Merhabalar, uzun süredir düşündüğüm saç ekimimi bugün yapmış bulunmaktayım. Büşra Hanım’ı forumdan bulup hem ekimlerini beğenmem hem de yaşadığım yere yakın olması açısından saç ekimi konusunda Büşra Hanım’a başvurdum. Saçlarım 18 yaşımdan beri dökülmekte olup hala dökülüyor olmasına rağmen ekim yapıp bu yaşımda daha sık bir saç istedim açıkçası. Sabah 07.00 civarı kliniğe abimle geldim, Osman Bey ve Emine Hanım bizi karşıladı daha sonrasında Büşra Hanım’ın odasına geçtik. Ben araştırarak geldiğim için çok bir soru sormadım açıkçası ama yine de Büşra Hanım sorduğum sorulara gayet samimice cevaplar verdi; donörümün kulak üstü tarafı seyrek olduğu için Büşra Hanım oradan almadı biraz daha yukarısından ve enseden aldı. Anesteziler hafif bir ağrı oluşturduysa da genel olarak işlem oldukça rahat geçti diyebilirim. İşlem sonunda 5000 greft alındı ve Büşra Hanım greftlerimin az miktarda üçlü çoğunlukla ise ikili olduğunu söyledi. Benim için öncelik önün sık ve doğal olması ortanın ise kapatıcılığının yüksek olmasıydı. Saç ön çizgimi tamamen Büşra Hanım’a bıraktım ve çizilen çizgiyi yaşım ve yüz yapıma uyumlu olduğunu düşünüyorum.Büşra Hanım, Osman Bey, Emine Hanım ve Ceyda Hanım hem ilgi ve alaka hem de işi severek yaptıklarını ayrıca cana yakın olduklarını bana hissettirdiler şu ana kadar çok memnun kaldım. Saçlarımı güçlendirmek için gerekli takviyeleri ve prp ve mezoterapi yapacağım, propecia için şu an için kararsızım. Ekim konusunda fikirlerinizi merak ediyorum ve önerilerinize açığım şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz çok başarılı ve güzel saç ekim sonuçlarına ulaşırız.