Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70188 defa)

Legolas35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun abi

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun abi
Teşekkür ederim kardeşim.

Sırça Saçlı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım tatmin olacağın bir görüntü çıkar sonucunda. Ensenin ekimden sonrası icin daha net bir görüntüsü var mı?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası ense

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Alım çok temiz ve homojen olmuş 15 güne toparlar hiç sorun kalmaz bu donör bölgesinde.
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Alım çok temiz ve homojen olmuş 15 güne toparlar hiç sorun kalmaz bu donör bölgesinde.
Teşekkürler hintel, alımı yapan arkadaş(Ahmet) oldukça özenli davrandı ben de memnunum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sen alımını mikro olarak mı manuel olarakmı oldu? Bunu yazdınmı bılmıyorum ama atlamısım ben merak ettim mikro sanırım ?
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sen alımını mikro olarak mı manuel olarakmı oldu? Bunu yazdınmı bılmıyorum ama atlamısım ben merak ettim mikro sanırım ?
Ense manuel sakal micro oldu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Anladım mantıklı olmus fiyat olarak sakal cabuk toparlıyor.
Global Moderator

physicsteacher

• Yeni üye
  • *
  • Fenerbahçe
Süper görünüyor oldu bu iş gibi. bende hakan hocayı düşünüyorum ekimci olarak ve lütfen düzenli resim paylaşın ve son olarak ne ödediniz acaba 30 fiyat olarak?

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam donorunuz o kadar verimsiz durmuyor sakaldan alimi siz mi istedeniz hoca mi tercih etti ikinci ekim icin gogus alternatif demissinizde bence donor + sakalla ikinci ekimi yapabilirsiniz hocayla ikinci ekim icin donorden ne kadar greft cikabailcegi ile ilgili konustunuz mu

Msterz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Koray Erdoğan’la görüştüm ama daha önce geçirdiğim operasyon ve bunun neticesinde oluşan donör alan yetersizliğinden dolayı ekim yapmak istemedi, ikinci favorim Hakan doğanay 1000 sakal desteği ile beraber operasyon onayı verdi Şubat sonu için,Hakan beyin ekim örneklerini gördüğümüzde çok başarılı biri olduğunu anlamak zor değil, ama kişinin saç yapısının greftlerindeki saç tellerinin fazlalığı da bu başarıyı aynı ölçüde tamamlıyor unutmamak gerekir.
Umuyorum sizde istediğiniz görüntüye kavuşursunuz.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakala neden girilmiş anlayamadım . Manuel teknik ile 1000 grefti daha rahat alırdı. Bence sakal son koz olmalı . Hayırlı olsun ekiminiz .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar saç tellerim çok ince ve ense de alım yapılacak yer kısıtlı..seyrek duran yerlere dokunmadilar zaten hatta kulak üstlerine de dokunulmadi bir nevi sadece arka orta kısımdan alındı.sakala girme nedenimiz bu. Evet haklisiniz baska yere gitsem enseden 3500 alırdı ama hoca ufacik dahi zarar gelmesini istemedi tabi bende öyle. 2. Ekim için bana göre 2500 civari bir rakam kafi bakalim ne olur ne çıkar seneye ayni tarihte öğreniriz. Ücret soran arkadaş; manuel 1.25 euro, micromotor 1 euro greft ücreti ama pesin odemede %10 indirim var ayrıca hoca ile görüş yine elinden geleni yapıyor. Aylik resim ekleyecegim merak etmeyin.

Facebook Twitter Instagram