Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70261 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018
« Yanıtla #210 : 22 Ağustos 2018, 09:36:30 »
Herkes saç ekimi uzmanı gibi yorum yapmış saç beslenmesi zor yerlere ekilmiş kendi saçım kesin dökülmüş vs..öncelikle şunu net yazayım saç dökülme sorunu yaşamadım 7aydır.yastıkta lavaboda saç teli pek görmüyorum yıkarken dökülmesi gerektiği kadar dökülüyor bu normal zaten..ayrıca ön kısımda abartısız 100tel falan çıktı eğer saçlarım dökülseydi şuan ful kel kalırdım.ekimcilerin bahanesidir bu kendi saçın döküldü lafı..bunu yazan kişi clinikten biri değildir umarım:) Ekim patladı sayılır çıkış yüzde 40-45falan oldu..  resim paylaşacağım. 9.ayda Hakan hoca ile görüşeceğim zaten buraları takip eden elemanları var benle aynı zamanda ektiren en az 3-4kişinin ekimi patladı görüyorlardır
Ön kısım derken saç çizgisinden bahsettim..daha teknik analize girmedik saç çıkmadığı için,sakal tellerinin olmaması gereken yerlerde olması da var ama onlar en basiti artık..

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 22 Ağustos 2018, 10:13:17 »
Herkese merhaba. Formundan oldukça çok şey öğrendiğim için ekimimi paylaşma kararı aldim.
Ekim 2 gün sürdü. Donor alan iyi olmadığı için zarar vermemek adına az alindi. Sakal iyi olduğu söylendi bin greft daha çıkarmış.mevcut cizgiden baslanip sıklastirma oldu benim istegim ile 800 greft kadar da vertekse ekildi. Normalde orayi sonraya biraksak da olur dedi hakan hoca. Ancak ben hafif de olsa kararsin istedim. Tahminim bu isi bitirmek için 2500-300 grefte daha ihtiyacim var. 1000 tanesi sakalda hazir ancak gerisi nasıl olacak seneye ense durumuna bakilcak. Göğüs killari da alternatif olarak duruyor. Resimleri 1-2 gun sonra eklerim sebebi henüz resimleri almadim hastanede yatıyorum ve yarin yola çıkacağım.uykum yokken konuyu acmak istedim.
Ayrıca ilk gün kökler tutmadi sürekli atıp durdu hem hakan hoca hem hemşireler aşırı uğraştı mahcup oldum baya. 2 kere ekmis kadar yoruldular ve güler yuzleri eksik olmadı. İlgi alakadan ötürü cok memnunum. Ekilenler çıkarsa asıl ozaman memnun olacağım tabiki.
Sürece gelince aylik resim ekleyecegim. Hadi bakalim Hayırlısı..

Merhaba kardeşim, seni aylar önce takip etmeye başlamıştım ben.ekiminden memnun olmamana gerçek ten üzüldüm.bilirim insanın beklentisi farklı yönde sonuç farklı yönde gelişince malesef hüsran kançınılmaz oluyor.

Şimdi ilk yorumunu okudum ve bir ikinci ekimden söz etmişsiniz.  Acaba diyorum,  planlama iki ekim şeklinde yapılmış olmasın? Eğer  öyleyse, bu durumda  ekimin patladığından söz etmek gerçekten zor.

Neden zor? 
Kullanılan saç kökü 2348 üstü iken,  1020 greft sakal ekim uygun görülmüş, neden? Çünkü siz Hakan hoca sonraya bırakalım dedi ama ben  ''hafifte olsa  vertex  kararsın'' demişsiniz onlarda  800 greft sakal ekmişler.

Şimdi bakıyorum, sorun nedir diye henüz 150.gün  ve mutlaka daha iyiye gidecektir.

Bu kadar olumsuz yorum neden yapıyorsunuz?.

En başındaki yazınızda zaten daha sonraki ekiminiz için, ''Tahminim benim bu işi bitirmek için 2500-3000 grefte daha ihtiyacım var'' diye yazdığınız için sizden daha geniş düşünmenizi beklerdim.

Yani kardeşim biryerlerde bir sıkıntı olmuş kesin ama ben ekimle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.  Bu olsa olsa, sizinle  ekim öncesi size danışılarak yapılan ekim planınında iletişimsel bir sıkıntı olduğu yönünde. Ama zaten siz yazınızdada  bu teorimi yazınızda herşeyi gün gibi açıklamışsınız.😀   Bu durumda,  en büyük hata senin kardeşim. Gerçeği en başta kabul edip sonra yan çiziyormuşsun gibi bir görüntü oluşuyor malesef.

Açtığın konuda hayatın akışına ters olan tek şey, başta kabullenmiş ancak sonra 180 derece döndüğünüz bu takındığınız olumsuz  tutum kardeşim. Neyseki bu forumda bir kayıt sistemi varki daha sağlıklı analiz yapılabiliyor.

Not: bende dr hakan doğanayın ekibine ekim yaptırdım.  Onları zerre kadar tanımam etmem  ama Allah var, sendede biraz sıkıntı var kardeşim. En baştaki duygularını kaybetmiş görünüyorsun.

Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 22 Ağustos 2018, 21:12:13 »

Merhaba kardeşim, seni aylar önce takip etmeye başlamıştım ben.ekiminden memnun olmamana gerçek ten üzüldüm.bilirim insanın beklentisi farklı yönde sonuç farklı yönde gelişince malesef hüsran kançınılmaz oluyor.

Şimdi ilk yorumunu okudum ve bir ikinci ekimden söz etmişsiniz.  Acaba diyorum,  planlama iki ekim şeklinde yapılmış olmasın? Eğer  öyleyse, bu durumda  ekimin patladığından söz etmek gerçekten zor.

Neden zor? 
Kullanılan saç kökü 2348 üstü iken,  1020 greft sakal ekim uygun görülmüş, neden? Çünkü siz Hakan hoca sonraya bırakalım dedi ama ben  ''hafifte olsa  vertex  kararsın'' demişsiniz onlarda  800 greft sakal ekmişler.

Şimdi bakıyorum, sorun nedir diye henüz 150.gün  ve mutlaka daha iyiye gidecektir.

Bu kadar olumsuz yorum neden yapıyorsunuz?.

En başındaki yazınızda zaten daha sonraki ekiminiz için, ''Tahminim benim bu işi bitirmek için 2500-3000 grefte daha ihtiyacım var'' diye yazdığınız için sizden daha geniş düşünmenizi beklerdim.

Yani kardeşim biryerlerde bir sıkıntı olmuş kesin ama ben ekimle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.  Bu olsa olsa, sizinle  ekim öncesi size danışılarak yapılan ekim planınında iletişimsel bir sıkıntı olduğu yönünde. Ama zaten siz yazınızdada  bu teorimi yazınızda herşeyi gün gibi açıklamışsınız.😀   Bu durumda,  en büyük hata senin kardeşim. Gerçeği en başta kabul edip sonra yan çiziyormuşsun gibi bir görüntü oluşuyor malesef.

Açtığın konuda hayatın akışına ters olan tek şey, başta kabullenmiş ancak sonra 180 derece döndüğünüz bu takındığınız olumsuz  tutum kardeşim. Neyseki bu forumda bir kayıt sistemi varki daha sağlıklı analiz yapılabiliyor.

Not: bende dr hakan doğanayın ekibine ekim yaptırdım.  Onları zerre kadar tanımam etmem  ama Allah var, sendede biraz sıkıntı var kardeşim. En baştaki duygularını kaybetmiş görünüyorsun.
Merhaba yorumun tamamını okumadan 210.gün olduğunu belirtmek istedim. Şuan ekilenlerin %45 i anca çıkmışken neye dayanarak olumlu bakmalıyım açıklarsanız yüzlerce kişi aydınlanır?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 22 Ağustos 2018, 22:20:02 »
Sevgili kardeşim,
Ben florasan değilim, Kimseyi aydınlatamam. Sadece empati yapıyorum. Baştaki yorumunla şimdiki yorumunun  arasında uçurum var. Allah aşkına bunu bitek benmi  görüyorum. Paylaştığınız resimlerin %80ni ıslak ve flaşlı yani bukadar ajitasyonlara gerek yok. Gidin paranızı isteyin ve ikinci ekiminizide iptal edin  olsun bitsin ozaman.
Hakan hocayı aradım görüşemedim diye yazmışsınız. Milyarları  veren kişi uçak biletine 200 tl verip kliniğe gidip görüşemezmi?

yani bukadar zahmet çekmişsiniz, yani gerçekten yazınızı okuyunca sizin yerinize ben üzülüyorum. neden size düşen bazı erken davranmak gibi,araştırma yapmak gibi, hakkını vermek gibi, yani herne gerekiyorsa bunu yapmıyorsunuzda  devamlı şikâyet ediyorsunuz?

Bunu gerçekten  merak ediyorum. Ekime karar vererek çok doğru biradım atmışsınız. Ve  gerçekten birşeyden  fayda sağlamak istiyorsanız, bu ister saç ekimi olsun, ister herhangi bir olay,  daha detaylı bilgi edinmek  için  hiçbir engeliniz yokken bol bol  araştırmalısınız.

Saç ekim merkezlerine, süper market  yaftasıyla bakmak son derece yanlıştır. Ne istediğinizi iyi belirtmek ve ne alacağınızı net olarak öğrenmek zorundasınız.(  Bir tüketici yada,  hasta olarak bu sizin görevizinizdir.) Resmi net görmeden  yapacağınız her alışveriş, şansa dayalıdır ve saç ekimi şans işi değildirki, ahd klinik gibi bir kurum hiçbirşeyi şansa bırakmayacaktır diye düşünüyorum.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 23 Ağustos 2018, 02:06:09 »
Sevgili kardeşim,
Ben florasan değilim, Kimseyi aydınlatamam. Sadece empati yapıyorum. Baştaki yorumunla şimdiki yorumunun  arasında uçurum var. Allah aşkına bunu bitek benmi  görüyorum. Paylaştığınız resimlerin %80ni ıslak ve flaşlı yani bukadar ajitasyonlara gerek yok. Gidin paranızı isteyin ve ikinci ekiminizide iptal edin  olsun bitsin ozaman.
Hakan hocayı aradım görüşemedim diye yazmışsınız. Milyarları  veren kişi uçak biletine 200 tl verip kliniğe gidip görüşemezmi?

yani bukadar zahmet çekmişsiniz, yani gerçekten yazınızı okuyunca sizin yerinize ben üzülüyorum. neden size düşen bazı erken davranmak gibi,araştırma yapmak gibi, hakkını vermek gibi, yani herne gerekiyorsa bunu yapmıyorsunuzda  devamlı şikâyet ediyorsunuz?

Bunu gerçekten  merak ediyorum. Ekime karar vererek çok doğru biradım atmışsınız. Ve  gerçekten birşeyden  fayda sağlamak istiyorsanız, bu ister saç ekimi olsun, ister herhangi bir olay,  daha detaylı bilgi edinmek  için  hiçbir engeliniz yokken bol bol  araştırmalısınız.

Saç ekim merkezlerine, süper market  yaftasıyla bakmak son derece yanlıştır. Ne istediğinizi iyi belirtmek ve ne alacağınızı net olarak öğrenmek zorundasınız.(  Bir tüketici yada,  hasta olarak bu sizin görevizinizdir.) Resmi net görmeden  yapacağınız her alışveriş, şansa dayalıdır ve saç ekimi şans işi değildirki, ahd klinik gibi bir kurum hiçbirşeyi şansa bırakmayacaktır diye düşünüyorum.
[/
Gerçekten ne kullandığınızı merak etmeye başladım önce 210. gün resimlerine 150 demişsiniz sonra Hakan hocayı arayıp görüşemediğimi iddia etmişsiniZ sizin için endişe ettim umarım kurtulursunuZ bu durumdan, yazılmayan şeyleri uydurmak hangi rahatsızlık bilmiyorum geçmiş olsun

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 23 Ağustos 2018, 02:14:45 »
Felix devam edecek olursak şuan 7.ay doldu saç ekimi  merkezleri en kralı da olsa en az 10 Ay geçsin der..bekleme sebebim budur.burada paylaşma sebebim ise takip edenlere fikir vermek..hani acıtasyon kelimesi falan baya komik para konusu gram umrumda değil
Para benim donör alanımı geri getirmeyecek iade iste diyenlere bu lafım
Başarısız bir ekim oldu bakalım hoca ile neler konuşuruz bende merak ediyorum.zaten başarısız ekim olunca kimse telafi ekimi yaptırmaz o yüzden telafi etme kelimeleri de saçma geliyor

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 23 Ağustos 2018, 10:37:17 »
Neyse uzatmayım ben. Kardeşim hakkında hayırlısı olsun inşallah.   Seninde üzerine fazla geldim kusura bakma😊

Sebebi şu;
Çünkü ben öncesinde ve   ilk görüşmeye gittiğimde çok irdeledim. Araştırdım sordum karşılaştırdım. Kendimi diğer hastalarla çıkacak sonucu önceden gördüm diyebilirim. Senin bunu yapmadan, düşünce yükünü sırtlamadan, yapılan ekim planının detaylarını incelemeden bütün sorumluluğu karşı tarafa yüklemene takıldım yani kardeş kusura bakma,

Bir hastayı  bile doktor onu muayene etmekle yükümlüdür. Reçetedeki yazılan ilacı alıp almadığını doktor kontrol etmez. O sorumluluk hastaya aittir.

Bir ekim daha yaparsan  hiçbir sorunun  kalmayacaktır.  Öyle senin abarttığın gibi  bir durum yok bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.

Birde  son halini  donör ve genel olarak paylaşırsan sevinirim. Sana kaç greftle  ikinci bir ekimin işi bitirebileceğini  tahminen söyleyebilirim. Arkadaşlarda tabi  öyle. 

Not: kuru ve flaşsız olsun lütfen :)

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 23 Ağustos 2018, 18:14:55 »
Herkes saç ekimi uzmanı gibi yorum yapmış saç beslenmesi zor yerlere ekilmiş kendi saçım kesin dökülmüş vs..öncelikle şunu net yazayım saç dökülme sorunu yaşamadım 7aydır.yastıkta lavaboda saç teli pek görmüyorum yıkarken dökülmesi gerektiği kadar dökülüyor bu normal zaten..ayrıca ön kısımda abartısız 100tel falan çıktı eğer saçlarım dökülseydi şuan ful kel kalırdım.ekimcilerin bahanesidir bu kendi saçın döküldü lafı..bunu yazan kişi clinikten biri değildir umarım:) Ekim patladı sayılır çıkış yüzde 40-45falan oldu..  resim paylaşacağım. 9.ayda Hakan hoca ile görüşeceğim zaten buraları takip eden elemanları var benle aynı zamanda ektiren en az 3-4kişinin ekimi patladı görüyorlardır

Bekliyoruz kardeşim. Hakan Hoca neden böyle sonuçlandığı hakkında fikir beyan ederse buraya yazar mısın kardeşim?

@felix
"Senin bunu yapmadan, düşünce yükünü sırtlamadan, yapılan ekim planının detaylarını incelemeden bütün sorumluluğu karşı tarafa yüklemene takıldım yani kardeş kusura bakma," şeklinde yazmışsın.
Biz ekim yaptıracak kişiyiz. Ekim tekniğini planlamasını yıllarca bil fiil tecrübe ederek yaptıran kişiden daha iyi anlayacak değiliz. Mümkün değil. Doktor bir planlama söylemiş olsun. Ekim yaptıracak kişide farklı bir planlama söylemiş olsun. Sonuçta bu ekim işi bir noktada sanata girer. Geri kalan kısmı teknik beceridir. Eğer ki ekim yaptıracak kişinin talep ettiği planlama kötü bir planlama ve olumsuz sonuçlanacak ise olumsuz olacağını bile bile o planlamaya uygun ekimi yapmak yine doktorun sorunudur. Neden böyle dedim? Arkadaşa yükleniyorsunuz siz talep ettiniz olmadı diye. Bir işin birden farklı alternatifi/oluru vardır. İki kişinin talebi estetik yönden farklıdır. Sonucun olumsuz olmasına yani 1000 ekildi ise 500 çıkmasına sebep oluşu farklı bir nedenden olmalı.
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2018, 18:31:17 Gönderen: Angmar »

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 23 Ağustos 2018, 19:29:28 »
Angmar yorumun için teşekkür ederim.resim de atacağım Hakan hoca ile görüşünce ne derse Onu da yazacağım merak etmeyin.felix’in yazdıklarına katılmıyorum zaten planı hoca yapar sana beklentini ve ek bir isteğin varsa sorar olacak bir işse yapar.. ekilen saçın Yarısı çıkmamışken de ilk baştaki düşüncelerimin değişmesi gayet doğal. Bu arada o resimlerde flash yoktu felix ne desen elinde kalıyor clinik için mücadele ediyorsun sanırım:) benle aynı hafta ekilen 2-3kişi de memnun değil çoğu çıkmadı diyorlar 7.ay doldu artık saç çıkacağına inanan var mı? Bence bundan sonra hacimlenme olur. İlk ekim planı saçı taramaktı şuan saçımı tarama şansım sıfır çünkü ön kısımda çok az saç çıktı ve üstüne 10 kuruş büyüklüğünde boş alan kaldı. 2.ekimde de tepeye ve ortalara sıkılaştırma olacaktı bizim ilk ekim olmayınca tüm plan çöpe gitti. Bir mucize olur mu önümüzde ki ayda sanmam ama hadi beklemeye devam edelim..yarın resim eklerim

Matkap Recai

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 23 Ağustos 2018, 19:58:08 »
Selamun Aleykum @gry09. Bu surecte klinikle gorustun mu? Ekim hakkinda onlar ne yorum yapiyor?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 23 Ağustos 2018, 20:13:24 »
Selamun Aleykum @gry09. Bu surecte klinikle gorustun mu? Ekim hakkinda onlar ne yorum yapiyor?
A.selam 6.ay da Ayşegül hanım aradı nasıl gidiyor diye...durumu izah ettim ve sabretmemi sürecin devam ettiğini söyledi.yalnıZ herkes şunu atlıyor 140.gün civarı resim ekledim o günden beri gelişme yok.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 23 Ağustos 2018, 20:22:23 »
İnşallah sorunun çözülür. Benim kliniğe gitmeden önce ne kadar acımasızca  yorumlar yaptığımı  herkes iyi bilir. Oyüzden  bu felix kimdir diye bir araştırsaydın, keşke ozaman  kimsenin mücadelesini kolay kolay yapmayacağımı anlardın  Forumdan bir arkadaş özelden seni anlattı bana bende detaylı inceledim, yazdıkların eleştirilerimin sebebidir. Yoksa tutarlı birşekilde dolu dolu  daha en başından  ilerleyen bir sürecin olsaydı hiç sıkıntı yoktu. Dediğim gibi hakkında hayırlısı. Bu satten sonra sana faydası olacak meşguliyetler dilerim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 23 Ağustos 2018, 22:30:10 »
 Baya mevzular çıkmış kaçırmışım bu konuyu. Gry kardeş maalesef ekimin patlamış. Seninde belirttiğin üzere %40-45 çıkış var mıdır yokmudur tartışılır.
Zaten ekimin değerlendirmesini en iyi gizleyebileceğim yer ön çizgi ki, orada bile sağlıklı ekim saçı çıkışı Yok.
Zaten Emin’im 10. Ayda klinik ile görüşmeye gittiğinde kendileri de hiç itiraz etmeden sürümün telafisi için (kendilerince telafi çünkü bence bunun telafisi yok) para iadesi yada revizyon teklifinde bulunacaklardır.

Bu arada tartışmalara hiç anlam veremedim? Okudum bir kaç kere fakat ekilen saç çıkmamış bunda herkes hemfikir ken neyi tartısıyorsunuz?

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 23 Ağustos 2018, 23:08:12 »
Baya mevzular çıkmış kaçırmışım bu konuyu. Gry kardeş maalesef ekimin patlamış. Seninde belirttiğin üzere %40-45 çıkış var mıdır yokmudur tartışılır.
Zaten ekimin değerlendirmesini en iyi gizleyebileceğim yer ön çizgi ki, orada bile sağlıklı ekim saçı çıkışı Yok.
Zaten Emin’im 10. Ayda klinik ile görüşmeye gittiğinde kendileri de hiç itiraz etmeden sürümün telafisi için (kendilerince telafi çünkü bence bunun telafisi yok) para iadesi yada revizyon teklifinde bulunacaklardır.

Bu arada tartışmalara hiç anlam veremedim? Okudum bir kaç kere fakat ekilen saç çıkmamış bunda herkes hemfikir ken neyi tartısıyorsunuz?

aga aynen sana katılıyorum
ama süreç daha bitmemiş bence biraz daha artış olur
bu da hastayı memmun etmez
ekimden önceki saçların dökülmüş teorisi de saçma
4-5 ayda mı dökülecek o kadar saç

düşündüğümüz zaman sakal  greftleri tekli olsa ve bunlarda ince ise (resimlerde tekli gözüküyor)
geri kalan 2348 saç grefti de ortalama 2 li olsa  5000 civari saç adeti eder
vertex bölgesinde artış var bu belli
önbölge de az artış var totelde  1000 civarı desek( 12. sayfada ki resimler)
biraz durumu özetliyor
ortlama 1000-1500  gref civarı  çıkmış gibi sayarsak buda hemem hemen ekilenin yüzde 35-40 arasını gösterir

bana kalırsa durumun özeti verdiğinin ücretinin yarısını iade alman gerekir
revizyon yaptırmanı tavsiye (etmem güveni yitirmişsin)
ekim kalitesini sakal bozmuşta olabilir senin sakallar tekli ve sert değil
sadace saçtan alım olsa 7000 civarı saç kökü elde edilebilecekken
sakalı da dahil etmen 5000 civarına düşürmüş

2. ekimde sakalıda dahil edersen tavsiyem 4000 gref üzeri ekim yaptırman şart bu açıklığa 3300 greft olmamış
ama bazı doktorlar 3000 grefte bile harikalarda yaratabiliyor bu da var
ama onlar bölgesel çalışıyor

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 23 Ağustos 2018, 23:09:10 »

Çıkmayan saçta klinik için haklılık payı arıyor felix biz de şaşkınlıkla takip ediyoruz. Dediğim gibi çıkan saç%45 zaten nerdeyse 120-140 günlerde süreç bitti gelişim olmadı biz sadece tam sürecin dolmasını bekliyoruz bu sitede 2 kişinin falan 9.aylarda çıkışı oldu artık mucize bu olur benim için..para iadesi asla telafi edemez para umrumda değil şuan, zaten kısıtlı donör vardı üzerine de emekler gitti yazık oldu maalesef.

Facebook Twitter Instagram