Öncelikle herkese merhabalar.İstanbul’da yaşıyorum.22 yaşında Tıp fakültesi 4.sınıf öğrencisiyim.Gerek bölümün verdiği stres gerek genetik sebeplerden ötürü yoğun bir saç kaybı yaşadım.Yaptığım araştırmalar ve görüşmeler sonucunda 21 Ağustos 2024 tarihinde İbrahim beyde saç ektirmeye karar verdim.
Ekimim sabah 9.30 gibi başladı ve 16.30 gibi sona erdi.Ekim sürecinde ağrılı olan tek kısım lokal anestezi kısmıydı o da dayanılabilecek seviyede bir acıydı.Anesteziden sonra zaten işlemleri hissetmiyorsunuz elinizde kumandayla istediğinizi izleyebiliyorsunuz hatta.İlk kök toplama süreci 2 saat kadar yüz üstü yattığınız için biraz sıkıntılı olabiliyor o süreç bitince zaten kalan sürede hep sırtüstü uzanıyorsunuz.
Kök alma işlemini Çağrı,Tuba ve Buse hanımdan oluşan ekip gerçekleştirdi.5500-6000 bandında greft alındı sanırım.Kök toplama işleminden sonra bir öğle yemeği molası oldu kısa süreli ardından ise İbrahim bey gelip ön hat çizgimi belirledi ve ardından kanal açma işlemini kendisini gerçekleştirdi.Kanal açma işleminden sonra ekip ekim işlemine devam etti.İbrahim bey de kontrol ettikten sonra ekim işlemim bitti.
Ekimden önceki ve sonraki fotoğraflarımı aşağıya ekleyeceğim.