Gönderen Konu: 5200 greft (FUE) İstanbul MedikalPark Sule Hair  (Okunma sayısı 13254 defa)

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,

Daha önce konu açmıştım ama yanlış yere ve birazda eksik bilgiler vardı şimdi tekrardan...
Dün kabuklarımı döktüm, ekim operasyonu yaklaşık 10-11 saat sürdü tek ben vardırm doktor sadece çizgiyi belirledi ve kanal açtı gerisini ekip acele etmeden tamamladı. Dönorumun zayıf olduğunu sanıyordum doktor iyi olduğunu yeterli alım yapılabileceğini söyledi, saçlar kesildi motor çalıştı ve 5200 gref çıkarıldı (ağrı sızı pek olmadı 11. günümdeyim hala şiddetli bir ağrım olmuş değil ara sıra böyle iğne batar gibi ağrılar oluyo azcık sadece  o kadar, ama uyuşukluk devam ediyor). Operasyonu  ne kadar iyi yada kötü  derecelendirsem derecelendireyim herşeyi sonuç belirleyecektir o yüzdende şimdilik süreç aşamalarının fotoğraflarını yükleyip  sizlerin durumumu yorumlamanızı varsa güzel tavsiyeler vermenizi ve dönor bölgem için biraz teselli etmenizi umuyorum :)
Dönor bölgesinin toparlayacağı ümidindeyim. Ayrıca şu anda doktorumun 5000 mcg biotin göndermesini bekliyorum dönerken alamamıştım onuda gelince kullancam. Acaba 5000 mcg çokmu 1000 de yeterli olabilrimi. Yine şimdilik doktorumun verdiği roxhel şampuan kullanıyorum. Bunlar içinde önerilerinizi beklerim.

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5200 greft (FUE) İstanbul MedikalPark Sule Hair
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2018, 22:10:42 »
Ekim sonrası
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2018, 14:09:39 Gönderen: Çocuktum »

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2018, 22:12:55 »
Kabuk dökme sonrası
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2018, 14:10:57 Gönderen: Çocuktum »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2018, 22:22:36 »
orda bu ekimin mana kazanması için olanıda koruman gerek ama hapın yan etkileride var
saçları ekmeydi dersin

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2018, 22:31:49 »
orda bu ekimin mana kazanması için olanıda koruman gerek ama hapın yan etkileride var

Hap derken biotinin yan etkileri mi? Olanı nasıl korumalıyım önerin varsa baştacı.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2018, 01:45:42 »
Ekiminiz hayırlı olsun alanı kapatmaya yetecek kadar greft ekilmiş umarım sonucu güzel olur.

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2018, 14:17:12 »
Ekiminiz hayırlı olsun alanı kapatmaya yetecek kadar greft ekilmiş umarım sonucu güzel olur.
Teşekkür ederim ,  inşallah. Bu arada resimleri düzenledim daha kolay incelemek açısından. Tecrübeli arkadaşlarında yorum ve ekim sonrası tavsiyelerini bekliyorum.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2018, 14:44:39 Gönderen: Çocuktum »

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Ocak 2018, 15:43:32 »
şule hairin çok ekimine rasladım.ama reklam gerçekmi bilmiyorum.siz bu merkezin neyine güvendiniz.Ayrıca ne kadar ücret alıyorlar

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2018, 16:27:15 »
Kardeşim geçmis ve hayrli olsun. Ekimin iyi duruyor. Donör alanın ekim öncesi durumu da iyi duruyor. Ekim için alınan greftler eşit aralıklarla alınmış. Şu an kaçınci gundesin bilmiyorum  ama ekim.kadar ekim sonrası destekler ve bakım da cok onemli. Prp kesinliklr.yaptır. hayatnda stresi minumuma indir. Eger saçın aşırı yaģlıysa mutlaka uygun şampuan kullan( ben marka vermeyecegm her saca farkli sampuan farkli reaksiyon gosteriyor) ilk aylar kısa tut. Xpecia veya biotin gibi takviyeler yan etkileri olmakla beraber kısmi olumlu etkileri oluyor. Uzun bir süre asla ama.asla darbe alma. Tırnaklama, sürtme. Kafa topuna ćok uzun süre çikma. Bununla beraber mutlaka masaj yap. Kafanı iki yandan yukari dogru gerip derisini hareket ettirebilirsin.

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2018, 17:37:13 »
tek ekimde 5 bin çok fazla olmuş..donörün toplanması baya vakit alacak gibi..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Ocak 2018, 22:36:25 »
açıklığınıza göre greft sayınız normal tabı ekim fre vermesse
bi üstteki arkadasın da aslında greft sayısı fazla demesının nedenı fre vereceğini düşünmesi olabilir
onun dışında sayı normal açıklık boyutunuza göre
ekımınız standart bır ekım gıdışatta normal onun dışında şuan için çok fazla bışey söylemeye gerek yok zamanla sonucunuzuda hepbırlıkte görecegiz hayırlı olsun ınsallah ekılenler yoğun bır şekılde çıkar saçların yönleri doğal durur ve mutlu olursunuz.
Global Moderator

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Ocak 2018, 22:40:51 »
açıklığınıza göre greft sayınız normal tabı ekim fre vermesse
bi üstteki arkadasın da aslında greft sayısı fazla demesının nedenı fre vereceğini düşünmesi olabilir
onun dışında sayı normal açıklık boyutunuza göre
ekımınız standart bır ekım gıdışatta normal onun dışında şuan için çok fazla bışey söylemeye gerek yok zamanla sonucunuzuda hepbırlıkte görecegiz hayırlı olsun ınsallah ekılenler yoğun bır şekılde çıkar saçların yönleri doğal durur ve mutlu olursunuz.

Çok teşekkür ederim inşallah fire vermeden güzel bir süreç olur...

funky_cnr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Ocak 2018, 00:12:12 »
hayırlı olsun ekim çok sık güzel gözüküyor.

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Şubat 2018, 20:49:38 »
Selam arkadaşlar, 1. ayı devirdik. Durum bu dökülme 1 hafta önce başladı ve devam ediyor,  hepsi dökülmez diye umuyorum. Donor bölgesini hiç ellemedim tıraş felan etmedim yani. değişen pek bişey yok gibi  :( 

Sacekimsorusu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Şubat 2018, 21:33:28 »
Biotinin yan etkisi yok diye biliyorum ben x pecianin olabilir ama biotinin vitamin diye biliyorum yanlış sa bilgili arkdaslar duzeltebilir

Facebook Twitter Instagram