Gönderen Konu: Cenk Tosunun Saçları  (Okunma sayısı 6118 defa)

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cenk Tosunun Saçları
« : 21 Ocak 2018, 20:48:30 »
Geçen bi vtr hazirlamisdi spor kanallarindan biri cenk everton antremanindaydi falan topik kullanmamisti saclari attigim resimden daha netti orada resmen icim acidi yemin ederim adama, senelik kac milyon € luk sozlesmesi olan o evertona transfer olan o ama icim acidi resmen yani simdiye kadar gordugum en kotu ekimlerden biri cenkin ekimi keske ekim yerine kafayi sifira falan vursaydi nasil topiksiz antrenmana cikiyor anlamis degilim ben olsam ekilen saclari komple lazer epilasyon yaptiririm Allah kimsenin basina vermesin

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Cenk Tosunun Saçları
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2018, 20:52:23 »
Valla hocam kendi hatası onca paran var maç başı maaş dışı 20 bin euro alıyor ben olsam yerinde dünyanın en ünlü 3 ekimcisine 20 ser bin euro veririm 3 u yapsın ekimi :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2018, 20:56:02 »
Yani bu ekim merkezi cok profesyonel degil tamam ama bu kadar kotu baska bi sonucta ben pek hatirlamiyorum  yani ekim merkezi diger hastalarina gostermedigi ilgiyi cenke gostermistir ama sonucu ayni ekim merkezinde rastgle bir ekibe gonderilen bi elemandan daha kotu tmm farkindayim sac telleri ince donoru yetersiz ok simdi merak ettigim bu gibi sonuclar kisinin bunyesinden falan kaynaklaniyor olabilir mi bir de lorenzo hasson&wong k.erdogan vs ekseydi sonuc iyi olurmuydu

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2018, 20:58:36 »
guzel bir soru olmuş hasson wong dr koray ekseydi farklı olurmuydu diye onlar bu kadar açık alanı kabul etmeyebilir ederlersede donorden daha çok alırlar bu kadar bile ekseler doğal ekerler daha iyi dağıtımla daha çok yer kaplarlar inancım donoru daha doğru kullanarak daha tecrubeli doğru mantıklı bir dağıtımla sonuc alırlardı sahsi gorusum boyle
saçları ekmeydi dersin

adam36

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2018, 23:30:25 »
Ekimini yapanda serkan aydın

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2018, 13:36:18 »
Valla hocam kendi hatası onca paran var maç başı maaş dışı 20 bin euro alıyor ben olsam yerinde dünyanın en ünlü 3 ekimcisine 20 ser bin euro veririm 3 u yapsın ekimi :)
seninle aynı gorusteyim 20 ser bin euro veririm 10 bin euroda bahşiş atardım doktorlara😀😀

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2018, 14:30:18 »
guzel bir soru olmuş hasson wong dr koray ekseydi farklı olurmuydu diye onlar bu kadar açık alanı kabul etmeyebilir ederlersede donorden daha çok alırlar bu kadar bile ekseler doğal ekerler daha iyi dağıtımla daha çok yer kaplarlar inancım donoru daha doğru kullanarak daha tecrubeli doğru mantıklı bir dağıtımla sonuc alırlardı sahsi gorusum boyle

Bak Koray hocanın açık alan , zayıf donör çalışması  ben beğenmedim ama kendisi de yazmış saç ekimine uygun hasta değildi diye ama Cenk Tosuna bakınca bu mükemmel olmuş hele 2.seanstan sonra yapılabilecek bu çok açık alan zayıf donörde. Hatta yorumlarda saç ekimine uygun değil diye eleştri yapanlar olmuş Koray hoca hak vermiş . Bu arada bu forumda aktif paylaşım yapıyormuş ve konulara cevap veriyormuş hoca inşallah bizim forumda da aktif olur .

Linki unutmuşum burada
http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=2963&forum_id=65
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2018, 16:48:22 Gönderen: nofear114 »

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2018, 19:15:47 »

Bak Koray hocanın açık alan , zayıf donör çalışması  ben beğenmedim ama kendisi de yazmış saç ekimine uygun hasta değildi diye ama Cenk Tosuna bakınca bu mükemmel olmuş hele 2.seanstan sonra yapılabilecek bu çok açık alan zayıf donörde. Hatta yorumlarda saç ekimine uygun değil diye eleştri yapanlar olmuş Koray hoca hak vermiş . Bu arada bu forumda aktif paylaşım yapıyormuş ve konulara cevap veriyormuş hoca inşallah bizim forumda da aktif olur .

Linki unutmuşum burada
Buradaki arkadaş saçları hiç uzatmanis uzarsa onlere dokulse daha iyi durur.
Cenkin rezervi daha iyi bundan ama cenk  şansız bir adam çünkü 22 yaşında on taraf komple girmişti ve saçı çok ince telli gitgide dökülüyor bide
Evet daha iyi doktorda daha iyi sonuç alabilirdi
Aynı kaderi yaşayan genç yaşta kel kalan rooneyin yanına gitti belki oturup bu konu üzerine kafa yorarlar👍

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Ocak 2018, 19:16:26 »
gene çok iyi cenkin ekimndn ben koray hocanın bayağı açık alanlardada basarılı olduğunu gordum usta el her zaman birbaska oluyor
saçları ekmeydi dersin

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2018, 20:22:10 »
Aynen Koray hoca ekse yüzde yüz daha iyi sonuç alırdı kanımca ...

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2018, 20:32:40 »
koray erdoğan ekmezdi o üstteki adamınki de adam kendi ısrar etmiş ek diye. hani geçişler falanda kötü. yüzünü frameliyo desek oda yok kırmızılık gidince belki daha güzel olur fakat geçişlerde sıkıntılı.
şöyle yazmış hatta
Instead, Dr Koray accepted him as patient because this young man has a very good, strong personality and realistic expectations about the result he was going to obtain, as he basically wanted to improve his appearence as much as possible by creating an hairline and keeping his hair really short
(üstte biraz daha vardı normalde bunları kabul etmeyiz diye başlayan, ama bu genç arkadaş diyo çok güçlü bir karaktere ve gerçekçi beklentilere sahipti, ne kadar dış görünüşümü arttırısam bir saç çizgisiyle o kadar iyidir diye düşünüyodu. ve saçı kısa kullanmak istiyomuş)

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Ocak 2018, 20:50:07 »

Linki unutmuşum burada
Buradaki arkadaş saçları hiç uzatmanis uzarsa onlere dokulse daha iyi durur.
Cenkin rezervi daha iyi bundan ama cenk  şansız bir adam çünkü 22 yaşında on taraf komple girmişti ve saçı çok ince telli gitgide dökülüyor bide
Evet daha iyi doktorda daha iyi sonuç alabilirdi
Aynı kaderi yaşayan genç yaşta kel kalan rooneyin yanına gitti belki oturup bu konu üzerine kafa yorarlar👍
Evet dogru rooneyle ayni kaderi paylasiyorlar rooneyin ekimi de pek iyi olmadi paylastigim resimler roneeyin sacinin en kotu hali ama cenkin ekiminden 10 kat iyi en azindan dogal seyrelmis sac gibi duruyor  rooney nerde ekti bilmiyorum ama en azindan sac ekiminin ajdarına ektirmedigini kaliteli bir yere ektirdigini var sayiyorum
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2018, 22:37:40 Gönderen: smrr »

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Ocak 2018, 20:57:10 »
Geçen bu video ya rastladım gerçektende berbat durumda cenk.topikle nasıl o kadar kapatabiliyor çok ilginç..

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Ocak 2018, 21:00:14 »
roneyin ekim onceleri iyidi sıktı kendi saçını korumayadı ekim manasını kaybetti alvi armaniye ektirdi diye biliyorum.bu gece maçta cuneyt cakırın kafaya baktım zaten topik belliydi bu gece kızılvari bir topik surmuş sac acayiip sırıtıo
saçları ekmeydi dersin

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Ocak 2018, 22:24:25 »
roneyin ekim onceleri iyidi sıktı kendi saçını korumayadı ekim manasını kaybetti alvi armaniye ektirdi diye biliyorum.bu gece maçta cuneyt cakırın kafaya baktım zaten topik belliydi bu gece kızılvari bir topik surmuş sac acayiip sırıtıo
Hocam onceden kullaniyordu galiba cunku iyiydi bayagi
onceden ama birakti galiba sonra soyle bi haber de cikmis http://m.haberturk.com/dunya/haber/758756-erkekligi-tehlikede

Facebook Twitter Instagram