Gönderen Konu: Transest 15.01.2016 5000 Greft  (Okunma sayısı 38102 defa)

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Transest 15.01.2016 5000 Greft
« : 07 Ocak 2016, 23:13:50 »
Merhaba arkadaşlar, kendi saç tedavi sürecimden kısaca bahsetmek istiyorum. 30 yaşımdayım ve yaklaşık 7-8 yıldır saç problemiyle uğraşmaktayım. Son bir yıldır tedaviye yönelik bir kaç ürün kullanmaktaydım. Bunlar; Minoxil Forte(8-9 ay) Azalderm ve tretin krem(yaklaşık 4-5 ay) dermoroller( 7-8 ay boyunca 3 veya 4 günde bir) biotin(3 ay) proscar(1 ay) ve konazol şampuan(7-8 ay 3 günde bir).Bu kullandığım ürünlerin faydasını gerçekten de gördüm.(Zaten fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere.) Size tedavi öncesi fotoları atmıyorum. Tedavi sonrası en verimli dönemi ve şimdiki halimi atacağım.Zaten tedavi öncesi de şimdi ki halime benzerdi.
Tedavimin 6. ayından sonra genel olarak herkesin yaşadığı şok dökülmeyi yaşadım ve sonrasında 2-3 ay daha tedaviye devam edip şok dökülmeyi atlatmaya uğraştım ama pek randıman alamadım,dolayısıyla bu moralsizlikle üç aydır bütün tedavileri bırakıp ekim olayını ciddi ciddi düşünmeye başladım.Haliyle saçlar da eski haline döndü. :)

Bütün bu yaşadıklarımdan sonra ekim yaptırmaya karar verdim. Yaklaşık 4 yıldır yurt içi ve yurt dışı çeşitli forumları takip etmekteydim. Ekim yapılacak ekip seçimi cidden sıkıntılı bir süreçti çok şükür ben o süreci atlattım ve seçimimi Transest(Erkan Vural&Ayşe Öztürk) ten yana kullandım. Erkan Bey'in samimiyeti ve içtenliğine güvendim. 15.01.2016 tarihinde ekim gününü kararlaştırdık. Hakkımda hayırlısı olur inşAllah.Saç ekiminde en iyi ekibe de yaptırsanız sonuç hakkında kesin bir yargıya varamıyorsunuz.Takdiri ilahi. O yüzden dualarınızı eksik etmeyin.
Ekim öncesi tavsiyede bulunacak veya rahatlatıcı yorumlar yapacak arkadaşlar olursa sevinirim.

Fotoğrafları düzenli aralıklarla yurt içi ve yurt dışı forumlarda paylaşmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar takipte kalsın.
Tedavimin en verimli Döneminde(Yaklaşık 8-9 ay önce):

Operasyon öncesi halim(07.01.2016)

Operasyon günü(15.01.2016)

Yaklaşık 5000 greft(15.01.2016)

Kanal açımı sonrası(15.01.2016)

Operasyonun kökler ekildikten sonraki son hali(15.01.2016 saat:22.35)

mastica

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15.01.2016 Transest(Erkan Vural&Ayşegül Sevinç)
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2016, 23:30:11 »
ben sana cok bisey diyemicam erkan vural hakkinda
 ama ayselgül sevincden uzak dur bunu bura coktan belii olanlar aynisini diyeceklerdir.
kendisi doktor felan deyil.

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15.01.2016 Transest(Erkan Vural&Ayşegül Sevinç)
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2016, 23:35:37 »
Kardeş pardon Ayşe'ler karıştı. :) Dediğinde haklısın Ayşegül Sevinç hakkında ben de çok olumsuz yorum okudum. Ben yanlış yazmışım Ayşe Öztürk olacak.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 12:47:25 Gönderen: Heavenorinferno »

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15.01.2016 Transest(Erkan Vural&Ayşegül Öztürk)
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2016, 08:38:05 »
Kardeş öncelikle kararın inş. seni mutlu eder. Bende 4 sene kadar minoxil tretin, azelderm vs kullandım. Ve heskesin yaptığı gibi saçların döngüye girdiğinde tedaviyi kesmissin. Bende de oldu 6. aydan sonra döngüye girdi lakin bırakmadım ara verdi  1 ayda 1 hafta ara verdim ve bu döngüleri en az kayıpla atlattım. Daha sonra 2. sene sonunda iyice dengesiz kullandım. Lakin hatam bırakmak oldu. Ha mevcut saçlarım eksildimi hayır sadece minoxilin verdiği saçlar döküldü. Bırakmayıp sadece akşamları haftanın 2 günü de sabahları kullanmalıymışım. 7 senedir kullan arkadaşlar var ve şuan mevcut saçları tutuyorlar.
Gelelim ekime en nihayetinde karar vermişssin ekime. Lakin kaç greft ekecekler onu belirtmemişssin. Sana tavsiyem en verilmli dediğin fotoğrafı baz al. Ve ön tarafı çok aşağı çektirme şakakları da tabi. Tabi bu arada mevcut saçlarına da zarar verilmemesi lazım. Bazı klinikler senin ön hattaki saçlarını yok saymamız gerekir derse uzak dur. Muhtelen vertekse ekim yapmazlar ama verteks dökülecek gibi sanki cansızlaşmış ve mevcut minyatürleşmiş saçlarını da korumak istiyorsan yeniden tedaviye başlamalısın. Lakin; Ekimden hemen sonra başlama zaten minoxili yeni bırakmışssın bıraz zaman geçsin minoxil etkisini daha iyi gösterir. Tablet şeklinde anti dht ilaçlarını kullanmadım kullanan kişilerde çok etkili sonuçlar alıyorlar ben korktum açıkcası :)
Bir kaç ipucu vereyim. Çoklu greftleri öne ektirme, kulak üstü ve civarında ki kökler daha yatkın ön çizgiye, şakakları çok aşağı çektirme hem görüntü iyi olmaz hemde boşuna greft gider. Sakın ben bu yana tararım ona göre ek deme ki dogal gönü ön saçlar öne doğru %35-40 eğimle sağ ve sol şakalarlar kendi yönünde eğimle olur. (saç gülü vs yoksa tabi) İnş. istediğin gibi olur forumda herkes aynı yolda yürüyen bir kervan gibiyiz. bişey olursa forumda çok tecrubeli arkadaşlar var yardımcı olacaktır.

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2016, 09:36:56 »
Ben Halacboy a katılıyorum benimde tavsiyem vertex için şu anda ekim yaptırmak yerine olanları koruman.Aslında şanslı sayılırsın saç ekiminde Önler dökülmüş oraya ve biraz üste doğru yoğun bir ekim yapılır ise hem seni mutlu eder hemde ileride eğer tepe saçlarını kurtaramasan bile bir tur için daha rahat bir alan yaratmış olursun.
Ancak ilk saç ekiminin yoğun olmasında çok büyük bir önem var.ileride önlere tekrar bir sıklaştırma ekimi ihtiyacı doğmaz böylece.
Sıklaştırma ekimi yapılmıyor değil ancak riskli .

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2016, 13:45:58 »
 Aslında ben devam etme taraftarıydım. Ancak ilk 6 aydaki o en verimli dönemden sonra şok dökülmeyi yaşadım.Şok dökülmeden sonra senin tahmin ettiğin gibi belli bir süre kullanıp bırakmadım. Bir iki hafta ara verdim sonra yine başladım.Yurt içi ve yurt dışı forumları zaten sürekli takipteyim. Tecrübeli arkadaşların paylaştığı bilgiler ışığında döngüden çıkmaya uğraştım. Saçlar şok dökülmeyi atlattı. Çıkması gerekenler çıktı. Bu görüntü beni tatmin etmedi açıkçası.Vertex bölgesi ve etrafı sık olmasına rağmen şakaklar ve ön çizgi ilk 6 aydan çok uzaktı.
 Evet bırakmamda etkili olan ilk sebep bu sonsuz döngü olayı.. Verdiğim yoğun emek 6 ayda saçları toparlamaya yaradı.Sonra 3 ayda bu emeklerim zayi oldu. Tekrar 3 ay toparlanmasını bekledim.Her sene her sene bu sorunu göze almak istemedim. İkinci sebep ise ekime kesin karar verdikten sonra saçımın ilaçsız halini görmek onunla yüzleşmek ve ona göre bir çözüm üretme isteğidir.
 Kaç greft ekileceğini yazmadım. Operasyon esnasında buna karar verilecek. Tahminim 4000-4500 arası greft ekilebileceği. Bunun yaklaşık 2000 greftini ön çizgi(şakaklar). 1500 greft vertex ön çizgi arasındaki kısma,  geri kalanı da vertex de sıklaştırma şeklinde düşünüyorum. Bu düşüncem operasyon öncesi tecrübeli arkadaşların vereceği bilgi ve tecrübelere göre değişebilir.

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2016, 14:04:31 »
Ne kadar fiyat çıkardılar ve yaşın kaç ?

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2016, 14:17:40 »
30 yaşındayım. 4000 TL gibi bir ücrete yaptıracağım inşAllah.Sizin ekimlerinizi de inceleme fırsatım oldu. Gayet başarılı duruyorlar.

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2016, 15:04:15 »
Bak benim henüz 3 ay oldu son yüklediğim fotoları gördünmü bilmiyorum ancak benim şu an ki pişmanlığım şu !
keşke 3000 greft i önce önlere ve üstlere yaptırsaydım ve 2. ekim için vertex i boş bıraksaydım.Böylece en az 2000 greftlik bir ekimi daha,rahat rahat yaptırabilirdim.Hemde en fazla 2 ay arayla.
Evet ekonomik olarak belki biraz daha pahalıya mal olurdu ancak yaptığım işten hayır gelirdi.
Şimdi daha önce ekilenlerin hepsi tutsa bile oluşucak boşluklar için aralara yapılacak herhangi bir saç ekiminin sıkıntıları çok fazla olucak.
Eski ekilenlerin bile zarar görme ihtimali var.Herşey tekrardan başlıycak.
Üstelik sonucu görmek için 1 yıl kadarda beklemek zorunda kalmıycaktım.
Yaptırdığım yerden memnun kaldım aslında ellerinden geleni yapıyorlar ama günün sonunda aynaya baktığında sen kendini görüyorsun para sıkıntın yok ise söylediklerimi yabana atma hatta ben nerde yaptırdığımı yazdım istersen oraylada bir görüş.

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Ocak 2016, 15:26:35 »
Söylediklerini aslında bende düşündüm.Mantıklı şeyler.Vertex için ikinci bir operasyon ama Erkan Bey bu fikre pek sıcak bakmadı.  Israrla komple bir ekimin beni mutlu edeceğini ikinci bir operasyona gerek olmadığını söyledi. Vertex konusunda Israrcı olup olmamakta hala kararsızım.

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Ocak 2016, 15:51:54 »
kuthan_s siz 3000 greft tüm alana ekim yaptırmışsınız. Açıklıklarımız arasında aslında çok fark yok. Erkan Bey 3000 greftin sadece sorunumu çözeceğini 4000+ ise beni mutlu edeceğini belirtmişti. 3000 greft in sizin için yeterli olacağına kim sizi ikna etti. Zaten sizin düşündüğünüzü Erkan Bey operasyonda uygulayacak 3000 greft ön taraf 1000 greft vertex sıklaştırma.Keşke siz de bu şekilde yaptırsaydınız. Açıklıklarımız fazla çünkü. Ayrıca belirttiğiniz ekim merkezi hakkında çekinceler okumuştum.Okuduğum o kadar fazla olumlu ve olumsuz yorum oldu ki ben açıkcası görüşmeye bile gitmeye cesaret edememiştim.

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Ocak 2016, 17:16:31 »
benzer isimde 2 yer var biri estetica diğeri estethica bu yüzden bende araştırmıştım önceden aynı yermi diye 3000 greftin yeterli olucağına doktor yönlendirdi beni zaten azmı çokmu bilmiyorum ilk seans için yeterli olucakmı olmıycakmı görücem ancak ensenin durumunuda düşünmek lazım bir seans da 4000 greft biraz zorlayıcı olabilir .

Wise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2016, 23:34:29 »
Kardesim gecmis olsun. Umarim istedigin gibi bir ekim olmustur. Belki de dun bugun senin yattigin yerde yattim.

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15.01.2016 Transest(Erkan Vural&Ayşe Öztürk)
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2016, 14:20:44 »
Arkadaşlar fotoları ekledim. Daha geniş müsait bir zamanımda ise operasyonu biraz daha geniş anlatırım size. Şu kadarını söyleyeyim. Anestezinin  etkisi midir nedir anlamadım. Normalde de konuşkan biriyim fakat çenem bir açıldı yaklaşık 12 saat susmadım hiç. Operasyon bittiğinde en çok çenem ağrıdı. Haklarını helal ederler inşAllah :D. Ayrıca ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. :) Sonuçları bekleyip göreceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15.01.2016 Transest(Erkan Vural&Ayşe Öztürk)
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2016, 14:42:39 »
KArdeş öncelikle geçmiş olsun. Ve bu denli net fotolar attığın içinde sağol. Ekim güzel olmuş. Bende dahil forumda 4-5 kişi total bölgeye sıklaştırma yaptık. Mevcut saçların içine ekimi daha sonuç alan bir arkadaşımız var odada da sadece ön bölgede sıklaştırma olmuştu. Daha total bölgede sıklaştırmada sonuç alanımız yok çünkü aynı zamanlarda ekim yaptırdık 3-4 ay sonra inş. sonuçları alırız.
Seninde mevcut saçların şoka uğrayacak baya bi çıkmayacak şimdiden söyleyim dert etme bu normal sonradean gerçekten çıkıyor. İnş. Güzel netice alırsın.

Facebook Twitter Instagram