183. Gun
Son resim eklemenin uzerinden 31 gun geçmiş
Sac çıkışı sıfır,ekim artik patladı diyebiliriz. Zaten yaklasik 4.ayda bunu demistim cikis belirtisi yok diye
Su ana kadar ön tarafta yuzde 30 falan cikis olmuştur maksimum orta ve tepede yuzde 50..
Sakallar olmasa sac ektirdigimi anlayan bile olmazdı cunku ektirmeden önce sacimi tarayamiyordum
Yine tarayamiyorum.husrana doğru gidiyoruz..
Kötü yorum yapmak istemiyorum patlamış patlamamış diyemem , son resimde ıslak bir önceki cam önü , ekim öncesi resimle kıyasladığımda fazla bir fark bende hissedemedim.
Ama morelini bozmanı gerektirecek bir durum değil bence şimdi , daha devam ediyor , 7.ayda fark olur mu dersen ? bence oluyor kendi ekimimden biliyorum saç hacimleniyor ve çıkışta oluyor gibi geliyordu bana.
takviye birşey kullanmıyorsan biotin kullanabilirsin ve dermastmap tarzı birşey kullanabilirsin çıkışları tetikleyebilir , onun haricinde şu an tek gereken şey Zaman.
Düzeltme : Konuya yeniden göz gezdirdim , Hakan Doğanay'ın kendisi yapmış ekimi sanırım , ilk gün sürekli çıkan greftlerden bahsetmişiniz , belki onları kendini toparlaması zaman alabilir yada sorunlu olarak düşündüğün durum o greftleri düşünmenden kaynaklanabilir.