Merhabalar herkese ben hamza, fikirlerinize ve tavsiyelerinize açığım.
Şu an 23 yaşındayım ve lise 1 de saç dökülmem ufak ufak başladı ve zamanla katlanarak arttı, 18-19 yaşımda çok kötü bi (bu ve önceki yaşlarımda aşırı sık bir saçım vardı) yola girdi ve şu an çok daha beter bir halde ve ne yaptıysam durduramadım, prp yaptım sabunlar kullandım şampuanlar kullandım bi ara yağ kullanmıştım hint yağı yılan yağı ve bir tane daha yağ vardı, bu üçü biraz etki etmişti ama sonra kullanamadım ve zamanla unuttum şu an hala çabalıyorum ama çok yoruldum, saç kremleri serumları vs saçımı yıpratmasın kırmadın diye saçımı bağlamamaya çalışıyorum kurutma makinesi bile neredeyse hiç kullanmıyorum ama durduramıyorum o yüzenden artık kesin bir yol varsa durdurup saç çıkaracak buna açığım o yüzden lütfen tavsiyelerinizi ve bilginizi esirgemeyin, ve sizce dökülme nedeni ney bilginiz varsa paylaşın lütfen. (Maalesef baba tarafı ve direkt babam kel, anne tarafında öyle bir şey yok ama annemde tiroid var ablamda da belki bende de vardır bilmiyorum, daha önce saça etki ettiğini duymuştum)