Gönderen Konu: Minoxil sonrası ciddi derecede saç dökülmesi  (Okunma sayısı 1794 defa)

Harbi Getto

• Full Member
Ynt: Minoxil sonrası ciddi derecede saç dökülmesi
« Yanıtla #30 : 29 Kasım 2024, 18:29:14 »
Valla çok iyi sonuç almışsınız hocam , ben de Finas kullanıyorum 3 . Ay bitmek üzere ama çokça dökülme var . Fotoğraf ekledim . Bu kadar açık değildi önceden. Ben de rejime minox eklesem mi diye düşünüyorum . Ayrıca siz haftalık olarak düşük doz Finas alarak böyle ilerlemeniz harika ..

3. ay'da dökülmeler gayet normal. Benim konumu takip edebilirsin 4. ay güncellemesini vaktinde yapamadım amacım doktora gidip yapmaktı fakat fırsat olmadı. 10 gün sonra 5.ay'a gireceğim. 4. ay güncellemesini de yeni yaptım ama o güne ait şekilde şuan'a ait değil. 4. ayı erteleme sebebimi konuda özel olarak belirttim.
Şimdi soruna gelirsek;
Minoxidile gerçekten mucize. Ben sadece ön bölge için kullanıyorum ve etkisi gerçekten muhteşem lakin bu güzelliğin yanında çekmen gereken bazı işkenceler var. Sabah akşam kullanman gerekiyor ve bir süre sonra bu durum canını çok sıkıyor. Hem düzenli şekilde bir işi tekrar etmek, kafada kaşıntı ve döküntüler ve aylık ilaç maliyeti. Bunları göze alan herkes kesinlikle Minoxidile başlamalı AMA burada büyük bir AMA var. Eğer saçlarınız finle birlikte toparlanıp açık alanlar kapanıyorsa kesinlikle BAŞLAMAYIN. Kendinize yazık etmiş olursunuz. Açıklığınızın finle birlikte kapanacağını şahsen düşünüyorum. Sizin için şöyle diyebilirim "Finasteride şart, minox tercih". Açıklığın kapanması yetmez daha yoğun saçlar istiyorum derseniz minox ekleyebilirsiniz. Ömür boyu ya da bir yaşa kadar kullanmak ciddi paralar ve sabır ister. Umarım yardımcı olmuşumdur.

ömer1077

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 29 Kasım 2024, 18:52:10 »
Valla yardımcı oldunuz Allah razı olsun. Güzel demişsin . Kaşıntı egzema gibi sorunları çözmek için rogaine bulmaya çalışıyorum yurtdışından ama bulamadım bir  türlü . Eğer onu bulursam başlayacağım,  Galenik diye bir yerden toz minox ve trichosol buldum çözücü olarak , o bile kaşıntı egzema yaptı bir de çok pahalı geldi Galenik , o yüzden vazgeçtim ondan

Harbi Getto

• Full Member
« Yanıtla #32 : 29 Kasım 2024, 19:01:57 »
Valla yardımcı oldunuz Allah razı olsun. Güzel demişsin . Kaşıntı egzema gibi sorunları çözmek için rogaine bulmaya çalışıyorum yurtdışından ama bulamadım bir  türlü . Eğer onu bulursam başlayacağım,  Galenik diye bir yerden toz minox ve trichosol buldum çözücü olarak , o bile kaşıntı egzema yaptı bir de çok pahalı geldi Galenik , o yüzden vazgeçtim ondan

Bak 2 ay sabah akşam kullan. 3. Ay sadece akşamları kullan 4. ay'dan itibaren 2 günde 1 kullan. Ben şuan 2 günde 1 kullanıyorum bir sorunum yok. Olursa tekrar eski sisteme döner yine azaltırım. Kaşıntı artık olmuyor ama döküntüler kepek hep var ve rahatsız edici bir görüntü veriyor.
7 gün 1,25 Fin
1x8 %5 minoxilin+Dermaroller
Biotin, Demir(+C vit) ve D3
Ketoral Şampuan

ömer1077

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 29 Kasım 2024, 20:23:57 »
Tamamdır , saçlarımı 3 numaraya vurup öyle deneyeceğim . Bir taraftandan finası da alacağım yanında ..

genetiksiz_dökülme

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 10 Ocak 2025, 12:07:36 »
Arkadaşlar 29 kasımda en son gönderi paylaşmışım 1 ay geçti dökülmeler tekrar başladı döngüyemi girdim yeniden çıkmaya başlayacakmı bilen var mı ?

Harbi Getto

• Full Member
« Yanıtla #35 : 10 Ocak 2025, 18:16:59 »
Arkadaşlar 29 kasımda en son gönderi paylaşmışım 1 ay geçti dökülmeler tekrar başladı döngüyemi girdim yeniden çıkmaya başlayacakmı bilen var mı ?

Dökülmeler tekrar başladı diye bir durum yok. Dökülme hep devam ediyor ama bazen artıyor normal bir durum. Kullanmaya devam et
7 gün 1,25 Fin
1x8 %5 minoxilin+Dermaroller
Biotin, Demir(+C vit) ve D3
Ketoral Şampuan

umutsuzvaka

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 10 Ocak 2025, 20:10:51 »
Dökülmeler tekrar başladı diye bir durum yok. Dökülme hep devam ediyor ama bazen artıyor normal bir durum. Kullanmaya devam et
Hocam arada bir saç sirkesi veya döküntü olan bölgelere hametan sürseniz belki etkisi iyi olur?

genetiksiz_dökülme

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 10 Ocak 2025, 21:56:36 »
Hocam bu aralar duştan sonra kuruladığımda deli gibi saç dökülüyor böyle değildi. Lavaboda en az 50 tel saç oluyor. Elimde biraz oynuyorum yine dökülüyor.Döngüye girmemişimdir umarım.

genetiksiz_dökülme

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Ocak 2025, 21:57:54 »
Hocam arada bir saç sirkesi veya döküntü olan bölgelere hametan sürseniz belki etkisi iyi olur?
Deniyim hocam onuda denemediğimiz şey kalmadı. Bu aralar biberiyede sıkmaya başladım o mu dökmeye başladı acaba bilmiyorum

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 12 Ocak 2025, 20:57:32 »
Hocam bu aralar duştan sonra kuruladığımda deli gibi saç dökülüyor böyle değildi. Lavaboda en az 50 tel saç oluyor. Elimde biraz oynuyorum yine dökülüyor.Döngüye girmemişimdir umarım.

Sana simdi dökülmede doğal olarak baya etkili seyler aticam zararı da yok
topikal finasterid sprey %0,035 her gün 1,5 ml
Astaksantin + emu yağı karışımı saça uygulamalı
Ketokonazol %2 (çok kurutuyor ama güzel)
Dermaroller 1x3

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 12 Ocak 2025, 21:06:44 »
Deniyim hocam onuda denemediğimiz şey kalmadı. Bu aralar biberiyede sıkmaya başladım o mu dökmeye başladı acaba bilmiyorum
Dermaroller 1x3

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 12 Ocak 2025, 21:07:26 »
Dermaroller 1x3

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 12 Ocak 2025, 21:08:26 »

Şu moos genesis de redensyl aktif maddesi var kök hücrelere etki eden deneyin derim
Dermaroller 1x3

genetiksiz_dökülme

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 13 Ocak 2025, 01:33:10 »
Şu moos genesis de redensyl aktif maddesi var kök hücrelere etki eden deneyin derim
Hocam hepsinimi denicez bunların ?

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 13 Ocak 2025, 12:27:18 »
Hocam hepsinimi denicez bunların ?
Yok bunlar güçlü etkenlere sahip saç dökülme karşıtı maddeler ama en hizli saç çıkarmaya sahip serioxyl ve aminexil

Serioxyl kok hücrelerin düşük oksijenli ortamda en verimli büyümesini taklit ettirerek saçları hacimlendirir

Aminexilde kan akışını hızlandırarak hem besin yollar saç köklerine hemde sertleşmiş kollajen birikmesini yumuşatır kökleri daha güçlü yapar kalınlaştırır
Dermaroller 1x3

Facebook Twitter Instagram