Gönderen Konu: Minoxil sonrası ciddi derecede saç dökülmesi  (Okunma sayısı 1687 defa)

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoxil sonrası ciddi derecede saç dökülmesi
« Yanıtla #45 : 13 Ocak 2025, 12:32:24 »
Panplus gold un içindede melatonin uyku hormonu var bu saçları gençleştiriebilcek bi madde ve saw palmetto kabak çekirdeği özütleri falan var dökülme karşıtı

Nioxinde kızarıklık yapıcı kan akısını resmen saçlara boca ettirir
3 tane kan akışı hızlandıran maddeye sahip

Moos genesiste redensyl aktif maddesi var
Bu madde avrupa karaçam ağacı tahta özütünden alınııyo DHQG ve EGCG2'yi içerir.
Bunların saç köklerinde besleyici özelligi var

Hc care dopingdede en az 50 ye yakın bitki özütü var hepside saça faydalı bitkinin yanı sıra keratin proteini ve birsürü aminoasit vitamin barındırıyo resmen saç besleme bombası

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 13 Ocak 2025, 12:35:18 »
Ben çoğunu kullanmış biri olarak serioxyl ve aminexil çok etkili buldum bakmayın etkisiz diyenlere ilk 1-2. Aydan bende etkisini gösterdi resmen kalınlaştı hacmi fazlalaştı saç çıkarmada başarılı ürünler bunlar
topikal finasterid sprey %0,035 her gün 1,5 ml
Astaksantin + emu yağı karışımı saça uygulamalı
Ketokonazol %2 (çok kurutuyor ama güzel)
Dermaroller 1x3

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 13 Ocak 2025, 13:09:29 »
tabi bu saydıklarım genetik dökülmen yoksa etkisi optimum olur yani androjenin saçlara verdiği hasara çok fazla etki etmez tamamlayıcı tedavi olabilir minoxidil ve finasterid e yardımcı olarak eklenebilir
FDA onayı almış Androgenic alopecia'da 2 etken vardır zaten Bunlar minoxidil ve Finasterid'dir
Dermaroller 1x3

genetiksiz_dökülme

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 01 Şubat 2025, 21:47:39 »
Malesefki döngü başladı saçlarım dolmuştu tekrar açıldı durduramıyorum şuanda neler denediysem. Ne yapıcam bilmiyorum sanki eskisinden daha çok açılıyor
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 22:34:20 Gönderen: genetiksiz_dökülme »

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 02 Şubat 2025, 02:54:24 »
Malesefki döngü başladı saçlarım dolmuştu tekrar açıldı durduramıyorum şuanda neler denediysem. Ne yapıcam bilmiyorum sanki eskisinden daha çok açılıyor
Agam minoxu döngüye sokmadan kan akışı için kullanırsan arada sorun yok ama saçları orman gibi yapıcam dersen her gün 5 fıs kullanırsan döngü kaçınılmaz döner
Dermaroller 1x3

genetiksiz_dökülme

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 02 Şubat 2025, 02:59:54 »
Agam minoxu döngüye sokmadan kan akışı için kullanırsan arada sorun yok ama saçları orman gibi yapıcam dersen her gün 5 fıs kullanırsan döngü kaçınılmaz döner
Hergün kullanmayı bırakmıştım. Ondan sonra dökülmeler başladı. Ara vermiştim. Şimdi tekrar başladım. Biberiye ile birlikte kullanıyorum. finası 1.25 hergün olarak değiştircem dozunu. Haftada bir 1-2 anca kullanıyordum

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 02 Şubat 2025, 03:00:45 »
Hergün kullanmayı bırakmıştım. Ondan sonra dökülmeler başladı. Ara vermiştim. Şimdi tekrar başladım. Biberiye ile birlikte kullanıyorum. finası 1.25 hergün olarak değiştircem dozunu. Haftada bir 1-2 anca kullanıyordum

Onu demiyorum 3 günde 1 kullan gibisinden diyorum yada haftada bi kaç kere öyle döngüye girmez
Dermaroller 1x3

genetiksiz_dökülme

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 02 Şubat 2025, 03:04:31 »
Onu demiyorum 3 günde 1 kullan gibisinden diyorum yada haftada bi kaç kere öyle döngüye girmez
Şuan tekrar dolması için günlük kullanım ardından 3 günde 1 e düşürsem işe yarar mı ?

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 02 Şubat 2025, 03:07:34 »
Şuan tekrar dolması için günlük kullanım ardından 3 günde 1 e düşürsem işe yarar mı ?
Öylede yapabilirsim ama ben dediğim gibi uyguluyorum sırf kan akışı olsun diye dermaroller çok yakıyor yada masaj saç derimde kepeklenme yapıyor onun yerine minoxidili masaj yada dermaroller yapmış niyetine sayıyorum ben arada bir sıkıyorum kan akışı olsun saç derisi beslensin diye
Dermaroller 1x3

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 02 Şubat 2025, 03:08:53 »
Öylede yapabilirsim ama ben dediğim gibi uyguluyorum sırf kan akışı olsun diye dermaroller çok yakıyor yada masaj saç derimde kepeklenme yapıyor onun yerine minoxidili masaj yada dermaroller yapmış niyetine sayıyorum ben arada bir sıkıyorum kan akışı olsun saç derisi beslensin diye
ya başlarsın 2 yıl kullanırsın aralıksın sonra küt diye bırakırsın o zamanda dökülmez terminal güçlü kıllar olacağı için dökülmez bunu reddit forumunda biçok kişi söylüyo yada benim taktiği uygularsın
Dermaroller 1x3

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 02 Şubat 2025, 03:11:16 »
Yok gene minoxa bağımlı hale gelir saçların bu sefer dökülmen olmasa bile kendini kelleştirirsin durduk yere
Dermaroller 1x3

genetiksiz_dökülme

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 02 Şubat 2025, 03:22:38 »
Yok gene minoxa bağımlı hale gelir saçların bu sefer dökülmen olmasa bile kendini kelleştirirsin durduk yere
Bu dökülmeyi durdurmam lazım benim baba amca dede dayılar hepsinde saç var açılma yok. Bende aşırı derecede dökülme ve vertexte açılma var benimde kafama takılan konu bu. Genetik olabileceğini düşünmüyorum ama neden vertex açılıyor hep soru işareti

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 02 Şubat 2025, 04:52:17 »
Günlük hep aynı saatte 1 miligram alıyorsun paran varsa beni her ay bin lira etkilemez dersen propecia al direkt saç dökülmesi icin onay almış bir ilaç amerika porto rikoda üretiliyor simdiki fiyatı 937 lira ben yuvarlak hesap bin lira dedim. Diğer muadili proscar var 150 lira olmasi lazım icindeki etken maddesi aynı fakat bu ilac prostat ilacı olarak piyasada satılıyor 5 miligram olarak tabletler halinde bunu bölüp içmen lazim ben şahsen propecia kullanıyorum beni etkilemediği için yeterki saca faydasi olsun para ikinci planda olarak baktım karar senin tüm eczanelerde satılıyor recetesiz alabilirsin
abi adam neden propecia alsın genetik dökülmesi yok bişeyi yok Allah aşkına ya… propecia bi tek genetik dökülmelerde etkili diğer dökülme türlerinde hiçbirinde etkisi yok
Dermaroller 1x3

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 02 Şubat 2025, 04:53:56 »
Bu dökülmeyi durdurmam lazım benim baba amca dede dayılar hepsinde saç var açılma yok. Bende aşırı derecede dökülme ve vertexte açılma var benimde kafama takılan konu bu. Genetik olabileceğini düşünmüyorum ama neden vertex açılıyor hep soru işareti
Kardeşim takıntı yapma minoxidil saç büyüme döngüsünü bozmuş bi tek zamanla iyileşir o hiç kullanma minoxidili sen madem kullanıp bırakıcaksın o ilaç minimum 2 yıl kullanılıp bırakılır aşırı güçlendirdikten sonra bırakırsın dökülme olmaz bunu birsürü yabancılar diyor
Dermaroller 1x3

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 02 Şubat 2025, 04:55:55 »
Bak benim kullanma şeklim farklı bende dökme döngü vb yapmadı ben hem 2 fıs kullanıyorum hemde 2-3 günde 1 oda dermaroller masaj falan onlarla hiç uğraşmıyım diye direk sıkıyorum minoxidil dermaroller yapıyo bana otomatik
Dermaroller 1x3

Facebook Twitter Instagram