Arkadaşlar merhaba 25 yaşındayım aile genetiği maalesef yoğun kellik dolu, daha önce bazı ilaç denemeleri yaptım vitamin ve minoxil hairforte gibi ama maalesef agrasif dökülme ve tedavi devamı olmamasından dolayı yoğun dökülme oldu.
Bir diğer ana sebebler saç tozu topik kullanmam saçı çok yıpratıp daha çabuk döktü ama maalesef biraz mecburdum bu saçta bile çok etkisi oluyor.
Gelelim konumuza bu yıl ekim, kasım gibi saç ekimi düşünüyorum Ankarada yaşıyorum Şahin çelik hoca ile görüşmem oldu alanın fazla ve donör bölgenin zayıf telli olduğunu söyledi beklentini yüksek tutmamam gerektiği 4500 greft donör alınabileceğini belirtti. Kel görüntüden seyrek görüntüye gelebiliriz saçını tararsın ama arka taraf 2.ekimde bile kapanmayacağını belirtti,topik kullanımı sonucu derimin hiç hava almadığını ekstra belirti ve biraz karamsar oldu açıkcası kötü olmayacağını da söyledi.
Bu dönem 1 mg finasterid kullanma kararı aldım ekim öncesi ve sonrası, şahin hoca da ilk hafta dene yan etki görmezsen devam et çok faydalı olur dedi.
Sizlerinde yorumlarını özellikle hintell hocamdan bekliyorum bu kafayı hangi klinik sizce nasıl kurtarır önerileriniz nelerdir donör bölgemin ben fena olmadığını düşünüyordum lakin şahin hoca beyaz ten siyah saç dönor ince telli diye belirtti sizce ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum.