Gönderen Konu: Saç ekimi gelişir mi ?  (Okunma sayısı 332 defa)

Alper1

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi gelişir mi ?
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2024, 04:47:33 »
4-5 yılda önemli bir gelişme olmadı ama kök hücre ile birlikte saç ekimi yöntemi popüler olmaya başladı normalden %10 daha fazla verim alınabiliyor.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2024, 16:04:00 »
4-5 yılda önemli bir gelişme olmadı ama kök hücre ile birlikte saç ekimi yöntemi popüler olmaya başladı normalden %10 daha fazla verim alınabiliyor.

Hocam verteforpin var üzerinde ne kadar doz alinacak onun hakkinda deneyler yapılıyor şu an. Benden daha cok bilgilisiniz ama bilmeyenler için yazıyım okuyacaklar olur bu ilac donör kısmı için üretilen bir ilaç
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Gyokores

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2024, 18:26:16 »
hocam sizin durum nasıl şuan benimde şakak açık ne yapmalıyım?

Ahmetbsr21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2024, 23:06:15 »
Umarım ileride saç derisinden dhtyi kalıcı olarak kovacak bir icat bulunur kelliğe de çözüm olur.
Allah büyük.

brakarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2024, 22:54:28 »
hocam sizin durum nasıl şuan benimde şakak açık ne yapmalıyım?

Hocam benimki baya açık insanlar farkedebiliyor aşırı değil tabi ama çok kötü tepkiler almıyorum yani ama açıklık var. Tepe bölgesinde en ufak bir dökülme yok ön saç çizgisinde yanlardan gerileme var kısaca ve seyrelti devam ediyor yani açılmaya devam edicek. 2 sene önceki halime gitsem kesin finas kullanırdım. Her geçen zamanda dahada kötüye gidiyor sendede açılma varsa seyreklik varsa dahada kötüye gidecek bunu kendine alıştırman lazım
  • Yaşınız 20

Gyokores

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Aralık 2024, 23:08:30 »
finas kullanıyon mu aga

brakarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2024, 23:32:28 »
finas kullanıyon mu aga

Yok be aga ya dut aldım 2 paket kullanmaya başlarım diye yok abi başlayamıyorum yan etkileri gözümü almıyor şuanki halide çok berbat değil saçlarımın o yüzden kullanasım gelmiyor ama her geçen sene dahda kötü oluyor yaş 22 muhtemelen 2 sene sonra hiç saç kalmayacak önlerde eğer kullanmazsam
  • Yaşınız 20

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2024, 23:52:52 »
Yok be aga ya dut aldım 2 paket kullanmaya başlarım diye yok abi başlayamıyorum yan etkileri gözümü almıyor şuanki halide çok berbat değil saçlarımın o yüzden kullanasım gelmiyor ama her geçen sene dahda kötü oluyor yaş 22 muhtemelen 2 sene sonra hiç saç kalmayacak önlerde eğer kullanmazsam

Günlük finas al bir sene kullan bir sonuç alamazsan duta geç
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Black426

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Aralık 2024, 20:34:52 »
Ava fue(vakumlu gref alimi) yontemi var,fire orani maksimum yuzde 5 civari oluyor yurtdisinda ekim merkezlerinde yillardir var ama ulkemize hala gelmedi.Bununla ilgili konu da acmistim kimse yazmamis.Hala bu yontemin turkiye’de uygulanmamasi cok ilginc.Ekim merkezlerimiz neden kendilerini gelistirmekten bu kadar uzak ilginc.

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Ocak 2025, 19:32:10 »
Ava fue(vakumlu gref alimi) yontemi var,fire orani maksimum yuzde 5 civari oluyor yurtdisinda ekim merkezlerinde yillardir var ama ulkemize hala gelmedi.Bununla ilgili konu da acmistim kimse yazmamis.Hala bu yontemin turkiye’de uygulanmamasi cok ilginc.Ekim merkezlerimiz neden kendilerini gelistirmekten bu kadar uzak ilginc.

şu dr zarevin kullandığı cihazdanmı bahsediyorsun.

Black426

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Ocak 2025, 19:53:48 »
şu dr zarevin kullandığı cihazdanmı bahsediyorsun.

Evet hocam

Facebook Twitter Instagram