Evet gördüğüm kadarıyla dediğiniz isimler ağır basıyor. Ama dediğiniz gibi artık ekibi sadece kontrol amaçlı geziyorsa bu büyük vir handikap olabilir.Bunlarla birlikte Özgür Koldaş ve Hüseyin Örs için de referanslar var. Hüseyin örs iki günde 7500-8000 greft üst üste ekerim diyor. Özgür Koldaş ve Samet bey 4700-5000 arası ekim yapabilirim diyor. Peki buradaki tecrübeli arkadaşlarımızın yorumları nelerdir merakla bekliyorum. Çünkü en geç Ekim sonu kasım başlangıcı gibi ektirmem gerekiyor.
Hocam öncelikle kolay gelsin, nerede ekim yaptıracağına karar vermek bu işin en zor kısmı. Bana göre istanbulmuş, izmirmiş antalyaymış, ankaraymış... düşünmen gereken bu değil. Düşünmen gereken nerde ekim yaptırırsam pişman olmam. Ankarada yaptıracaksan benim bildiklerim ve sonucunu beğendiğim HLC, Muttalip Keser, Bekir Bek, Şahin Çelik
7.500-8.000 greft ekerim diyen yerden de direk kaç. Hadi ekti diyelim doku tek seferde o kadar grefti nasıl beslesin? 5.000-5.500 grefti zor besliyor tek seferde doku, kaldı ki 7 binler. Biz sadece tavsiyede bulunuruz ama son noktayı koyacak olan sensin. İyi araştır. Gençsin, donör hırpalanırsa daha çok üzülürsün