Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70265 defa)

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çıkışlar başladı mı aga

0000zero0000

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç nasıl gidiyor?

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
son durum nedir hocam. ikinci ekim için sizin ekimi takip ediyorum. pek memnun değil gibisiniz ama erken daha 120 günü baz alıyorlar ama genelde 6 aydan önce tam toparlanmıyor sanırım. benim de hafif kararma başladı ama daha seyrek duruyor. en sıkıcı dönem bence 90-150 gün arası.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
119.gun resmini ekliyorum sonra yorumumu yapacağım.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin is olmus aga  8)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
En son 76. Gunde buraya resim eklemiştim aradan 43 gün geçmiş gelişme olmuş ben hergün gördüğüm için farketmedim. Ancak acik net yazayım; saçlar temiz gün ışığında öne doğru yatık halde çekildi.taranma şansı yok hem kisa hem ön kısımda çıkışlar cok az, saç ekiminden en buyuk beklentim saçın önünü rahat taramak ve diger kısımlarda kellik görünmemesiydi. Bunu hakan hocama da söyledim. Suan için en memnun oldugun kisim sakallar tuttu ve cok guzel çıkıyor ama saçların önünü rahat tarayamazsam bu ekimi begenmem. Tabiki daha erken acikca yazdim takip edenlere görevimi yerine getirmis olayim.iyi günler herkese

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam çok erken degilmi 120 gün ve görüntü bence çok güzel şuan
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam çok erken degilmi 120 gün ve görüntü bence çok güzel şuan
Belirttiğim gibi henüz 120 gun dedim zaten. Fikirlerimi merak edenler için yazdim bunlari. Iyi bir atak olmasını bekliyorum ama belirti pek yok suan 150. Gun resim atacağım. Bakalim 1 ayda neler değişecek.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel olucak baskan merak etme bu saç belli zaten şuanki halinden.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 yıl geçmeden ekim olan saçta doğal görüntü olmaz ve rahat taranıp şekil verilmez diye biliyorum hatta saçlar süpürge teli gibi yada fırça kılı gibi şeklinde şikayetler genellikle ilk dönemlerde saç ektirenler tarafından sıklıkla dile getiriliyor yani bence şu anda doğal bir saç yapısı beklentisinde olmak çok doğru değil.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 yıl geçmeden ekim olan saçta doğal görüntü olmaz ve rahat taranıp şekil verilmez diye biliyorum hatta saçlar süpürge teli gibi yada fırça kılı gibi şeklinde şikayetler genellikle ilk dönemlerde saç ektirenler tarafından sıklıkla dile getiriliyor yani bence şu anda doğal bir saç yapısı beklentisinde olmak çok doğru değil.
Sanırım yanlış anladınız. Ben doğal değil demedim.taranmaması da sertlikten değil,taranacak kadar saç yok kafamda. Çok komik oluyor seyrek kellige yakin duruyor. Dedigim gibi 2 ay içinde ön kısımda taranacak kadar yoğunluk bekliyorum zaten sac ektirme amacım buydu aksi halde buyuk hayal kırıklığı olur.

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018
« Yanıtla #177 : 10 Haziran 2018, 08:40:32 »
Hocam son durum nedir

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 10 Haziran 2018, 10:33:05 »
139. Gün ıslak sac tarakla kaldırdım saçları net görünsün diye
Yavaş ilerliyor sanırım,önlerde çıkış bekliyorum ara sira bakıyorum 1 tel çıkıyor dipte minik beliriyor yani bir atak olmasini bekliyorum.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 10 Haziran 2018, 10:36:22 »
Ön kısım dolarsa cok memnun kalırım onu bekliyorum. Sakal için yine merak eden arkadaşlara tavsiyem hakan hocaya sakaldan aldirip ektirin cok iyi cikti sakallar..

Facebook Twitter Instagram