Gönderen Konu: 18 yaş finasteride başladım / beraber saçımdaki gelişmeyi inceleyelim/  (Okunma sayısı 2300 defa)

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yine de her gün 0.5 mg almaya nazaran daha fazla yan etki riski taşırsın. 0.5 ile kimse kolay kolay yan etki görmez fakat 1.25 ile 2 günde bir alsan bile bu yaşta yan etki görebilirsin.
0.5 çok düşük bi doz değilmi 7 gün sonunda birinde 3.5 mg fin almış olurken birinde 5 mg almış oluyorum etki sağlarmı araştırma falan varmı

Alper1

• Hero Member
0.5 çok düşük bi doz değilmi 7 gün sonunda birinde 3.5 mg fin almış olurken birinde 5 mg almış oluyorum etki sağlarmı araştırma falan varmı
0.5 ile 1mg arasında çok bir fark yok neredeyse aynı etkileri veriyorlar ayrıca senin yaptığın rutin daha kötü. Yan etkilerin çıkma nedeni DHT'nin düzenli baskılanamamasından kaynaklanıyor yani sen 1 gün finasterid alıp diğer gün almazsan hormonlar sabit kalmaz dengede durmazlar ve yan etki uzun vade de kaçınılmaz olur. Doz isterse 0.25mg olsun fark etmez önemli olan tek şey her gün fin almaktır.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
0.5 ile 1mg arasında çok bir fark yok neredeyse aynı etkileri veriyorlar ayrıca senin yaptığın rutin daha kötü. Yan etkilerin çıkma nedeni DHT'nin düzenli baskılanamamasından kaynaklanıyor yani sen 1 gün finasterid alıp diğer gün almazsan hormonlar sabit kalmaz dengede durmazlar ve yan etki uzun vade de kaçınılmaz olur. Doz isterse 0.25mg olsun fark etmez önemli olan tek şey her gün fin almaktır.
küçücük hapı 10 parçaya bölmrk zor olacak ama dediğin gibi başlayalım   :D

Gyokores

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Durumun nasıl

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Durumun nasıl
Fini bırakmıştım bi kaç gün önce bidaha başladım haftalık 3.5mg günlük 0.5 olacak şekilde

Kamerü

• Yeni üye
  • *
Ankarada var mı 0,5 mg finasteride yapan eczane arkadaşlar . Özelden yazabilir misiniz ? :)
  • Yaşınız 34

Alper1

• Hero Member
Ankarada var mı 0,5 mg finasteride yapan eczane arkadaşlar . Özelden yazabilir misiniz ? :)
Özel yapılmasına gerek yok direkt ortadan ikiye bölebilirsiniz.
  • Yaşınız 22

Kamerü

• Yeni üye
  • *
proscar var hocam ben de eşit bölemiyorum bir türlü açıkcası 5 mg 4 e bölüyorum 1,25 mg oluyor . Fakat bunları bu dozda değilde 0,5 mg olarak devam etmek istiyorum ben . Daha da böldüğümde toz oluyor ister istemez.
  • Yaşınız 34

Alper1

• Hero Member
proscar var hocam ben de eşit bölemiyorum bir türlü açıkcası 5 mg 4 e bölüyorum 1,25 mg oluyor . Fakat bunları bu dozda değilde 0,5 mg olarak devam etmek istiyorum ben . Daha da böldüğümde toz oluyor ister istemez.
Eğer günde 0.5 mg kullanacaksanız ben proscar yerine propecia almanızı tavsiye ederim zaten 1 kutu 2 ay gidecek hem de bölmesi daha kolay.
0.5MG yapan eczane Ankara'da hiç bilmiyorum belki nur eczanesi yapıyordur ama o da İstanbul'da.
  • Yaşınız 22

Kamerü

• Yeni üye
  • *
Eğer günde 0.5 mg kullanacaksanız ben proscar yerine propecia almanızı tavsiye ederim zaten 1 kutu 2 ay gidecek hem de bölmesi daha kolay.
0.5MG yapan eczane Ankara'da hiç bilmiyorum belki nur eczanesi yapıyordur ama o da İstanbul'da.
Hocam özelinize bakabilir misiniz?
  • Yaşınız 34

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ilacı gece yatmadan önce 12 gibi alıyorum 4. Gün oldu alet de sorun var galiba kalkmıyor inşallah psikolojiktir

umutsuzvaka

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ilacı gece yatmadan önce 12 gibi alıyorum 4. Gün oldu alet de sorun var galiba kalkmıyor inşallah psikolojiktir
Kafaya mı taktın hocam? 8 aydır kullanıyorum hiç böyle bir etkiyle karşılaşmadım

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafaya mı taktın hocam? 8 aydır kullanıyorum hiç böyle bir etkiyle karşılaşmadım
Aynen psikolojikmiş  ;D

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada sakallarım tam çıkmadı redditte falan araştıracam fin sakalları etkiliyosa yinede bırakmam ama minox sürerim

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun kardeşim benim 18 de dökülmeler başlamıştı ama saç çok ve iyi olunca gözle görülür açılma 25 yaşında ortaya çıktı şuan bile çok çok iyi
Sana tavsiyem finasterid 0.5 mg kullan yaşın gerçekten genç en az 22 23 e kadar ergenlik dönemi var.
D vitamini doğru takviye
B vitaminlerinden takviye ekle
OMEGA 3 doğru takviye
Kuersetin kafada kalifikadyon yardımcı oluyormuş bunuda ekstra ekleyebilirsin
Sigara çay şeker uzak dur duramıyorsan günde bir tüket fazla olmucak şekilde.
Beslenmene çok dikkat et balık et yeşillik her gün gün içi muhakkak tüket
Herşeyden önce dahiliye gidip durumu belirt sana endrokonolji bölümüne kauot açsın randevu al hormonlarına baktır.

Facebook Twitter Instagram