Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70228 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018
« Yanıtla #225 : 23 Ağustos 2018, 23:13:37 »
aga aynen sana katılıyorum
ama süreç daha bitmemiş bence biraz daha artış olur
bu da hastayı memmun etmez
ekimden önceki saçların dökülmüş teorisi de saçma
4-5 ayda mı dökülecek o kadar saç

düşündüğümüz zaman sakal  greftleri tekli olsa ve bunlarda ince ise (resimlerde tekli gözüküyor)
geri kalan 2348 saç grefti de ortalama 2 li olsa  5000 civari saç adeti eder
vertex bölgesinde artış var bu belli
önbölge de az artış var totelde  1000 civarı desek( 12. sayfada ki resimler)
biraz durumu özetliyor
ortlama 1000-1500  gref civarı  çıkmış gibi sayarsak buda hemem hemen ekilenin yüzde 35-40 arasını gösterir

bana kalırsa durumun özeti verdiğinin ücretinin yarısını iade alman gerekir
revizyon yaptırmanı tavsiye (etmem güveni yitirmişsin)
ekim kalitesini sakal bozmuşta olabilir senin sakallar tekli ve sert değil
sadace saçtan alım olsa 7000 civarı saç kökü elde edilebilecekken
sakalı da dahil etmen 5000 civarına düşürmüş

2. ekimde sakalıda dahil edersen tavsiyem 4000 gref üzeri ekim yaptırman şart bu açıklığa 3300 greft olmamış
ama bazı doktorlar 3000 grefte bile harikalarda yaratabiliyor bu da var
ama onlar bölgesel çalışıyor
Sakallar da çiftli çoktu ve çok kaliteli olduğu söylendi, sakallardan saça nazaran daha çok memnun kaldım en azından onlar daha çok ve sağlıklı çıktı.

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #226 : 23 Ağustos 2018, 23:36:02 »
Çıkmayan saçta klinik için haklılık payı arıyor felix biz de şaşkınlıkla takip ediyoruz. Dediğim gibi çıkan saç%45 zaten nerdeyse 120-140 günlerde süreç bitti gelişim olmadı biz sadece tam sürecin dolmasını bekliyoruz bu sitede 2 kişinin falan 9.aylarda çıkışı oldu artık mucize bu olur benim için..para iadesi asla telafi edemez para umrumda değil şuan, zaten kısıtlı donör vardı üzerine de emekler gitti yazık oldu maalesef.
dostum seni çok iyi anlayabiliyorum. Dediğin gibi para iadesi  donör ve aylarca yaşadığın sıkıntıyı telafi edemez. Şu konu aynı klinikte ekim yaptırmış biri olarak beni de derin düşüncelere daldırıyor. Allah kolaylık versin ne diyelim, geçmiş olsun.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #227 : 23 Ağustos 2018, 23:41:06 »
dostum seni çok iyi anlayabiliyorum. Dediğin gibi para iadesi  donör ve aylarca yaşadığın sıkıntıyı telafi edemez. Şu konu aynı klinikte ekim yaptırmış biri olarak beni de derin düşüncelere daldırıyor. Allah kolaylık versin ne diyelim, geçmiş olsun.
İnşallah sorun yaşamazsınız teşekkür ederim

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 24 Ağustos 2018, 02:41:37 »
ftp://

Sizin sonuçta mı kötü oldu?
Hakan Doğanay dan umudum vardı neden böyle oldu ki...

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #229 : 24 Ağustos 2018, 09:13:02 »
212.gün tek beklentim saçların ön kısmının taranabilmesiydi bunu da ekilmeden önce hocaya dedim gördüğünüz gibi bu saç taranamaz

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 24 Ağustos 2018, 09:17:16 »
Bir de net görünsün diye üstten resim atıyoruz karşıdan bakınca veya günlük hayatta daha kötü duruyor o seyreklik sanki dökülmeye başlamış saç gibi duruyor..9.aya kadar paylaşım yapmadan bekleyeceğim destek olan yorum yapan herkese teşekkürler

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #231 : 24 Ağustos 2018, 10:57:02 »
gecmis olsun . allah sabir versin

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 24 Ağustos 2018, 12:02:11 »
gecmis olsun . allah sabir versin
Sağolasın

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 24 Ağustos 2018, 12:08:26 »
Hocam çok geçmiş olsun dilerim gelişme olur bizlerde şok oluruz. Bu forum yararlı olduğu kadar aynı zamanda zararlı da bir forum. Ekim yaptırmış bazı arkadaşlar bilerek veya bilmeyerek(!) ekim yaptırdıkları merkezleri öyle can siparane öyle canhıraş savunuyorlar ki hani ekimi yapan personel bu mücadeleye girmez. Adam saçım çıkmamış diyor gayet net(!) fotoğraflar koyuyor ve üstüne üstlük süreci bekleyeceğim ona göre ekim merkezi ile görüşeceğim diyor ama neymiş ekim öncesi söylemleri farklıymış iki ekim planlarken şimdi böyle söylüyormuş. Ya şimdi ne alakası var bu ekim tutsa arkadaş şu an ikinci ekimin planlarını yapıyor ve ekim merkezine hakkını teslim ediyordu. E şimdi oluşan görüntüde tabiki de üzülüp bunu deklare edecek.

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 24 Ağustos 2018, 12:20:26 »
ftp://
Sizin sonuçta mı kötü oldu?
Hakan Doğanay dan umudum vardı neden böyle oldu ki...
Yok hocam ben daha şok dökülme sürecindeyim.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 24 Ağustos 2018, 12:45:55 »
Hocam çok geçmiş olsun dilerim gelişme olur bizlerde şok oluruz. Bu forum yararlı olduğu kadar aynı zamanda zararlı da bir forum. Ekim yaptırmış bazı arkadaşlar bilerek veya bilmeyerek(!) ekim yaptırdıkları merkezleri öyle can siparane öyle canhıraş savunuyorlar ki hani ekimi yapan personel bu mücadeleye girmez. Adam saçım çıkmamış diyor gayet net(!) fotoğraflar koyuyor ve üstüne üstlük süreci bekleyeceğim ona göre ekim merkezi ile görüşeceğim diyor ama neymiş ekim öncesi söylemleri farklıymış iki ekim planlarken şimdi böyle söylüyormuş. Ya şimdi ne alakası var bu ekim tutsa arkadaş şu an ikinci ekimin planlarını yapıyor ve ekim merkezine hakkını teslim ediyordu. E şimdi oluşan görüntüde tabiki de üzülüp bunu deklare edecek.
Maalesef bu tarz konuşanlar olacak hocam amaçları nedir hiç bilemeyiZ ama iyi olmadığı kesin..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 24 Ağustos 2018, 13:13:39 »
Dostum sen finasterid kullnıyormusun?

Çok fazla kafanda ince saçlar var baya çıkış var ama ince bunları kalınlaştırmak gerek ozaman bence cok daha iyi bir görüntü olucaktır tabi var olan saçlarınıda kaybetmeye devam ediyorsun bu arada bilmiyorum belki kullanıyorsundur fin ?

Bence biraz daç formu alında daha güzel olucak inşallah diye düşünüyorum.
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 24 Ağustos 2018, 21:58:54 »
Sevgili kardeşim,
Ben florasan değilim, Kimseyi aydınlatamam. Sadece empati yapıyorum. Baştaki yorumunla şimdiki yorumunun  arasında uçurum var. Allah aşkına bunu bitek benmi  görüyorum. Paylaştığınız resimlerin %80ni ıslak ve flaşlı yani bukadar ajitasyonlara gerek yok. Gidin paranızı isteyin ve ikinci ekiminizide iptal edin  olsun bitsin ozaman.
Hakan hocayı aradım görüşemedim diye yazmışsınız. Milyarları  veren kişi uçak biletine 200 tl verip kliniğe gidip görüşemezmi?

yani bukadar zahmet çekmişsiniz, yani gerçekten yazınızı okuyunca sizin yerinize ben üzülüyorum. neden size düşen bazı erken davranmak gibi,araştırma yapmak gibi, hakkını vermek gibi, yani herne gerekiyorsa bunu yapmıyorsunuzda  devamlı şikâyet ediyorsunuz?

Bunu gerçekten  merak ediyorum. Ekime karar vererek çok doğru biradım atmışsınız. Ve  gerçekten birşeyden  fayda sağlamak istiyorsanız, bu ister saç ekimi olsun, ister herhangi bir olay,  daha detaylı bilgi edinmek  için  hiçbir engeliniz yokken bol bol  araştırmalısınız.

Saç ekim merkezlerine, süper market  yaftasıyla bakmak son derece yanlıştır. Ne istediğinizi iyi belirtmek ve ne alacağınızı net olarak öğrenmek zorundasınız.(  Bir tüketici yada,  hasta olarak bu sizin görevizinizdir.) Resmi net görmeden  yapacağınız her alışveriş, şansa dayalıdır ve saç ekimi şans işi değildirki, ahd klinik gibi bir kurum hiçbirşeyi şansa bırakmayacaktır diye düşünüyorum.
[/
Gerçekten ne kullandığınızı merak etmeye başladım önce 210. gün resimlerine 150 demişsiniz sonra Hakan hocayı arayıp görüşemediğimi iddia etmişsiniZ sizin için endişe ettim umarım kurtulursunuZ bu durumdan, yazılmayan şeyleri uydurmak hangi rahatsızlık bilmiyorum geçmiş olsun

Birşey yazmayacaktım  ama bu yazıyı yeni gördüm. Seviyeyi düşürerek Sen kaşındın.

birşey kullanan varsa  aynaya bakmanı öneririm.  Yalan söylediğimi söylemişsiniz. Sizin kadar olamam herhalde kendinizle çelişiyorsunuz. 50-60 günden itibaren kendi ekiminizi psikolojinizi düşürerek  sabote etmşsiniz msksadınız üzüm yemekse bağcıyı neden dövmeye kalkıyorsunuz  yada bunu paranızı geri istemek için planlı yapıyorsunuz. Bu daha korkunç. Bana göre siz Saç ekimine uygun değilsiniz.sizin sorununuz saç değil.     İsterseniz sonsuza kadar yazabilirim. Benim zamanım çok. He birde sizi  destekleyenlerin mesajlarına hemen cevap yazıp, sabret diyenlerin  mesajlarına  okadar istekli yazmıyorsunuz. sebebi nedir acaba?  Hakkaten  bana hiç samimi gelmiyorsunuz.   
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 24 Ağustos 2018, 22:26:45 »
Birşey yazmayacaktım  ama bu yazıyı yeni gördüm. Seviyeyi düşürerek Sen kaşındın.

birşey kullanan varsa  aynaya bakmanı öneririm.  Yalan söylediğimi söylemişsiniz. Sizin kadar olamam herhalde kendinizle çelişiyorsunuz. 50-60 günden itibaren kendi ekiminizi psikolojinizi düşürerek  sabote etmşsiniz msksadınız üzüm yemekse bağcıyı neden dövmeye kalkıyorsunuz  yada bunu paranızı geri istemek için planlı yapıyorsunuz. Bu daha korkunç. Bana göre siz Saç ekimine uygun değilsiniz.sizin sorununuz saç değil.     İsterseniz sonsuza kadar yazabilirim. Benim zamanım çok. He birde sizi  destekleyenlerin mesajlarına hemen cevap yazıp, sabret diyenlerin  mesajlarına  okadar istekli yazmıyorsunuz. sebebi nedir acaba?  Hakkaten  bana hiç samimi gelmiyorsunuz.   

Gry arkadaşım, öncelikle senin niyetin saç ektirmek değilmiş, 3.000 küsur euro verip, saçınının olmadığını gözlemleyip forumlarda kulis yapıp merkezi sıkıştırıp paranı iade almakmış. Bu şekilde 3-4 merkeze daha ekim yaptırınca her merkezde %20 sonuç alsan olayı bitirirsin.Sonuçta %80 başarı yapar 4 ekim merkezi ekim sonucunda.  Bir konuyu atlamamak lazım donörde hiç bir şey kalmaz, ense tamamen bom boş kalır ama önlerde baya saçın olur. Sanırım senin stratejin bu, doğru anladıysam.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 24 Ağustos 2018, 22:47:55 »
Gry arkadaşım, öncelikle senin niyetin saç ektirmek değilmiş, 3.000 küsur euro verip, saçınının olmadığını gözlemleyip forumlarda kulis yapıp merkezi sıkıştırıp paranı iade almakmış. Bu şekilde 3-4 merkeze daha ekim yaptırınca her merkezde %20 sonuç alsan olayı bitirirsin.Sonuçta %80 başarı yapar 4 ekim merkezi ekim sonucunda.  Bir konuyu atlamamak lazım donörde hiç bir şey kalmaz, ense tamamen bom boş kalır ama önlerde baya saçın olur. Sanırım senin stratejin bu, doğru anladıysam.

Neden böyle düşündün ? Sence çıkmışmı arkadaşın saçları?

Facebook Twitter Instagram