Merhaba arkadaşlar yaşım 22, yurtdışında devlet burslusu olarak yüksek lisans eğitimi alıyorum. Saçlarımın ön kısmı yaşıtlarıma göre aşırı döküldü ve bu durum beni psikolojik olarak çok etkiledi, derslerime olan verimliliği azalttı ve özgüvenimi düşürdü. Çok erken yaşta ekim yaptırdım ileride büyük bir problem yaşayacağımın da farkındayım fakat yapacak birşey yok. Danimarka'da yaptırmış olduğum ilk ekimden memnun kalmadım çünkü umduğum sıklıkta bir saç ekimi olmadığı için. Aile ziyareti nedeniyle geldiğim Ankara'da saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Ünvan konusunda çok dikkat ettiğim için doktor erkan özgün hocamda saç ekimi ikinci seansımı yaptırmaya karar verdim. Şuan 12. gün ve hiçbir konuda olumsuzluk yaşamadım herhangi bir ağrı sızı veya nekroz, şişlik, donör bölgede kaşıntı, tahriş, dökülme gibi problemler kesinlikle olmadı. Sadece 11. günde kabuk ile aynı anda dökülen saçlar (muhtemelen şok dökülme ve kabuk dökümü ayna anda gerçekleşti) olduğu için biraz korku yaşadım. Görselleri gün ve gün olarak paylaşmaya aşağıda başlıyorum.
İlk görsel yurtdışında yaptırdığım ve sıfırdan planlanan bir alın planlaması ile yapıldı fakat seyreklik konusundan dolayı memnun olmamıştım. Tek bulabildiğim fotoğraf budur.