Gönderen Konu: Saç Ekiminde Şok Dökülme Çok Az Yaşanırsa Durum (İyi mi Kötü mü) ?  (Okunma sayısı 15575 defa)

Ironman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,
Saç ekiminden sonra Şok Dökülme Az Yaşanırsa Durum İyi mi Kötü mü sonuçlanır diye soracaktım.Bir zararı var mıdır "Şok Dökülmenin olmamasının" bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Arkadaşlar birde saç ekiminden sonra biotin ilaç yada tabletler kullanmayı öneriyor musunuz ? Hem şok dökülme ve yeni ekilen saçlar için yararlı mı zararlı mı olur.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şok dokulme az çok farketmez .saçlar ii yerde ekildiyse finasterid içmiyorsan baska bişide kullanmana gerek yok bence genel saçın inceyse biotin kullanabilirsn kaliteli çıkartır diyorlardı eskiden ekimciler pantogar onerirdi ekilen saç kaliteli çıksın diye sonra minoxidil onermeye basladılar sonra biotin .saç doğru yerde ekildiyse mevcut saç dokulmen için finasterid kullanmıyorsan baska bişiye geerek yok
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülmenin az olmasının süreci kolaylaştırmakta baska bir faydası olmaz..8. Ayın sonunda ne olacak ise o olur..

Ironman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülmenin az olmasının süreci kolaylaştırmakta baska bir faydası olmaz..8. Ayın sonunda ne olacak ise o olur..

Yorumlarınız için teşekkürler

şok dokulme az çok farketmez .saçlar ii yerde ekildiyse finasterid içmiyorsan baska bişide kullanmana gerek yok bence genel saçın inceyse biotin kullanabilirsn kaliteli çıkartır diyorlardı eskiden ekimciler pantogar onerirdi ekilen saç kaliteli çıksın diye sonra minoxidil onermeye basladılar sonra biotin .saç doğru yerde ekildiyse mevcut saç dokulmen için finasterid kullanmıyorsan baska bişiye geerek yok

Yorumlarınız için teşekkürler

Ironman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar şok dökülmede sırasında, saç ekiminde ekilen bölgede şok dökülme esnasında ekilen saç telleri sanki kökten gitmiş gibi ve ekilen saç tellerini kaybettim ve tutmadı gibi bir his oluşuyor. Sizce doğru mu düşünüyorum ???

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bu greft kayıp olmuş bir kaç greftten birşey olmaz.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Ironman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bu greft kayıp olmuş bir kaç greftten birşey olmaz.
Artık gidene de durda diyemeyiz,artık sağlık olsun bir kaç greft için can sağlığı.Teşekkürler yorumlarınız için

Ironman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Peki Arkadaşlar ekilen bölgede Şok dökülme döneminde, Deri soyulması olursa da ekilen saç tellerini kaybetme olasılığı nedir ??

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende de bu tarz dökülmeler oldu. Sorudm kayıp değil denildi. Araştırdım ekimden 10 gün sonra şok dökülmede dökülen saçların hiç biri kanamadığı sürece kayıp değil sonucuna vardım. Çünkü köklerin ekimden sonra 10 günde deriye sabitlenmesi gibi bir durum oluşuyormuş vs. Yanlış mı biliyoruz?

Sk35

• Yeni üye
  • *
Sok dokulmedemi dokuldu bunlar yoksa daha sonrami fokuldu

unverm

• Hero Member
Bu konuyla ilgili net bi bilgi yok anladığım kadarıyla herkeste farklı seyredebiliyor. Şu an bende de şok dökülme başladı. Normal olduğunu düşünüp beklemekten başka çare yok. Çok da kurcalamamak lazım. Herşey olacağına varır.

ostwint

• Jr. Member
  • **
Bir de şok dokulmede L seklinde ve I şeklinde diye bi ayrım var sanki. Bu konuyla alakalı da aydınlanabilir miyiz

Sercan Yalçın

• Full Member
Herkes farkli farkli atip tutmuş bana sorarsaniz bu isin cevabi cok basit şok dökülmeden sonra geriye kalici olarak ne yogunlukta sac cikacagi bilinmedigi icin şok dökülme ne kadar az yaşanirsa o kadar iyidir düz mantık
  • Ekim Tarihi: 02.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi Medeks hair center
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid

zdsm

• Jr. Member
  • **
Şok dökülmeden önce ekilen saçlar azda olsa uzamışsa o saç tutmuş demektir. Dökülsede hiç bir şey farketmez, çünkü temeli sağlam...

Facebook Twitter Instagram