Saç Ekimi Sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun2 sorum olacak Sakaldan alınanlar saçınıza elinizi attığınızda hissediliyor mu ?Hakan hoca İstanbul da ekim yapıyor mu ?
Hadi hayırlı olsun var olan saçlarınıda biraz güçlendir tabi medikal bir tedavi uyguluyormusun suan bilmiyorum.
Bende hakan beyi düşünüyorum ekiminizi takipte kalıcam açıklıklarımız benzer
Alıntı yapılan: Hintell - 09 Mart 2018, 16:31:04Hadi hayırlı olsun var olan saçlarınıda biraz güçlendir tabi medikal bir tedavi uyguluyormusun suan bilmiyorum.Hintel saçlarım ince telli bakim yapsamda hic değişmedi bu. Proscar kullanma dusuncem yok baska türlü nasil bakim yaparim fikrim yok aslinda. Haftada bir kere maske tarifi aldim memnun kalan birinden onu uygularım artik.
Alıntı yapılan: gry09 - 09 Mart 2018, 22:00:56Alıntı yapılan: Hintell - 09 Mart 2018, 16:31:04Hadi hayırlı olsun var olan saçlarınıda biraz güçlendir tabi medikal bir tedavi uyguluyormusun suan bilmiyorum.Hintel saçlarım ince telli bakim yapsamda hic değişmedi bu. Proscar kullanma dusuncem yok baska türlü nasil bakim yaparim fikrim yok aslinda. Haftada bir kere maske tarifi aldim memnun kalan birinden onu uygularım artik.xpecia ve biotinle destekleyebilirsin biraz içinde saça yararlı vitaminler var
gry cim bu greft sayısı yeterli gelicek mi konuştun mu hakan hocayla ne dedi.hocaya foto gönderip geri bildirim alıyomusun? yeterli gelmediği takdirde yada memnun olmadığında bir revizyon yapma durumu var mı?
hocam sakaldan daha çıkmaz mı dedi hoca?resmini atabilir misiniz müsaitseniz sakal kısmının