Gönderen Konu: Doktor tavsiyesi alabilirmiyim dostlar ?  (Okunma sayısı 3157 defa)

Sarı-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Doktor tavsiyesi alabilirmiyim dostlar ?
« : 20 Ocak 2018, 10:38:55 »
merhabalar bayadan beri forumunuzu takip ediyorum fakat çok fazla doktor olduğu için kafam baya bir karıştı hangisine güvenip bu işlemi yaptıracağımı şaşırdım doğrusu, sizce hangi doktor bu benim kafayı düzeltir :)

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Doktor tavsiyesi alabilirmiyim dostlar ?
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2018, 11:21:12 »
koray erdoğan yada muttalip keser.

Sarı-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2018, 11:25:38 »
koray erdoğan yada muttalip keser.
dostum baktım çok uçuk fiyatları var finans sıkıntı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2018, 12:21:33 »
Bu kafayı saç ekımınden çok finasterıd toparlar öncelıkle daha sonra açık alanlara ekım düşünürsün
Global Moderator

Sarı-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2018, 12:26:28 »
Bu kafayı saç ekımınden çok finasterıd toparlar öncelıkle daha sonra açık alanlara ekım düşünürsün
sizce ekim uygun değilmidir ? kötü mü sonuç alırım ektirsem, özgür nalbant baya araştırmıştım aslında

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2018, 12:57:17 »
Ekıme her kafa uygundur ama doğru zaman mı ? Dersen hayır var olan saçların  sağlıksız durumda onları güçlendirmeden ekimin çok bir anlamı yok.
Global Moderator

Sarı-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2018, 13:04:14 »
Ekıme her kafa uygundur ama doğru zaman mı ? Dersen hayır var olan saçların  sağlıksız durumda onları güçlendirmeden ekimin çok bir anlamı yok.
söylediğiniz ilacın yan etkileri falan aslında beni korkuttu o yüzden teretdüt ettim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Ocak 2018, 13:55:47 »
Evet yan etkileri olabiyor bazı kişilerde zaten bu ılacı kullanıcaksanız bir doktora başvurunuz yada araştırıp kararınızı veriniz
Global Moderator

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2018, 01:39:58 »
söylediğiniz ilacın yan etkileri falan aslında beni korkuttu o yüzden teretdüt ettim
yan etki olayı olabiliyor ama genelde kafada bitiyor. bak 2senedir kullanıyorum gyno varmı yokmu dışında bir yan etki hissetmedim.dün birinin hikayesini okudum yabancı bir forumda ,sonrada bunu biraz düşündüm inan o an testiste bir değişik his falan hissettim. ilaçla alakalı değil büyük ihtimal çünkü ben ilaca başlamadan öncede 2-3 ay tereddüt ettim o 2-3ayda neler hissetim o bölgede inan bilemezsin sanki yan etki görüyo gibiydim kullanmadan :D.

Sarı-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2018, 02:55:57 »
yan etki olayı olabiliyor ama genelde kafada bitiyor. bak 2senedir kullanıyorum gyno varmı yokmu dışında bir yan etki hissetmedim.dün birinin hikayesini okudum yabancı bir forumda ,sonrada bunu biraz düşündüm inan o an testiste bir değişik his falan hissettim. ilaçla alakalı değil büyük ihtimal çünkü ben ilaca başlamadan öncede 2-3 ay tereddüt ettim o 2-3ayda neler hissetim o bölgede inan bilemezsin sanki yan etki görüyo gibiydim kullanmadan :D.
psikolojik mi yani tamamen :) faydası nasıl gördünüzmü peki?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Ocak 2018, 08:12:26 »
olanı korumaya alabilirsin ilacın yan etkisini arastırıp ona gore karar verirsin vede doktor tavsiyesini sitdeki ekim  orneklerini incele en iyi tavsiyeyi o resimler verir saçına uygun yapıda ektirip sonuc almışlarla temasa gec
saçları ekmeydi dersin

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2018, 02:49:34 »
Benim de saçımın durumu aynı sizinki gibi muttalip kesere gösterdim bu asamada ekim olmaz dedi gönderdi. Açık alan lazimmis dedi nereye sorsam. Biotine başlayacağım bi faydasi olursa sizr  de haber veririm8

bahadirusa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Şubat 2018, 03:33:04 »
Koray erdogan

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Şubat 2018, 11:26:43 »
biotin genel saçı kalınlaştırır genetikten olan dokulmeye fayda etmez genetik için finasterid sart tabi yan etkilerinide ortada bazı kişilerde yapıyor bazılarında yapmıyor
saçları ekmeydi dersin

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Şubat 2018, 06:04:22 »
biotin genel saçı kalınlaştırır genetikten olan dokulmeye fayda etmez genetik için finasterid sart tabi yan etkilerinide ortada bazı kişilerde yapıyor bazılarında yapmıyor

Bu sac kalinlassa bence insani tatmin eder abi zaten

Facebook Twitter Instagram