Gönderen Konu: Transest 15.01.2016 5000 Greft  (Okunma sayısı 38411 defa)

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15.01.2016 Transest(Erkan Vural&Ayşe Öztürk)
« Yanıtla #16 : 16 Ocak 2016, 15:49:55 »
halacboy ne demek taş attık da kolumuz mu yoruldu :) . Verdiğin bilgiler için sağol ama zaten 5-6 yıldır sürekli yerli yabancı siteleri takip ettiğim için öyle bir korku ve çekincem yok. Süreci ezberledik artık :).  Suedaht güzel temennin için çok teşekkür ederim. İnşAllah herkes güzel sonuçlar alır. Düzenli aralıklarla 1 yıl boyunca fotoları paylaşacağım. Faydalanacak arkadaşlar olursa ne mutlu bana. Hayır dualarını eksik etmesinler yeter.

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Ocak 2016, 21:40:49 »
Sizlerden başka takip edip yorum yapan da yok. Herhalde pek rağbet görmedi benim ekim :)

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 16 Ocak 2016, 21:45:15 »
Biraz daha yakından çekme şansın var mı? Hani greftleri sayabilsek?

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 16 Ocak 2016, 21:51:33 »
Her bir kapta yaklaşık 300 adet greft ve 16 adet bu şekilde kap var.Büyük boy resmide yüklemeye çalışayım.

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 16 Ocak 2016, 22:29:08 »
Her bir kapta yaklaşık 300 adet greft ve 16 adet bu şekilde kap var.Büyük boy resmide yüklemeye çalışayım.

Greft derken kafanızı kastetmiştim. Fotoğraflar büyümediği için yakınlaşamıyoruz. :)

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 16 Ocak 2016, 22:58:12 »
:D Peki onuda koyayım.

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 3. gün fotoları.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 20:48:20 Gönderen: Heavenorinferno »

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sıklığı gerçekten iyi güzel olacak bence hayırlı olsun tekrardan kardeş ins ekilenler çıkarsa ve mevcut saclara da zarar gelmediyse baya iyi olacak gibi

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim. Rabbim kazasız belasız süreci atlatmayı bana ve herkese nasip eder inşAllah.

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yeni fark ettim ne çabuk karar verdin ve yaptırdın.Hayırlı olsun.

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Aslında karar ve araştırma aşaması beş yıldır devam ediyordu. Çok araştırmak kararsızlığı arttırıyor. Bir ay önce randevuyu aldım.15 Ocak ta ekim yaptıranlar kervanına ben de katıldım.  Hatta bugün 4. Gün acılı süreci de atlattım çok şükür. Bundan sonraki 6 AY daha zorlu bir süreç o da sabır süreci. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

FFCC

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun arkadaşım. Ekim başarılı geçmiş anlaşılan. Bence güzel sonuç alacaksın. :)

onurua14

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dostum. Bende seninle aynı tarihte 3800 greft(öyle diyorlar ) ektirdim. Seni forumdan ilgiyle takip ediyorum:) güzel saçlara kavuşman dileğiyle :)

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin. :) Çektiğimiz eziyet ve sabrın sonunda hepimizin yüzü güler inşAllah.
10. gün, 1.ay ,2.ay,3.ay .....12.ay resimlerini  paylaşıp ekim düşünenler için güzel bir kaynak oluşturmayı hedefliyorum.

Facebook Twitter Instagram