Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70266 defa)

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet iyi hocam sakallar
hayırlısı olsun tekrardan

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia aldim, biotin de solgar alacaktim üretilmiyor artik dediler

Şu sıralar biraz yorumlarım sert oluyor gibi ama söylemeden edemeyeceğim. Arkadaşlar, kullandığınız ürünlerin içeriklerine hiç bakmıyor musunuz? Xpecia içerisinde 2 tablette 2500 mikrogram biotin var. Günlük ihtiyacının %5000 (evet, 5000, yani 50 katı) biotin var. Daha napacaksınız biotini? Kaldı ki biotin yalnızca eksikliği durumunda saç dökülmesine sebep olan aslında saçı doğru düzgün etkilemeyen bir vitamin. İnanmadınız değil mi? Buyrun: http://lpi.oregonstate.edu/mic/vitamins/biotin#hair-loss-treatment

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia aldim, biotin de solgar alacaktim üretilmiyor artik dediler
Biotini alip hepsini beraber almayacaktim hocam. Biliyorum içeriğini. Hatta bu konu baya konuşuldu. 4 ay sonra bunu bırakıp biotinle devam edecektim ama sanirim hic bir sey kullanmam.sadece bakim yaparim.

Şu sıralar biraz yorumlarım sert oluyor gibi ama söylemeden edemeyeceğim. Arkadaşlar, kullandığınız ürünlerin içeriklerine hiç bakmıyor musunuz? Xpecia içerisinde 2 tablette 2500 mikrogram biotin var. Günlük ihtiyacının %5000 (evet, 5000, yani 50 katı) biotin var. Daha napacaksınız biotini? Kaldı ki biotin yalnızca eksikliği durumunda saç dökülmesine sebep olan aslında saçı doğru düzgün etkilemeyen bir vitamin. İnanmadınız değil mi? Buyrun: http://lpi.oregonstate.edu/mic/vitamins/biotin#hair-loss-treatment

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun kardeşim bendede büyük alan ačıklık var sizleri görünce umutlaniyorum senin yaptırdığın yere bende başvurmak isterim.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
61.gün henüz kararti bile yok diplerde bekliyoruz.

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel bir Ekim olacak şimdiden belli etmiş kendini.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 ay sonra başlar kararmalar henüz erken .elinizi ekim bölgesine sürdüğümüz zaman nasıl varmı dikensi batmalar.

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim bölgende kızarıklık Yok. Genel gözlemim kızarıklık erken giden hastalarda çıkışlar erken başlıyor. 3-3.5 ay civarlarında hafif kararmalar hissedeceksiniz. 5. Ayda neden benimki diğerleri gibi dopdolu değil demeyin. Çünkü birçoğu gelen yorumlardan morali bozulmasın diye en iyi görünen fotoları yüklüyorlar. 10 ay bitene kadar panik butonuna basmayın. Uzu bir bekleme dönemindesiniz

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 ay sonra başlar kararmalar henüz erken .elinizi ekim bölgesine sürdüğümüz zaman nasıl varmı dikensi batmalar.
Tepeye 800 greft ekildi orada batma var evet önlerde bisey yok henüz.daha cok erken farkındayım

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim bölgende kızarıklık Yok. Genel gözlemim kızarıklık erken giden hastalarda çıkışlar erken başlıyor. 3-3.5 ay civarlarında hafif kararmalar hissedeceksiniz. 5. Ayda neden benimki diğerleri gibi dopdolu değil demeyin. Çünkü birçoğu gelen yorumlardan morali bozulmasın diye en iyi görünen fotoları yüklüyorlar. 10 ay bitene kadar panik butonuna basmayın. Uzu bir bekleme dönemindesiniz
Foto konusunda haklısınız. Kafamda en az 8 ay belirledim zaten.ama yinede 150.gun civari cikislara göre yaklaşık tahminde bulunuruz sanırım.bazen insan bu saçlar nereden çıkacak ortada bisey yok diyor..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel bir Ekim olacak şimdiden belli etmiş kendini.
İnsallah hocam bekliyorum..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
61.gun de bu tarz sac gelmesi normal mi? Dibindeki beyaz sey ne acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
normal soktan kurtulanlar .. kurumus derı ucundakıde ...
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
normal soktan kurtulanlar .. kurumus derı ucundakıde ...
Kayip mi peki bunlar hintel?

Facebook Twitter Instagram