Dostum tedavine aralıksız devam et.haftada 1 gün 1,5 mm 192 iğneli dermoroller kullanmanı tavsiye ederim.dedigin gibi azda olsa saç çıkışı var.bu işte disiplin çok önemli sakın boşluk verme.sonuc alacağına eminim
Kimseyi yermek istemem. Ama bu arkadaşın dediğini yap tabi (boş boş durmaktan yeğdir) ama umut vermesini ciddiye alma.
Bu kafa durumu ile tedaviye çok iyi cevap alan birisi olsaydın şimdiye çok daha gözle görülür sonuç almış olurdun. Demek ki süper fayda gören bir yapın yok. Ki insanların yüzde90-99 u böyledir belki. Bu kafadan ne bekliyorsun bilmiyorum ama çok umut doğmasın içinizde. Örneğin 1 sene uğraşıp birşey olmadığını gördğünüzde üzüleceksen, çok vakit kaybetme ekim seçeneğini araştır/değerlendir derim.
Hele ki Topikal yarayıp yaramadığı belirsiz muğlak bir tedavi metodu (topikal finasterid losyon) ve yine işe yaradığı şüpheli olan bir eczane ürünü için çok heveslenmeyin. Tedaiv deneyeceksen bişe oral finasterid ve minoxil seçeneklerini denemeyi düşünün. Zira kellik derecen maalesef benim de olduğu gibi hafif değil.
Not, bu eczanenin oral minoxidil kapsülünü de topikal losyonunu da kullanan birisi olarak yazdım kendi görüşüm. Oral minoxidil ğrününden hiç memnun kalmadım, bunu bırakıp normal minoxidili damlalıkşa suya ekleyip içerek çok dah belirgin fayda gördüm. Birkaç aydır da topikal losyonlsrını deniyorum. Dökülme durumum stabil iken artık bariz bir geriye gidiş var. Ürünlerin işe yaradığından ciddi şüphelerim var. Dayanamayacak duruma gelirsem oral seçeneğe döneceğim.
Dost acı söyler olarak düşünün bu yazdıklarımı.