Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 70281 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun
2 sorum olacak

Sakaldan alınanlar saçınıza elinizi attığınızda hissediliyor mu ?
Hakan hoca İstanbul da ekim yapıyor mu ?
Artik sadece antalya da ekim yapıyor diye biliyorum ama arar sorarsınız. Suan hemen hepsi döküldü ve kalanlar cok küçük ve sert net yorum yapmam için cikmasi ve uzamasi gerek.görüntü olarak hic sikinti yoktu.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hadi hayırlı olsun :) var olan saçlarınıda biraz güçlendir tabi medikal bir tedavi uyguluyormusun suan bilmiyorum.
Hintel saçlarım ince telli bakim yapsamda hic değişmedi bu. Proscar kullanma dusuncem yok baska türlü nasil bakim yaparim fikrim yok aslinda. Haftada bir kere maske tarifi aldim memnun kalan birinden onu uygularım artik.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende hakan beyi düşünüyorum ekiminizi takipte kalıcam açıklıklarımız benzer
Aylik resim eklerim

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekimde şok dökülme sonrası sıklıgı begendim planlamada çok güzel olmuş mutlu edicektir sonuç
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hadi hayırlı olsun :) var olan saçlarınıda biraz güçlendir tabi medikal bir tedavi uyguluyormusun suan bilmiyorum.
Hintel saçlarım ince telli bakim yapsamda hic değişmedi bu. Proscar kullanma dusuncem yok baska türlü nasil bakim yaparim fikrim yok aslinda. Haftada bir kere maske tarifi aldim memnun kalan birinden onu uygularım artik.

xpecia ve biotinle destekleyebilirsin biraz içinde saça yararlı vitaminler var
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

xpecia ve biotinle destekleyebilirsin biraz içinde saça yararlı vitaminler var
Xpecia aldim, biotin de solgar alacaktim üretilmiyor artik dediler

Smlucr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
gry cim bu greft sayısı yeterli gelicek mi konuştun mu hakan hocayla ne dedi.hocaya foto gönderip geri bildirim alıyomusun? yeterli gelmediği takdirde yada memnun olmadığında bir revizyon yapma durumu var mı?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gry cim bu greft sayısı yeterli gelicek mi konuştun mu hakan hocayla ne dedi.hocaya foto gönderip geri bildirim alıyomusun? yeterli gelmediği takdirde yada memnun olmadığında bir revizyon yapma durumu var mı?
Ön kisim için yeterli gelecek diye dusunduk. Bunlar tutarsa seneye sakal ve sactan ne çıkarsa vertesk ve önlere siklastirma düşünüyorum. Kendi dusuncem 1500 verteks 500- 1000 arasi ön ve ortaya siklastirma. Ancak bu kadar cikar mi bilemem. Ne çıkarsa bakacağım duruma.

Smlucr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
takipteyiz

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam sakaldan daha çıkmaz mı dedi hoca?
resmini atabilir misiniz müsaitseniz sakal kısmının

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam sakaldan daha çıkmaz mı dedi hoca?
resmini atabilir misiniz müsaitseniz sakal kısmının
Sakaldan 1000 daha rahat çıkar demisti alımı yapan Ahmet..
Resim atarim hocam suan işteyim.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
sağolun hocam
ne zaman müsaitseniz :)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakal resmi.. 1020 greft alındı. Suan makine ile kestim alinan yerleri biraz daha uzun kullaniyorum normalde..

Mrblack

• Sr. Member
Bellı olmuyor hocam sıkıntı yok sakalda  daha çıkarmıymış senin sakaldan?

Facebook Twitter Instagram