Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70269 defa)

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018
« Yanıtla #181 : 10 Haziran 2018, 16:16:00 »
Hocam teşekkür ederim takipteyim lütfen forumu terk etmeyin :)

Sen ne ayaksın ya dünden beri yazdığın mesajları arada görüyorum epey dikkat çekiyorsun adamım.milleti salak yerine koymaya gerek yok her tarafta doğanayın kötü ekimleri var yazmışsın adamı kötülemek için bir ton mesaj atmışsın şimdi gelmiş ne olur forumdan  ayrılmayın paylaşıma devam edin yazmışsın.bu mesajı görmesem sorun yoktu ama bunu görüp inceleyince harbi kötü niyetli birisi olduğun anlaşılıyor.
Forum yönetimi görüyorsa bu arkadaşı incelesin bana çok enterasan geldi.esma serkanın gönderdiği birisi gibi geldi işe bak yaw .kalfa gelip ustayı karalamaya çalışıyor ,vay be dünya nasıl dönüyor .

ibocoskun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 10 Haziran 2018, 18:52:42 »
Ön kısım dolarsa cok memnun kalırım onu bekliyorum. Sakal için yine merak eden arkadaşlara tavsiyem hakan hocaya sakaldan aldirip ektirin cok iyi cikti sakallar..

Hocam saçlarınız son derece doğal ve estetik ekilmiş.Diğer ekimlere bakarak ve sizin de söylediğiniz gibi çıkışların halen devam ettiği süreçtesiniz.En kötü ihtimal -umarım gerek de kalmayacak- ön kısma 1000 kök civarı ekleme yaptırıp tatmine ulaşırsınız.Şu anda kötü diyebileceğimiz hiç bir durum yok gibi, temenni ederim istediğiniz gibi ön kısımda çıkışlar hızlanır ve bir ekime daha ihtiyaç kalmaz.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 10 Haziran 2018, 21:23:41 »
Ön kısım dolarsa cok memnun kalırım onu bekliyorum. Sakal için yine merak eden arkadaşlara tavsiyem hakan hocaya sakaldan aldirip ektirin cok iyi cikti sakallar..

Hocam saçlarınız son derece doğal ve estetik ekilmiş.Diğer ekimlere bakarak ve sizin de söylediğiniz gibi çıkışların halen devam ettiği süreçtesiniz.En kötü ihtimal -umarım gerek de kalmayacak- ön kısma 1000 kök civarı ekleme yaptırıp tatmine ulaşırsınız.Şu anda kötü diyebileceğimiz hiç bir durum yok gibi, temenni ederim istediğiniz gibi ön kısımda çıkışlar hızlanır ve bir ekime daha ihtiyaç kalmaz.
Umarim önler dolar 2.ekim için arka kisima ekilecekti ön taraf başımıza iş cikarmaz inşallah. Hoca da normal gidiyor dedi bakalim 2 ay sonra belli olur artik.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 11 Haziran 2018, 00:14:14 »
Ben güzel ilerlediğini düşünüyorum diplerden baya saç gelıyor ama henüz saç kıvamında degiller ön cok guzel dolarda inşallah tepeye doğruda güzel olur
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2018, 01:10:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 11 Haziran 2018, 01:03:50 »
Hızlanma olucak bu süreçte 1 ay içinde ozaman tamam oluyor diceksin çıkanların hacimlenmesini bekliceksin çıkanlar biraz geç hacim kazancak sende.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 19 Haziran 2018, 10:04:57 »
152. Gun ıslak saç çıkış yok artik.

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 20 Haziran 2018, 15:29:45 »
hocam bi de kuru saçı görebilir miyiz?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 20 Haziran 2018, 15:47:15 »
hocam bi de kuru saçı görebilir miyiz?
Bugun çekildi pencere önünde.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 20 Haziran 2018, 15:51:12 »
2 ay kadar bekleyeceğim arkadaşlar sonra paylaşım yaparim. Hoca çok emek verdi ekerken hakkını yiyemem ben de çok emek verdim ama cok dikkat ettim. İnsallah önler taranacak seviyeye gelir.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
183. Gun
Son resim eklemenin uzerinden 31 gun geçmiş
Sac çıkışı sıfır,ekim artik patladı diyebiliriz. Zaten yaklasik 4.ayda bunu demistim cikis belirtisi yok diye
Su ana kadar ön tarafta yuzde 30 falan cikis olmuştur maksimum orta ve tepede yuzde 50..
Sakallar olmasa sac ektirdigimi anlayan bile olmazdı cunku ektirmeden önce sacimi tarayamiyordum
Yine tarayamiyorum.husrana doğru gidiyoruz..

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
183. Gun
Sac çıkışı sıfır,ekim artik patladı diyebiliriz. Zaten yaklasik 4.ayda bunu demistim cikis belirtisi yok diye
Su ana kadar ön tarafta yuzde 30 falan cikis olmuştur maksimum orta ve tepede yuzde 50..
Sakallar olmasa sac ektirdigimi anlayan bile olmazdı cunku ektirmeden önce sacimi tarayamiyordum

Hoca ile görüştünüz mü? Ne diyor bu durumda kardeşim? Telafi ekimi para iadesi falan
Ekibi yapmıştı değil mi ekimi.. Sakala girmelerini de anlamış değilim. Herkese öyle diyorlar o halde.

Sakal bölümünde iz kaldı mı ?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hoca ile görüştünüz mü? Ne diyor bu durumda kardeşim? Telafi ekimi para iadesi falan
Ekibi yapmıştı değil mi ekimi.. Sakala girmelerini de anlamış değilim. Herkese öyle diyorlar o halde.

Sakal bölümünde iz kaldı mı ?
Henüz hoca ile görüşmedim, ortalama 7-8 ay dolsun diye bekliyorum çünkü şuan bireysel farklılık olabilir, kiminde 7.aydan sonra da çıkış oluyor seklinde cumleler duyabilirim bekliyorum. Ensem çok iyi degil sakala girme sebebi bu..gerçi iyiki girilmiş sakala,sakallar genelde cikti saçlar çıkmadı bende..

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
183. Gun

Kötü yorum yapmak istemiyorum patlamış patlamamış diyemem , son resimde ıslak bir önceki cam önü , ekim öncesi resimle kıyasladığımda fazla bir fark bende hissedemedim.
Ama morelini bozmanı gerektirecek bir durum değil bence şimdi , daha devam ediyor , 7.ayda fark olur mu dersen ? bence oluyor kendi ekimimden biliyorum saç hacimleniyor ve çıkışta oluyor gibi geliyordu bana.
takviye birşey kullanmıyorsan biotin kullanabilirsin ve dermastmap tarzı birşey kullanabilirsin çıkışları tetikleyebilir , onun haricinde şu an tek gereken şey Zaman.

Düzeltme : Konuya yeniden göz gezdirdim , Hakan Doğanay'ın kendisi yapmış ekimi sanırım , ilk gün sürekli çıkan greftlerden bahsetmişiniz , belki onları kendini toparlaması zaman alabilir yada sorunlu olarak düşündüğün durum o greftleri düşünmenden kaynaklanabilir.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kötü yorum yapmak istemiyorum patlamış patlamamış diyemem , son resimde ıslak bir önceki cam önü , ekim öncesi resimle kıyasladığımda fazla bir fark bende hissedemedim.
Ama morelini bozmanı gerektirecek bir durum değil bence şimdi , daha devam ediyor , 7.ayda fark olur mu dersen ? bence oluyor kendi ekimimden biliyorum saç hacimleniyor ve çıkışta oluyor gibi geliyordu bana.
takviye birşey kullanmıyorsan biotin kullanabilirsin ve dermastmap tarzı birşey kullanabilirsin çıkışları tetikleyebilir , onun haricinde şu an tek gereken şey Zaman.

Düzeltme : Konuya yeniden göz gezdirdim , Hakan Doğanay'ın kendisi yapmış ekimi sanırım , ilk gün sürekli çıkan greftlerden bahsetmişiniz , belki onları kendini toparlaması zaman alabilir yada sorunlu olarak düşündüğün durum o greftleri düşünmenden kaynaklanabilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim,5-6 senedir saç ektiren insanların konularını inceliyorum 7. Aydan sonra cikis olan ve mucize olan 10 kisi sayamam 4-5 kisi bunu yaşadı burda. Sacnderimi islak ve aydınlık ortamda cekip zumlayarak bakıyorum deride sac çıkışı belirtisi dahi yok. 6. Ay dolmuş 4 gun de üzerinden gecmis bu saçlar ne zaman belirti verip cikacak? Artık çıkış olmayacagini belli aslinda ama sac ekimi 1 senedir sabredin belki cikar gibi teselliler ile bekliyoruz. Bencede 7.ay dolunca çıkış işi biter artik hacim işleri beklenir. Benim zaten ön ve orta kısımda ekimden önce sacim vardi oraya 2500 daha ekildi yani cok rahat sac tarayabilmem gerekirken ne tarakla ne elle taranmiyor çünkü sac cikmadi gibi bisey ön orta kisimda, sac cizgim de dogal halinde ekildi yamuktu hatta o çizgi de toplasan 30 tel cikmistir cizgi de oluşmadı. Bunlar hangi zamanda olusur ki gecti artik bence..

Facebook Twitter Instagram