anlamis degilim

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #245 : 25 Ağustos 2018, 07:57:44 »
Yuh ya daha neler duycaz artik boyle birseyi nasil dusunebilirsiniz anlamis degilim

Verilen ince msj. ve kinaye var burda. Heralde bu ekim olmamış, net şekilde görülmüyormu. 3.000 euro verip nasılsa geri alacam mantığıyla kim ekim yaptırır, heleki donör kısıtlıysa.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #246 : 25 Ağustos 2018, 09:48:13 »
Verilen ince msj. ve kinaye var burda. Heralde bu ekim olmamış, net şekilde görülmüyormu. 3.000 euro verip nasılsa geri alacam mantığıyla kim ekim yaptırır, heleki donör kısıtlıysa.

Kafamda deli sorular, beyin error verdi. Biri bana ne oluyor anlatsın.

Prelude ;
- sence bu ekim olmuş mu?
-sence para iadesi yada revizyon istenmeli mi?
-sizin görüp anlayıpta benim görüp anlayamadığım kinayeli çok inçe Mesajlar neler?

Kendimi aptal gibi hissettim .

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #247 : 25 Ağustos 2018, 10:17:37 »
Prelude ekimi beğenmemiş ve paylaşım yapan arkadaşın memnuniyetsizliğine karşı eleştirilerde bulunanlara kinayeli bir cevap vermiş ,olay bundan ibaret.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #248 : 25 Ağustos 2018, 10:32:57 »
Prelude ekimi beğenmemiş ve paylaşım yapan arkadaşın memnuniyetsizliğine karşı eleştirilerde bulunanlara kinayeli bir cevap vermiş ,olay bundan ibaret.

Teşekkürler kelboy.

Akıl oyunları nı geçti valla forum, kim kinaye yapıyor, kim mecaz_ı Mürsel çakıyor, hangisi mübalağa bilemiyoruz:)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #249 : 25 Ağustos 2018, 12:42:49 »
Bu arada yaşınız kaç acaba. Ekimi bizzat Hakan bey yapmıştı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam kökler attı tutmadı gibi bir beyanda bulunmuştunuz. Bu nasıl oldu peki? sıkıntı buna bağlı bir komplikasyon olabilir mi? Ekerken tutunamama nasıl oluyor? Buna odaklanmak sanırım daha yol gösterecek.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #250 : 25 Ağustos 2018, 13:10:15 »
Teşekkürler kelboy.

Akıl oyunları nı geçti valla forum, kim kinaye yapıyor, kim mecaz_ı Mürsel çakıyor, hangisi mübalağa bilemiyoruz:)

Hahah tecahül-i arif var burada :) Bir anlam inceliği yaratmak ya da nükte yapmak için, şairin, çok iyi bildiği bir şeyi bilmiyor görünerek söz söylemesine tecâhül-i ârif denir.

Klasik örneği: Şakaklarıma kar mı yağdı? Benim mi Allahım bu çizgili yüz 😄
The World is Yours

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #251 : 25 Ağustos 2018, 13:12:43 »
Hahah tecahül-i arif var burada :) Bir anlam inceliği yaratmak ya da nükte yapmak için, şairin, çok iyi bildiği bir şeyi bilmiyor görünerek söz söylemesine tecâhül-i ârif denir.

Klasik örneği: Şakaklarıma kar mı yağdı? Benim mi Allahım bu çizgili yüz 😄

Puhaha .. TOnny tehlikelisin sen.. aldın mesajı

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #252 : 25 Ağustos 2018, 19:35:16 »
Bence ne çok çok kötü ne çok çok iyi vasat.tartismalarda her iki arkadaş da hatalı.biri iade için diyor biri para alıyorsun diyor.iki ifade de bence yanlış.hele hele hakarete varan ifadeler her iki arkadaşa da yakıştıramadım.
Denilebilecek tek şey. Yaşandı bitti saygısızca.

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #253 : 25 Ağustos 2018, 20:42:29 »
Saç ekimi konusunda bunca yıldır çalışılıyor olunmasına rağmen çoğu doktor / klinik standardizasyon konusunda sıkıntı yaşıyor. Özellikle Türkiye'de bu iş hepten sıkıntılı. Bence  saç ekimine ilişkin en büyük problem de bu, hangi doktoru / kliniği seçerseniz seçin amiyane tabirle "patlayan" 3 - 5 ekimi rahatlıkla gösterilebilir ve bu da piyangonun size vurmayacağının bir garantisi olmadığı anlamına geliyor. Bu iş ne yazık ki hala bi yere kadar bir zar atma meselesi ve arada sırada 1 geliyor. Bunun nedeni nedir bilemiyorum, artık o gün ekimi yapan kişinin psikolojisi mi bozuk, greftlerin dışarda kalma süresi mi uzun, ortam sıcaklığı mı problemli, kişisel faktörler mi devrede ve hastaya özel değerlendirme yapmakta mı sikıntı yaşanıyor bilinmez ancak şu bir gerçek ki doktorların ve kliniklerin bu konuda alması gereken yol daha fazla. Burada doktorun avukatlığını yapmak da çözüm değil çünkü bu bir süreç yönetimi meselesi el melekeleriniz değil mesele, tüm süreci kontrol altına almalısınız. Tüm tesisi, tüm ekibi, yetkinlikleri, eğitimleri, malzemeleri, ekipmanı, psikoloiiyi vs vs. Olaya bu şekilde yaklaşılmıyor şu anda.

Hakan Doğanay saç ekimi konusunda en yetkin kişilerden biri ancak -yanlışım varsa düzeltin- süreci yönetme konusunda daha önce yaşadığı acı tecrübeler bildiğim kadarıyla bir krizle sonuçlandı ve yabancı forumlarda bu konu çok tartışıldı. Uzun zamandır pozitif yaklaşımı ve çalışkanlığı artı hasta ilişkilerinde açık sözlülüğüyle yine listenin üst sıralarında. Eminim gerekirse iadeye kadar yardımcı olacaktır. Benim temennim ise patlayan ekimlerde -bu topic konusu ekimi kastetmiyorum zira daha zaman var- işlerin neden kötüye gittiğinin açık yüreklilikle paylaşılması. Çünkü ekim merkezleri operasyon öncesi "sıfır hata" yaklaşımıyla hizmet satıyorlar ancak iş patlayan ekimlere gelince laf "arada bir olabiliyor"a dönüyor. Niye olabildiğini bilmemiz gerek ! Ne yazık ki hala bilemiyoruz, düzgün bir açıklama ve izah yok çünkü.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #254 : 25 Ağustos 2018, 21:09:15 »
Saç ekimi konusunda bunca yıldır çalışılıyor olunmasına rağmen çoğu doktor / klinik standardizasyon konusunda sıkıntı yaşıyor. Özellikle Türkiye'de bu iş hepten sıkıntılı. Bence  saç ekimine ilişkin en büyük problem de bu, hangi doktoru / kliniği seçerseniz seçin amiyane tabirle "patlayan" 3 - 5 ekimi rahatlıkla gösterilebilir ve bu da piyangonun size vurmayacağının bir garantisi olmadığı anlamına geliyor. Bu iş ne yazık ki hala bi yere kadar bir zar atma meselesi ve arada sırada 1 geliyor. Bunun nedeni nedir bilemiyorum, artık o gün ekimi yapan kişinin psikolojisi mi bozuk, greftlerin dışarda kalma süresi mi uzun, ortam sıcaklığı mı problemli, kişisel faktörler mi devrede ve hastaya özel değerlendirme yapmakta mı sikıntı yaşanıyor bilinmez ancak şu bir gerçek ki doktorların ve kliniklerin bu konuda alması gereken yol daha fazla. Burada doktorun avukatlığını yapmak da çözüm değil çünkü bu bir süreç yönetimi meselesi el melekeleriniz değil mesele, tüm süreci kontrol altına almalısınız. Tüm tesisi, tüm ekibi, yetkinlikleri, eğitimleri, malzemeleri, ekipmanı, psikoloiiyi vs vs. Olaya bu şekilde yaklaşılmıyor şu anda.

Hakan Doğanay saç ekimi konusunda en yetkin kişilerden biri ancak -yanlışım varsa düzeltin- süreci yönetme konusunda daha önce yaşadığı acı tecrübeler bildiğim kadarıyla bir krizle sonuçlandı ve yabancı forumlarda bu konu çok tartışıldı. Uzun zamandır pozitif yaklaşımı ve çalışkanlığı artı hasta ilişkilerinde açık sözlülüğüyle yine listenin üst sıralarında. Eminim gerekirse iadeye kadar yardımcı olacaktır. Benim temennim ise patlayan ekimlerde -bu topic konusu ekimi kastetmiyorum zira daha zaman var- işlerin neden kötüye gittiğinin açık yüreklilikle paylaşılması. Çünkü ekim merkezleri operasyon öncesi "sıfır hata" yaklaşımıyla hizmet satıyorlar ancak iş patlayan ekimlere gelince laf "arada bir olabiliyor"a dönüyor. Niye olabildiğini bilmemiz gerek ! Ne yazık ki hala bilemiyoruz, düzgün bir açıklama ve izah yok çünkü.
İşte herşeyi tam özetleyen bakış açısı

Facebook Twitter Instagram