Saç Ekimi Sonuçları
Doktor dahi foruma geldiyse zaten sağlık sistemi bitmiştir.
Asil doktorlar geliyor en cok şikayetçi kesim burdan cikiyor kolay mi alti sene stres yaşıyorlar finas kullanmalar bile libidolari falan düşük meslege baslayinca açılıyorlar o zaman da kafada saç lazım bu sefer de kafadaki saçı tutmaya çalışıyorlar bir erkeğin saçı giderse kadin kiz iliskilerinde geride kalir bu her kesim icin geçerli
6 sene tıp eğitimi alıyor ama saç dökülmesi tedavisi için forumdaki kullanıcılara soruyor,kardeşim şimdi güldürmeyin beni.
dustan sonra fark ettim iyice kotu olmaya basladi yas zaten oldu 24, doktorluğa hazirlaniyorum, sinavlardi butunlemelerdi derken bi baktim ust iyice acilmaya baslamis, finasteridi uc ay kullandim sonra saldim suan durum bu, bi oneriniz var mi
Saçların kötü değil. Islak olunca böyle gözükmesi normal . Şuan dökülme var mı ? Finas, nasıl etki etti peki. Dökülmeyi durdurdu mu ? Yan etki gördün mü
Finasteridi neden bıraktınız? Eğer yan etki görmediğiniz halde bıraktıysanız gerçekten kötü bir hamle yapmışsınız bence bir an önce kan tahlillerinizi kontrol ettirdikten sonra başlayın.
birakmamin sebebi sinavlardi, vize ve finaller cok zor oldugu icin ne duzen kaldi ne bi sey haplari bile almayi unutuyordum
Fin zaten tek başına saç çıkarmıyor dökülmeyi yavaşlatır veya durdurur çıkışı desteklemek için min eklemen gerekBana bu şekilde etki etti
hocam minoxu yillar once kullandim, sacim kisa olsaydi belki ama uzun sacta minox kullanilmaz cunku hem yikamasi kem kasinmasi hem nufuzu ayri dert