Saç Ekimi Sonuçları
koray erdoğan yada muttalip keser.
Bu kafayı saç ekımınden çok finasterıd toparlar öncelıkle daha sonra açık alanlara ekım düşünürsün
Ekıme her kafa uygundur ama doğru zaman mı ? Dersen hayır var olan saçların sağlıksız durumda onları güçlendirmeden ekimin çok bir anlamı yok.
Alıntı yapılan: Hintell - 20 Ocak 2018, 12:57:17Ekıme her kafa uygundur ama doğru zaman mı ? Dersen hayır var olan saçların sağlıksız durumda onları güçlendirmeden ekimin çok bir anlamı yok. söylediğiniz ilacın yan etkileri falan aslında beni korkuttu o yüzden teretdüt ettim
Alıntı yapılan: Sarı- - 20 Ocak 2018, 13:04:14Alıntı yapılan: Hintell - 20 Ocak 2018, 12:57:17Ekıme her kafa uygundur ama doğru zaman mı ? Dersen hayır var olan saçların sağlıksız durumda onları güçlendirmeden ekimin çok bir anlamı yok. söylediğiniz ilacın yan etkileri falan aslında beni korkuttu o yüzden teretdüt ettimyan etki olayı olabiliyor ama genelde kafada bitiyor. bak 2senedir kullanıyorum gyno varmı yokmu dışında bir yan etki hissetmedim.dün birinin hikayesini okudum yabancı bir forumda ,sonrada bunu biraz düşündüm inan o an testiste bir değişik his falan hissettim. ilaçla alakalı değil büyük ihtimal çünkü ben ilaca başlamadan öncede 2-3 ay tereddüt ettim o 2-3ayda neler hissetim o bölgede inan bilemezsin sanki yan etki görüyo gibiydim kullanmadan .
biotin genel saçı kalınlaştırır genetikten olan dokulmeye fayda etmez genetik için finasterid sart tabi yan etkilerinide ortada bazı kişilerde yapıyor bazılarında yapmıyor