Merhaba,
Daha önce konu açmıştım ama yanlış yere ve birazda eksik bilgiler vardı şimdi tekrardan...
Dün kabuklarımı döktüm, ekim operasyonu yaklaşık 10-11 saat sürdü tek ben vardırm doktor sadece çizgiyi belirledi ve kanal açtı gerisini ekip acele etmeden tamamladı. Dönorumun zayıf olduğunu sanıyordum doktor iyi olduğunu yeterli alım yapılabileceğini söyledi, saçlar kesildi motor çalıştı ve 5200 gref çıkarıldı (ağrı sızı pek olmadı 11. günümdeyim hala şiddetli bir ağrım olmuş değil ara sıra böyle iğne batar gibi ağrılar oluyo azcık sadece o kadar, ama uyuşukluk devam ediyor). Operasyonu ne kadar iyi yada kötü derecelendirsem derecelendireyim herşeyi sonuç belirleyecektir o yüzdende şimdilik süreç aşamalarının fotoğraflarını yükleyip sizlerin durumumu yorumlamanızı varsa güzel tavsiyeler vermenizi ve dönor bölgem için biraz teselli etmenizi umuyorum
Dönor bölgesinin toparlayacağı ümidindeyim. Ayrıca şu anda doktorumun 5000 mcg biotin göndermesini bekliyorum dönerken alamamıştım onuda gelince kullancam. Acaba 5000 mcg çokmu 1000 de yeterli olabilrimi. Yine şimdilik doktorumun verdiği roxhel şampuan kullanıyorum. Bunlar içinde önerilerinizi beklerim.