Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70204 defa)

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun hocam,
Senin adına üzüldüm. Ben de seninle aynı fikirdeyim önden çıkanlar tek tek sayılabilecek kadar az.
İnsan hocayı değiştirir, daha fazla para verir Türkiye’nin en iyi hocasına ektirir, bunlar hepsi geri gelir ama o boşa giden greftler geri gelmez. İnsanın canını sıkan bu. Umarım dedikleri gibi bir yılın sonunda da çıkmaya devam ederler.

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bunun ekim öncesi yokmu yani hiç saçı yokmuymuş bu arkadaşın şimdi  :) 2700 tl ha  ;D gelde gülme.
Kardeşim kendince karalamışsın bi şeyler ama ekim öncesi fotoya gerek bile yok. Bak çağır şurdan tecrübeli iki arkadaş o pylaşılan 2750 tllik ekimin ekim saçı olduğunu çok rahat anlar. tamam anlıyorum saç ekimciler de burdan ekmek yiyor ama herkes araştırsın, kendini geliştirsin insanlr bir sene boyunca ayna karşısında bugün çıktı mı çıkacak mı diye bekliyor.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun hocam,
Senin adına üzüldüm. Ben de seninle aynı fikirdeyim önden çıkanlar tek tek sayılabilecek kadar az.
İnsan hocayı değiştirir, daha fazla para verir Türkiye’nin en iyi hocasına ektirir, bunlar hepsi geri gelir ama o boşa giden greftler geri gelmez. İnsanın canını sıkan bu. Umarım dedikleri gibi bir yılın sonunda da çıkmaya devam ederler.
Teşekkür ederim, 1. Yılı bekleyin lafları tamamen oyalama diye düşünüyorum, saç döngüsü diye bir şey var, nasıl olurda alınan saç 11 ay deri altında bekler sonra çıkar? 4 ayda bir saç döngüsü olduğu söyleniyor, hadi alınan saçta şok dökülme ve çıkma süresi ile 7. Ayda çıksın
Bana göre 7.aydan sonra saç çıkmaZ kalınlaşır ve çıkmış olan ama uzamayan minikler uzar
Ben de bomboş bişey yok
Sanki ekilmemiş gibi
Bu saça fena değil diyenler oldu
Onlara sözüm; 100 tel ektirin yeter o zaman çünkü ben de o kadar çıktı ön kısımda

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hiç güleceğim yoktu diyen kişi için sosyal medya hesabından resimlerini ss aldım al hadi gülmeye devam et sen, utanırsan da özür dile

Bu ucuza ekim yaptıran arkadaşın ekimimi?eğer oysa hiç olmamış saç ektirmeseymiş daha iyiymiş patates adam gibi olmuş  :)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ucuza ekim yaptıran arkadaşın ekimimi?eğer oysa hiç olmamış saç ektirmeseymiş daha iyiymiş patates adam gibi olmuş  :)
Estetiği tartışmaya almadık, saç çıkmış mı ona baktık, geri kalan kısım tartışılır, ayrıca şuan som hali oldukça iyi saçlar yumuşamış durunda
Tabi sizin için önemli olan saçın çıkmamasıdır;)

Metindemir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bir gelisme var mi saclarda, son durum nasil?

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarında biraz daha gelişme olur ama sonucu önemli ölçüde değiştirmeyebilir.tavsiyem ikinci bir ekim planlaması yaparsan slit tekniği kullanan bir yerde ve mümkünse manuel alım yapan bir yeri tercih etmen yönünde..genel olarak gözlemim kalem tekniğinde ön çizgiler biraz flue kalıyor..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişme yok Zaten resim ekleyeli 1 hafta olmadı daha, 2.bir ekim düşünüyorum tabiki, sakal saç karışık olacak yine ama ne zaman olur nasıl olur şuan fikrim yok.. hocayla da görüştük mesaj attım hemen aradı, hocanın insani yönü dediğim gibi iyi, mutlu olman için ne gerekirse yaparız dedi özet olarak bu.. biraz daha bekle dedi
Bakalım zaten 1 yılı doldurmadan bişey yapmayı düşünmüyorum

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Resmi biraz daha yakınlaştırınca önden ince bayağı saç geliyor! inşallah kalınlaşıp saç formunu alır .senin sürecin devam ediyor.biraz daha bekle bence 15.ayı beklersen kalınlaşmalarla birlikte durum daha net bir hal alır.birde herkez de saç gelişimi ekim tekniğine,kullanılan ilaçlara da bağlı olarak farklı oluyor.acele etme durumu  toparlayabilirsin! :)

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişme yok Zaten resim ekleyeli 1 hafta olmadı daha, 2.bir ekim düşünüyorum tabiki, sakal saç karışık olacak yine ama ne zaman olur nasıl olur şuan fikrim yok.. hocayla da görüştük mesaj attım hemen aradı, hocanın insani yönü dediğim gibi iyi, mutlu olman için ne gerekirse yaparız dedi özet olarak bu.. biraz daha bekle dedi
Bakalım zaten 1 yılı doldurmadan bişey yapmayı düşünmüyorum
en azından hakan hocadan bunları duymana ve biraz da olsa içinin rahatlamasına çok sevindim kardeşim. Hakan hoca çok iyi niyetli, çok samimi bi insan ve eminim sonucun senin istediğin gibi olmamasına en az senin kadar üzülmüştür.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Resmi biraz daha yakınlaştırınca önden ince bayağı saç geliyor! inşallah kalınlaşıp saç formunu alır .senin sürecin devam ediyor.biraz daha bekle bence 15.ayı beklersen kalınlaşmalarla birlikte durum daha net bir hal alır.birde herkez de saç gelişimi ekim tekniğine,kullanılan ilaçlara da bağlı olarak farklı oluyor.acele etme durumu  toparlayabilirsin! :)
Biraz da şans ve mucize beklentisi bende ki
Sitede bir kaç kişiye olmuştu 10. Ay da falan gelişmeler
Kısmet belki bana da olur

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
en azından hakan hocadan bunları duymana ve biraz da olsa içinin rahatlamasına çok sevindim kardeşim. Hakan hoca çok iyi niyetli, çok samimi bi insan ve eminim sonucun senin istediğin gibi olmamasına en az senin kadar üzülmüştür.
Baştan beri hocanın niyeti ile ilgili endişe etmediğimi belirttim ben de sizinle aynı görüşteyim
İnşallah gelişme olurda herkes mutlu olur başka elden bişey gelmiyor
Donör güçlü olsa bu derece kafama takmazdım, benim 1.5 şansım vardı birinci gitti yarım kaldı..

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Acaba prp yaptırsan tüy gibi kalan saçların güçlenirmi diye düşünüyorum belki işe yarayabilir bazı ekim merkezleri tüy gibi çıkan saçlarda bunu tavsiye ediyor bence bir araştır.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
GRY09 üzülerek ekimini okudum.... Simdiye kadar bu ekim olmamis gözüküyor....

Sunu yazmissin;  "ilk gün kökler tutmadi sürekli atıp durdu hem hakan hoca hem hemşireler aşırı uğraştı mahcup oldum baya. 2 kere ekmis kadar yoruldular"

Bununla alakasi var mi?

Senin ekimi Hakan Hoca mi yoksa ekibi mi yapti? Emin olmak icin soruyorum... 2. ekimi Hakan Hoca da mi olacak? Telafi edecegiz demis vs....

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Sonnyto... haklisin galiba.... sen saci ektirdin mi? Kime?
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2018, 16:07:33 Gönderen: Hintell »

Facebook Twitter Instagram