Gönderen Konu: Sac ekimi - Dr. Erkan Demirsoy  (Okunma sayısı 6996 defa)

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sac ekimi - Dr. Erkan Demirsoy
« : 22 Ocak 2018, 18:54:35 »
Merhaba Arkadaslar,

ben 35 yasindayim, Almanyadan katiliyorum ve Health Travels üzerinden sac ekimi icin 29.03.2018 randevu aldim. Sac ekimi mikromotor ile yapilacak.
Dr. Demirsoy ilk seansta 3500 - 4000 greft ekmeyi düsünüyor. Iyi bir sonuc almak icin, toplam 6500 - 7000 greft gerektigini söyledi. Yurt icinden hasta kabul etmedigi icin bu forumda fazla bilgi edinemedim. Alman sac ekimi forumunda gayet basarili ekim sonuclari gördüm ve ektirenlerin cogu cok memnun.

Bi sorum olacak:
Health Travels ilk seansta sac cizgisini (1. kisim) ve orta kafayi (2. kisim) ektirmemi önerdi. Vertexe (3. kisim) ilk seansta sac ektirmeyi önermiyor.
Vertex'e ikinci bir seansta sac ekelim diyor. Bu öneri iyi mi? Benim düsündügüm ilk seansta sac cizgisinden baslayarak sac yogunlugu azalarak vertexe kadar ektirmek.
Ilk seansta Vertexe sac ektirmezsem, iki bir seansa mecburi gitmek zorunda kalacam. Vertexe sac ektirirsem ve sonuctan memnun kalirsam, ikini bir seans yapmam yada bi kac yil sonra
yaptiririm. Ilk seansta Vertexe az yogunlukta sac ektirsem, sonra Vertexe yine sac ektirebilirmiyim yogunlugu artirmak icin? Yada sac ekiminden öteki sac köklerine zarari olurmu?

Yorumlariniz icin simdiden tesekkür ederim.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekimi - Dr. Erkan Demirsoy
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2018, 19:59:50 »
Donörünüz kısıtlı çok iyi değerlendirmeniz lazım,size söyledikleri kesinlikle doğru ilk önce ön bölgeyi halletsinler

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2018, 20:49:12 »
Yorumunuz icin tsk ederim Mert 35.

Türkiyede bi kac doktora talep göndermistim (Dr. Koray Erdogan, Dr. Kayihan Sahinoglu, Dr. Koray Erdogan, Dr. Özlem Bicer). Her Doktor hemen hemen aynisini söyledi toplam greft olarak, yani 6500 - 7000 greft. Dr. Demirsoyun sac ekim sonuclari almanyada cok paylasildigi ve positif yorumlar oldugu icin, ona gitmeye karar verdim. Umarim iyi bir tercih yaptim.

Vertexe sakaldan veya vücutdan sac ekimi yapilabilinirmi donör yetersiz kalirsa?

gölge

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2018, 22:10:29 »
erkan demirsoy iyi bir ekimci kesinlkle güveneblirsiniz kendisine. manuel alım da yapıyordu, ekiminizi manuel olarak yapmasını isteyen ki ikinci ekimde donörünüz daha rahat kullanılabilsin.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2018, 00:02:36 »
dönor çok zayıf. hoca burdan 4000 çıkarırsa başarıdır. ama şuan için verteksi düşünmeyin bece. önce ön ve tepeyi halletsin. erkan demirsoy iyi bir ekimci. mikromoturu en iyi kullananlarının başında gelir. sizi ekime kabul ettiyse titiz bir çalışma yapacaktır. bu arada demirsoyun ekimlerinin linkini paylaşır mısınız

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2018, 00:08:00 »
https://www.alopezie.de/foren/transplant/index.php/f/31/??SQ=&S=a8605c5d20cc14edb33247a52c06a2c0

Almanya sac ekimi forumu. Belki o siteye kayit olmaniz gerek, yorumlari ve fotograflari görmek icin.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2018, 00:13:53 Gönderen: R1982 »

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2018, 00:57:21 »
hocam hlc ye mail atın oradan da görüş alın isterseniz.
hem sakal hem göğüs kılı ile ekim yapılıyor orada, bir bakın isterseniz

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2018, 01:40:04 »
Pardon, oradanda teklif almistim. HLC, Dr. Özgür, beyden. Pek fazla ilgi göstermediler ve sorularima gec cevap verdiler. Fiyat konusuda bi ayri konu.
Donör yetmezse, sakal ve gögüs kili icin HLC ile irtibata gecerim.

Aslinda Dr. Kesere yaptirmak isterdim, ama manuel FUE yaptigi icin, fazla greft ekemiyor ve greft basi 3,50 Euro istiyor. Maddi sinirlarimi zorlar.

Hayirlisi ile ilk seansi Dr. Demirsoyda yapayim, sonra geri kalanin cagresine bakmam lazim.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2018, 12:30:22 »
işin ehli bir hoca demirsoy iyi karar, hlc falan risk erkan hocanın yanında ve demirsoydan pahallı hlc ye gerek yok şimdilik..son şans kliniği hlc göğüs sakal kullandıkları için

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Ocak 2018, 12:38:19 »
Iyi bir sonuc almak icin, toplam 6500 - 7000 greft gerektigini söyledi demissiniz hocam da donorunuzun kapasitesi hakkinda bir sey soyledi mi varsa o kadar donor kapasitesi vertex i 2. seansa birakin cunku bu aciklik tek seans da kapatilmaz

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2018, 13:45:28 »
Sakaldan ve göğüs kıllarından saç ekimini yanılmıyorsam Dr. Hakan Doğanay'da yapıyor. İkinci bir ekim için donör yetersiz kalır ise alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Ocak 2018, 14:10:26 »
demirsoy dogru tercih. 7000 greft çıkar mı acaba? 7000 greft alırsa ikinci ekime bir şans kalır mı bunun için önden vertexe doğru bir ekim daha iyi olmaz mı ikinci operasyonda greft kalırsa sıklaştırma yaparsın. Erkan Demirsoya hangi site üzerinden ulaştınız?

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2018, 19:36:02 »
Health travels, Clemens Weber, üzerinden ulastim ve operasyon icin randevu aldim.

Dr. Demirsoy iyi bir sonuc icin toplam 6500-7000 greft gerektigini diye tahmin etti fotograflarimi degerlendirkten sonra. Bu toplam greft sayisi, donör elverisliyse, 2 yada 3 seansta ekilebilirmis.

Birinci seansta 3500 - 4000 greft hedefliyor. Benimde düsüncemde öyle, vertexe dogru sıklığı azalan bir ekim yapsa, daha iyi olur mu acaba?! Sonra ikinci seansta bir sıklaştırma yapmak isterim, eger sonuc beni tatmin etmezse. Bunu artik Dr. Demirsoya geldigimde sorarim.

Olmazsa sac cizgisi ve tepeyi ektiririm ve bi sonraki seansta vertexe sakal ve gögüs killari ektiririm. Önce bi ilk seansi atlatayim. Operasyona 9 hafta kaldi.

Arkadaslar, türkcem pek fazla iyi degil, ondan kusuruma bakmayin  :)

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Ocak 2018, 08:32:49 »
Toplamda 7000 greft çıkabilir bu mantıklı. Tercih senin hocayla konus hangisi mantıklı gelirse onu seç memnun kalırsan 2. seansta da aynı yere yaptırırsın. 9 hafta sonrası geç değil mi sıra mı vardı

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Ocak 2018, 21:05:08 »
Bu donorden 7000 cikar mi  :o tecrubeli arkadaslar ne diyor bence zor burdan 7000 cikmasi

Facebook Twitter Instagram