Saç Ekimi Sonuçları
Günde iki yıkama yap sabah akşam daha rahat dökersin Kabuklar da hem çok kurumaz Dökülceğini hissedersin zaten normal yıkamalarına devam et sen su akar yolunu bulur
Xpecia var minox zaten önermem.Xpecia dan sorun yaşamazsan finden de yaşamazsın Tabi tercih Araştır istersen malum. Tıp okuduğun için daha iyi anlaşırız seninle Hormonel bir baskı olmadan fayda sağlayacak pek bir ürün yok Biotin kalınlaşmana destek olur xpecia da var
Hayırlı olsun öncelikle.Umarım ekilenlerin çoğu çıkar.Ben beğendim ekimi sıklık vb. İyi gibi görünüyor.Ön çizgi saçlar uzandığında çok daha doğal duracaktır.Şu anki haline takılmayın.Mesela ben Asuman Hanım da ektirdim çokta memnunum fakat ön çizgi oval yapıldığında Ekim sonrası görüntü güzel fakat saçlar uzayınca ön çizgi dümdüz gibi gözükebiliyor bence o sebeple böyle v şeklinde yapmıştır.Eğer kökler tutarsa uzandığında doğal bir görüntü ortaya çıkacaktır bence.Konunuzu takipteyim hayırlı olsun tekrar.İbrahim Bey in forumdaki konularında başarı oranı düşük maalesef.Sizinkiyle beraber bu ivmenin değişeceğini düşünüyorum.Olumlu sonuç alacaksınız inşallah
Kabuk dökümü sonrası görüntü normal.Bundan sonraki süreçte sabırlı olun işin ilk zor kısmını atlattınız,ikinci zor kısım olarak şok dökülme kaldı.Oda 30. Günün sonuna kadar gerçekleşecektir.Sabırla beklemeye devam edin güzel sonuçlanır umarım
Bebek şampuanı saçı beli bir süreden sonra kurutuyor forumda biraz araştırırsanız birkaç şampuan tavsiyesi var onları kullanırsanız daha iyi olur prozonic plus gibi filan