Gönderen Konu: AKL KLİNİK SAÇ EKİMİM 1 YIL SONUNDA REVİZE KARARI  (Okunma sayısı 465 defa)

Recep Usta

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar konumu takip edenler biliyor. Bugün 1 yıl sonunda akl kliniğe kontrol oldum.
Saçlarımla çok oynuyordum. Ekim alanından elim gitmiyordu. Birde cildiyenin verdiği ilaçlar in yan etki yaptığını öğrendim. Saçlarım kırılmıştı. Uzamamisti. O ilaçları bırakınca ve elimle sürekli oynamassam tekrar uzar o kökler dedi klinik. Bunu duyunca çok rahatladım. Aynı zamanda Eylül ün 3 üne revize randevusu aldım. Seyrek olan yerlere dokunuş olacak inşallah. Hasan akil beyinde operasyon da yer alacağını söylediler.  Dhi yöntemi uygulanacak dediler. Revize den sonra inşallah saç defterimi olumlu kapatacağımi düşünüyorum. Kafamdaki izlere gelince o benim ırsi izlerim.  Kliniğin ona yapacagi birşey yok.  İlerde plastik cerrah a baktırırim. Çokta önemli birşey değil o. Saçlar uzayınca bir önemi yok zaten onun. Bu resim kırılmadan önceki hali saçımın. Gerçek hali bu yani. Sıkıntı yok çok şükür. Birde buna revize eklenecek....

fatih501374

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AKL KLİNİK SAÇ EKİMİM 1 YIL SONUNDA REVİZE KARARI
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2024, 20:05:44 »
iyi bari kardeşim. inşallah revize sonucun çok güzel olur ve memnun kalırsın. şimdiden hayırlı olsun.

Recep Usta

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2024, 23:40:30 »
Revize sonrası 1 ay 22 gün oldu. Dhi yöntemi ile 2200 greft daha ektiler (sözde).  Hiç umutlu değilim bu saçın olacağından. Ben flaşlı ve gündüz ışığında foto çekerim. Gerçek saç öyle belli olur. Ekim  öncesi  sadece verteks bölgemde çok ender kişide görülen  cutis verticis gyrata ( kafa derisinde kıvrımlar) vardı. Ekim sonrası  heryere yayıldı... İlk ekimin başarısız olmasını buna bağladılar... Ki onlara göre yüzde seksen başarılı imiş. Başarı anlayışı bu şekilde vasat demekki.  Hasılı ikinci revizyon ekimi 2200 greft dhi ile ekildi.   Şok sonrası Geriye doğru dahada seyreldi saçlar. Şok dökülmede sadece ekilen saçlar dökülüyor diye biliyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa  yardımcı olursa sevinirim. Saç ektirdikce dahada kellesiyorum adeta. Şaka gibi.  Son hali bu şekilde.

Recep Usta

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2024, 23:45:15 »
,

ankara24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2024, 13:46:23 »
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Ekimden sonraki süreçte var olan saçlarda ilk aylarda dökülme oluyor, 3.aydan sonra ekilen saçlar ile birlikte var olan saçlar da çıkmaya başlıyor diye okumuştum. İnşallah senin var olan saçlar da ekilen saçlar ile birlikte çıkmaya başlar

Recep Usta

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2024, 13:49:36 »
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Ekimden sonraki süreçte var olan saçlarda ilk aylarda dökülme oluyor, 3.aydan sonra ekilen saçlar ile birlikte var olan saçlar da çıkmaya başlıyor diye okumuştum. İnşallah senin var olan saçlar da ekilen saçlar ile birlikte çıkmaya başlar
Teşekkür ederim. Ben en iyi sonucu istediğimden ful ışık altında paylaşıyor ve değerlendiriyorum ekimimi. 3. Aydan sonra çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram